inzercia, predaj, predám, bazár

Odrazadlo Strider

Kategória: Odrážadlá

Predam odrazadlo Strider ruzovej farby.
Odrazadlo Strider
Podobné inzeráty
Odrazadlo Strider 12” Sport + lyze Strider
Ponukam kvalitne lahke odrazadlo Strider 12 Sport aj s original lyzami Strider. Vyborne odrazadlo s nastavitelnou vyskou sedadla aj riaditok na rychloupinak. Odrazadlo sa lahucko ovlada, nase deti na nom jazdili od 1,5 roku (aj skor). K odrazadlu su aj original lyze Strider. Uchytavaju sa o kolesa, bez nutnosti pouzit nastroje. Vyborny doplnok, vela sme to vyuzili na snehu. Lepsie ako tahat dieta na sankach :) Odrazadlo ma uz nieco za sebou, ale je v 100% technickom stave. Staci sadnut a jazdit.
Odrážadlo Strider 12’ sport
Predám odrážadlo Strider 12’ sport v ružovej farbe. Kupovaný pred rokom, nemá žiadne poškodenia, málo používaný.Jedine zvonček je ošúchaný, ten je odnímateľný. Viac informácií:
Odrážadlo Strider Sport 12 čierne
Na predaj odrážadlo Strider Sport čierne 12 palcov Link na špecifikáciu: Iba osobný odber
Strider sport 12,nejazdene
Predam nepouzivane, nikdy nejazdene oranzove odrazadlo Strider, "vystavene" len doma, ako nove, pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov (vdaka 2 sedlovkam). Vhodne ako darcek.
Odrážadlo Strider
Predám málo používané odrážadlo Strider. Známky používania tam sú (škrabance) ale ináč je úplne super a funkčné.
Kvalitné odrážadlo STRIDER
Predám kvalitné a bezpečné odrážadlo STRIDER. Odrážadlo je po vyčistení a servise pripravené na jarnú sezónu. V porovnaní s ostanými značkami odrážadiel je STRIDER bezkonkurenčne najlepší. Nový majiteľ bude spokojný.Kontakovať ma môžte na alebo na