inzercia, predaj, predám, bazár

Odrazná doska 5v1 (90x120cm) ovalny tvar

Kategória: Ostatné

Odrazná doska je jedným zo základných a nepostrádateľných nástrojov každého fotografa/operátora fotoaparátu. Viac ako vhodné pri práci s prirodzeným svetlom alebo v štúdiu. Dosku možno použiť aj ako alternatívu na odrážanie slnečného svetla v prípade, že nie je k dispozícii osvetlenie.

Jednoduchý a prepracovaný dizajn s nízkou hmotnosťou uľahčuje prepravu a skladovanie. Táto súprava ponúka široké možnosti použitia na dosiahnutie požadovaného výsledku.

Balenie obsahuje aj praktické puzdro na prenášanie.

Zlatá - teplé farby
Strieborná - zvýšenie kontrastu
Biela - prirodzené svetlo, biele pozadie
Čierna - zníženie odrazov, prehĺbenie tieňov, čierne pozadie
Difúzor - rozptyl svetla (napr. pre blesk)

Odrazná doska 5v1 (90x120cm) ovalny tvar
Podobné inzeráty
Odrazova doska 5v1 - 140x197cm
Predam minimalne pouzivanu odrazovu dosku 5v1. Bez poskodeni. Po zlozeni je to kruh s priemerom 70cm Popis: Odrazové dosky 5-in-1 sú univerzálnou odraznou sadou, ktorá sa skladá z vypínacej - skladacej pružiny s difúznou bielou látkou pre zmäkčenie svetla. Na pružinu môžeme navliecť odrazovú látku s možnosťou použitia štyroch odtieňov: biela, čierna, strieborná, zlatá. Kruhová a oválna doska je ľahkou variantou pre cestovanie, pretože vypínaciu pružinu môžeme zložiť do menších kruhov. Odrazná sada 5-in-1 je dodávaná v prepravnom púzdre.
odrazna doska 5v1
prdam odraznu dosku 5v1 ako nova plus Fotografický transparentný dáždnik
Odrazná doska 5v1 100cm
Predám odraznú dosku 5v1 vo veľkosti 100cm. Všetky farby sú v 100% stave. Vrátane púzdra- Farby: biela, čierna, strieborná, zlatá, difúzna
Rezne lanko, lanko do kosacky krovinorezu, silon do kosacky
Predam kvalitne rezne lanko do kosacky - krovinorezu. Vsetky lanka su v dlzke 15 metrov. Vyrobene v EU. Rezne lanko do kosacky, silon do kosacky, nylon do kosacky, lanko do krovinorezu: foto 1 = priemer 1,3mm, zelena farba, tvar hviezda, dlzka 15m, cena 1,50 eur/ks. Este zostalo 8 ks foto 2 = priemer 2,0mm, zlta farba, tvar gulaty, dlzka 15m, cena 2 eur/ks. Este zostalo 5 ks foto 3 = priemer 2,0mm, zelena farba, tvar gulaty, dlzka 15m, cena 2 eur/ks. Este zostalo 3 ks foto 4 = priemer 2,0mm, zelena farba, tvar hviezda, dlzka 15m, cena 2 eur/ks. Este zostalo 7 ks foto 5 = priemer 2,4mm, zelena farba, tvar gulaty, dlzka 15m, cena 2,30 eur/ks. Este zostalo 12 ks foto 6 = priemer 2,7mm, cervena farba, tvar gulaty, dlzka 15m, cena 3 eur/ks. Este zostalo 7 ks foto 7 = priemer 2,7mm, oranzova farba, tvar stvorec, dlzka 15m, cena 3 eur/ks. Este zostalo 5 ks foto 8 = priemer 3,0mm, zlta farba, tvar gulaty, dlzka 15m, cena 3,30 eur/ks. Este zostalo 3 ks foto 9 = priemer 3,0mm, DUO strieborna farba, tvar gulaty, dlzka 15m, cena 3,50 eur/ks. Este zostalo 7 ks Najmensi odber je 4 ks z lubovolneho druhu. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Hracia deka Bright starts 5v1
Predám hraciu deku Brights starts 5v1. Stav skoro ako nová. Bližšie info:
Domáce zemiaky SORAYA
Predám domáce zemiaky s láskou pestované, bez umelých hnojív a postrekov. Mandelinky ručne zbierané. Odroda SORAYA, varný typ AB/B. 10, 15, 25kg - 0,80€/kg. V Trenčíne aj s dovozom. Niečo o nich... Soraya je novinkou medzi poloskorými odrodami zemiakov s vysokým výnosom. Odroda Soraya sa vyznačuje sýto tmavo žltou dužinou, vynikajúcimi chuťovými vlastnosťami a nízkou náročnosťou na hnojenie a výber pôdy. Hľuzy majú guľato-oválny až oválny tvar s plytkými očkami a výbornou vnútornou kvalitou. Je varný typ AB/B, pri varení sa nerozvára sa a drží tvar. Je vynikajúcou voľbou nielen pre šaláty a polievky ale aj prílohové jedlá. Tendencia k tmavnutiu za surova a sfarbeniu po vare je minimálna. Odroda Soraya je ekologická odroda, ktorá dosahuje veľmi vysoké úrody aj s menším prísunom živín a závlah ako ostatné odrody. Je nenáročná na hnojenie, dosahuje najlepšie výsledky pri nízkych dávkach dusíka, čo ju predurčuje na organické pestovanie. Je vhodná na stredné až dlhodobé uskladnenie v závislosti od kvality uskladnenia. Vyžaduje o 30% menej dusíka ako iné odrody. Pri vysokých dávkach dusíka môže dosahovať až nadmerné rozmery.