inzercia, predaj, predám, bazár

Oculus rift S VR

Kategória: Herné zariadenia

Predám hore uvedené zariadenie Oculus Rift S.( virtuálna realita)
Zariadenie je plne funkčné bez škrabanca a viditeľných známok používania. Bolo používané sporadicky počas 3 rokov od jeho zakúpenia .
Za poplatok viem pridať účet na ktorom sú kúpené hry vo výške 300€
Oculus rift S VR
Podobné inzeráty
VR OCULUS RIFT S
VR Oculus RIFT S Predam par krat pouzity VR Oculus Rift S,vsetko funkcne ,nemam na hry uz cas,idealne osobny odber,Za a okolie,alebo dobierka,pridam aj kabel - adapter k display portu na notebook. Volat pripadne sms.
Oculus Rift
Predam malo pouzivany, plne funkcny Oculus Rift. Kompletne s original balenim. Dovod predaja je ze ho vobec nepouzivam. Po dohode samozrejme moznost si ho u mna odskusat. Sucastou su: - Oculus Rift headset - 2 senzory - 2 ovladace (touch controllers) (PS: XBox 360 controller ktory bol povodnou sucastou balenia uz predany) Ponuky mozte poslat mailom, pri vaznom zaujme volajte. Preferujem osobny odber. Dakujem!
Oculus Rift S
Predám plne funkčnú virtuálnu realitu Oculus Rift S. Dôvod predaja: Nevyužívané, nemám na to už čas. Len osobný odber.
Oculus Rift S VR aj s držiakom
Predávam Oculus Rift S VR aj s držiakom ak by ste chceli... kupovane október 2020, originál krabica a všetko čo k nej patrí. Použité max 10x krat Dôvod predaja: padá mi na to iba doma prach... Iba osobný odber BA/TT/NR/GA, Neznáme čísla nezdvíham!!!
Predam oculus rift s
Predam oculus rift s malo používaný
Oculus rift s
Predám asi 10 krát použitý plne funkčný oculus rift s cena 300+ dohoda