inzercia, predaj, predám, bazár

odpojovač lodného motora

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám bezpečnostný vypínač lodného motora/trhačka/ (8,-eur plus poštovné)
odpojovač lodného motora
Podobné inzeráty
Honda BF6 & BF5 & BF4 kryt lodného motora
Predám kryt motora Honda BF6 pod označením "63100-ZVD-010ZA" vhodný aj pre motory Honda BF5 a BF4. Ponuka je vhodná pre majiteľa motora Honda BF6, ktorý chce mať druhý kryt s označením číslom 5. Takto môžte ísť na dovolenku napr. do Chorvátska a nemať stress. V cene je originál nálepka (číslo 5). Kryt je kúpený v roku 2021, zadná strana má škrabance (na obrázkoch). Cena nového je 420 eur + 40 eur nálepky (2x Honda + číslo)
Teleflex Mercury bez elektroinstalacie
Teleflex na ovladanie lodneho motora zn. Mercury, Bez trhacky a spinacej skrinky Ovladanie trimu
Bovdeny Morse univerzalne
Bovdeny na ovladanie lodneho motora, Znacka Morse, univerzalne, Dlzka 5,25m 4ks cena za ks 10e
príslušenstvo lodného motora
predám komplet záves Volvo Aquamatic Penta, Zet pohon, hydraulické riadenie,prepojovacie tlakové hadice, tesnenia, hydraulické kvapaliny, hydrovalce, rôzne náhradné diely k lodným motorom Volvo, Zil-čerpadlá,ventily,sacie potrubie,ventily, mechy,klinové remene,hydrovalec,vodný chladič, nezávislé kúrenie, lodné skrutky, palivová nádrž, bol to projekt na motorový čln
Kajutova lod
Predám laminátový kajutový motorový čln aj motorom Suzuki 5Hp pre svoju štíhlosť sa ľahko rýchlo plaví na vode. Predávam ho lebo plaviť sa je krásne a dáva to neskutočný pocit slobody, ja som si kúpil preto väčší čln. Ovládanie je diaľkové z lodného kapitánskeho kresl a čln je vybavený sonarom, ktorý meria hĺbku vody a vidí všetky ryby. Jednoducho sa dáva na vodu stačí hĺbka 0,5 m. Veľmi nízka spotreba paliva. Zažil som s ním veľa krásnych a romantických chvíľ. Nie sú potrebné kapitánske skúšky ani registrácia na Dopravnom úrade. Je vhodný pre rybárov, či rekreačné plavby a zážitky všade tam kde sa ináč nedostanete . Lodný príves nie súčasťou predaja. Cena 4500€, dohoda možná.
Predám plachetnicu
Predám plachetnicu Orion 20 so zdvihacím kýlom,ktoru je mozné využívat aj ako rybársky cln .Dlžka 6m šírka 2,1m.V kajute sa pohodlne vyspia dvaja ludia.Veľa úložného priestoru.Loď je po rekonštrukcii.STK platné do 24.06.2026.Nový dvojzložkový náter Interlux Perfection.Loď je vo výbornom stave ihneď k použitiu.K lodi je motor Johnson 2hp.Cena lodného prívesu je 1000 Eur, celková hmotnosť do 750kg .Nie je potrebné STK.Cena za komplet 4300e.Zimná cena 3900e.