inzercia, predaj, predám, bazár

Odpalovac na štúdiové blesky

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predam odpaľovače na štúdiové blesky. Obsah balenia je bez batérie. Úplne nové.
Odpalovac na štúdiové blesky
Podobné inzeráty
Štúdiové blesky - set
Predám 2x použité štúdiové blesky, komplet celý set. 2x blesk quantuum up! 200, 3x stojan, statív, softbox, dáždnik, odpalovač, príjímač na blesky. Cena nového setu bola 500€, teraz 200€
PiXel KingPRO rádiové odpaľovače a prijímače pre Canon
Predám rádiové odpaľovače (2 ks) a prijímače (3 ks) PiXel KingPRO tretej generácie bleskov Canon s plnou podporou E-TTL II. Pod popisom sú cenové kombinácie po setoch, alebo všetko spolu. - podpora merania a prenosu informácií E-TTL II - podpora manuálneho režimu - možnosť nastavenia bleskovej korekcie ±EV - prostredníctvom vysielača možno diaľkovo nastaviť výkon blesku namontovaného na prijímači od výkonu 1/128 až po 1/1 plného výkonu v krokoch po 1/3EV - možnosť synchronizácie na 1. a 2.lamelu taktiež cez odpaľovač - High Speed synchronizácia s krátkymi časmi do 1/8000s - FE Lock - blokovanie bleskovej expozície - pracovná frekvencia 2,4GHz - dosah 300 m (niektorí predajcovia uvádzajú dosah až 1000 m) - možnosť nastaviť 15 komunikačných kanálov - možnosť riadiť 3 nezávislé skupiny bleskov (7 možných kombinácií) - možnosť nastavenia pomeru výkonov jednotlivých skupín - možnosť odpaľovania štúdiových zábleskov - podsvietený LCD displej - možnosť upgrade firmware pomocou USB - prijímač je možné upevniť takmer kdekoľvek, je vybavený statívovým závitom 1/4", aj bleskovou päticou - vysielač je vybavený sánkami blesku s TTL meraním záblesku fotoaparát - LCD displej s podsvietením zobrazuje pomer intenzity blesku, priblíženie, režim blesku v skupinách (TTL/M), kompenzáciu expozície blesku/manuálne nastavenie výkonu, pripojenie fotoaparátu, režim prevádzky (MASTER/SLAVE), kanál, stav batérie a režim synchronizácie - možnosť pripojiť blesk k sánkam alebo synchronizačnému káblu - napájanie (vysielač aj prijímač): 2x AA batérie, cez USB port, 5V DC - do vrchných sánok odpaľovača a prijímača je možné nasunúť blesk - odpaľovač je možné použiť aj ako prijímač, alebo aj ako diaľkovú spúšť Pripojenie: káblové, 2,4GHz rádio Rozsah: 300 m (niektorí predajcovia uvádzajú dosah až 1000 m) Kanály: 15 Skupiny: 3 Režim blesku: TTL, prenos TTL na saniach vysielača, manuálny Synchronizácia uzávierky: 1. lamelový, 2. lamelový, vysokorýchlostný Rýchlosť synchronizácie: 1/8000s alebo dlhšia Režim snímania: jednotlivý záber, synchronizácia Konektory vysielača: PC pre synchronizačný kábel, zásuvka pre montáž na sánky, sánky na blesk, USB Konektory prijímača: PC pre synchronizáciu. kábel, sánky na blesk, USB Napájanie vysielača: 2× 1,5 V tužkové batérie/1,2 V nabíjateľné batérie AA, DC 5 V Napájanie prijímača: 2× 1,5 V tužkové batérie/1,2 V nabíjateľné batérie AA, DC 5 V Rozmery vysielača: (dך×v) 94×62×50 mm Rozmery prijímača: (dך×v) 91×54×43 mm Cena: - malý set 1 x odpaľovač + 1 x prijímač 75,-€ - veľký set 1 x odpaľovač + 2 x prijímač 100,-€ - všetko spolu 2 x odpaľovač + 3 x prijímač 150,-€ Dôvodom predaja je prechod na bezzrkadlovku Canon a PiXel KingPRO nie je kompatibilný konkrétne s Canon EOS R3 (R, RP, R5, R5C a R6 nemám odskúšané). Zrkadlovky Canon sú všetky OK.
PiXel KingPRO rádiové odpaľovače a prijímače pre Canon
Predám rádiové odpaľovače (2 ks) a prijímače (3 ks) PiXel KingPRO tretej generácie bleskov Canon s plnou podporou E-TTL II. Cena: - malý set 1 x odpaľovač + 1 x prijímač 75,-€ (prípadne navrhnite) - veľký set 1 x odpaľovač + 2 x prijímač 100,-€ (prípadne navrhnite) - všetko spolu 2 x odpaľovač + 3 x prijímač 150,-€ (prípadne navrhnite) (odpaľovač je možné použiť aj ako prijímač, alebo aj ako diaľkovú spúšť, čím sa dávytvoriť zostava 1 x odpaľovač a 4 x prijímač) Dôvodom predaja je prechod na bezzrkadlovku Canon a PiXel KingPRO nie je kompatibilný konkrétne s Canon EOS R3 (R, RP, R5, R5C, R6, R7 a R10 nemám odskúšané). Všetky zrkadlovky Canon sú všetky OK.
Rádiový odpalovač blesku PT-04GY.
Dálkový odpalovač PT-04GY, je ideální pro odpálení blesku, který máte mimo sáňky fotoaparátu. Odpálení probíhá rádiově na dálku bez nutnosti kabelů. Nepřenáší TTL, blesk je třeba nastavit do manuálního režimu. Maximální synchronizační čas 1/250s Počet kanálů: 4 Napájení Odpalovače: 12V 23A /není součástí/ Napájení přijímače: 2x AAA mikrotužkové baterie /není součástí/ Pracovní frekvence 433Mhz Dosah v interiéru 25 metrů Dosah v exteriéru 30 metrů Přijímač je vybaven závitem pro upevnění na stativ. Rádiový odpalovač je kompatibilní s blesky, které jsou vybaveny univerzální paticí. Obsah balení 1x rádiový odpalovač (obsahuje baterii 12V 23A ) 1x rádiový přijímač (neobsahuje baterie)
Blesk Pixel X800C Pro pre Canon a Pixel King odpalovač TTL
Predám tieto šikovné ale výkonné blesky Pixel X800C Pro - s intergrovaným príjímačom na diaľkové odpaľovanie blesku s podporou TTL II a HSS so smerným číslom GN60. Kúpil som si viac kusov do zásoby, ale zmenil som fotoaparát za bezzrkadlovku /R6/ a s tou si nerozumejú. Všetky sú výbornom a funkčnom stave. Sú ideálna volba pre fotenie zrkadlovkami Canon. Výkonovo porovnateľný blesk od Canonu stojí 500€ Predám aj rádiový odpaľovač pre tieto blesky - Pixel King Pro, tiež s podrporou TTL II a výborným dosahom.
Predám blesky na Canon a štúdiové blesky 200 až 600 Ws
Predám rôzne blesKY CANON -ORIGINÁL AJ ČÍŇANOV ŠTÚDIOVÉ SVETLÁ - ORIG. Walimex sofboxy 90 cm, 150 cm, 180 cm. Beaty dish 50 cm aj 80 CM, biele dáždniky a mnoho iného všetko v TOP stave Dohodneme sa, pre vysoký vek končím