inzercia, predaj, predám, bazár

Odsavač pár, digestor Klarstein Zelda 90 eco

Kategória: Digestory

Odstraňovač pár Klarstein Zelda Eco 90 sa s výkonom motora 240 W stará v recirkulačnej prevádzke o čistý vzduch v stredne veľkých až veľkých kuchyniach. Tri stupne výkonu odsajú až 410 m³ odpadového vzduchu za hodinu a tak sa, nástenný digestor s priestorom pre hlavu, cielene prispôsobí na každé varenie. Obzvlášť praktická, 90 cm širokého odsávača, je konštrukcia ťahajúca sa smerom nahor, ktorá dodáva pri varení potrebnú voľnosť pohybu pre hlavu. Pomocou ovládacieho panela nachádzajúceho sa vpredu, sa ovláda osvetlenie a odsávanie. Quicktimer jednoducho odvetrá ešte 5 minút a potom automaticky vypne spotrebič. Ovládanie tohto ušľachtilého odsávača je úplne jednoduché, pomocou dotykového panela. Zapínateľné osvetlenie s 2 x 1,5 W LED lampami sa postará o dobrú viditeľnosť na sporáku.

Original vo foliach... pri rychlom jednani mozna dohoda na cene
Odsavač pár, digestor Klarstein Zelda 90 eco
Podobné inzeráty
Novy Vstavaný odsávač pár Whirlpool - AKR 650/1 IX
Predam uplne novy nikdy nepouzity Vstavaný odsávač pár Whirlpool - AKR 650/1 IX novy stal 159 eur priamo z whirpool 2 roky zaruka LED osvetlenieEfektívny sytém osvetlenia. Systém LED osvetlenia vydrží 10 krát dlhšie než tradičné žiarovky a spotrebuje o 90% menej energie. Celková ročná spotreba energieIdeálny výkon, vynikajúce úspory. Odsávače pár Whirlpool sú navrhnuté tak, aby poskytovali výnimočné výsledky a zároveň znižovali náklady na energiu. Vstavaná inštaláciaPerfektne sa hodí. Tento vstavaný odsávač pár Whirlpool sa ľahko inštaluje a je navrhnutý tak, aby dokonale zapadol do usporiadania vašej kuchyne. 3 rýchlostiVšestranný výkon. Tento odsávač pár Whirlpool ponúka 3 možnosti rýchlosti, vďaka ktorým máte úplnú kontrolu nad rýchlosťou odsávani par 2 svetláPerfektné osvetlenie. Tento odsávač pár Whirlpool je vybavený dvoma integrovanými svetlami, ktoré poskytujú ideálne osvetlenie. Uhlíkový filter je súčasťou baleniaVychutnajte si vždy čerstvý vzduch vo vašej kuchyni. Tento odsávač pár Whirlpool obsahuje uhlíkový filter na čistenie vzduchu, ktorý účinne chráni vašu kuchyňu pred zápachom a mastnotou. Flexibilná inštaláciaFlexibilné možnosti inštalácie. Tento odsávač pár Whirlpool možno prevádzkovať v režime odťahu mimo miestnosť alebo recirkulácie (potrebný je filter), takže si môžete vychutnať úplnú voľnosť pri navrhovaní kuchyne. Mechanické ovládanieBezproblémové ovládanie. Tento odsávač pár Whirlpool je vybavený analógovým ovládacím rozhraním navrhnutým pre jednoduché a ľahké používanie. ČasovačPerfektné načasovanie. Tento odsávač pár Whirlpool obsahuje intuitívny časovač pre automatické vypnutie. Plne integrovanýIntegrovaný odsávač pár - ideálny do kuchýň, kde nie je na očiach. Mechanický posúvačOvládanie bez námahy. Tento odsávač pár Whirlpool je vybavený posuvným ovládačom, ktorý umožňuje bezproblémové ovládanie spotrebiča. Predavam lacno popripade dohoda na cene poslem aj na dobierku
Klarstein Barella, digestor
Predám stenový odsávač pary klarstein barella digestor striebornej farby s 1 a pol ročnou zárukou. Nový - originál zabalený! Dôvod predaja: objednali sme zlú farbu Nástenný digestor Barella od Klarstein sa postará o dobrý výhľad pri varení. Stlačením tlačidla na prednej strane spotrebiča si vyberte jeden z troch stupňov výkonu a bojujte s parou, výparmi a mastnotou pomocou výkonného odsávania vzduchu až 557 m³/h. Integrované LED osvetlenie varnej dosky poskytuje svetlo a vyberateľný tukový filter sa dá rýchlo a jednoducho vyčistiť. Vďaka filtrom s aktívnym uhlím sa pachy v digestory nemajú šancu uchytiť. Okrúhly dizajn digestora je skutočnou pastvou pre oči a skvelým stredobodom v moderných kuchyniach. Čistý vzduch a elegantný dizajn: nástenný digestor Barella od Klarstein dodá vašej kuchyni iskru. Prietok vzduchu: max. 557 m³/h Trieda energetickej účinnosti: B Trieda účinnosti osvetlenia: A Trieda účinnosti odlučovania tukov: C Trieda dynamickej účinnosti kvapaliny: C Prevádzkový hluk: od 62 do max. 72 dB. Zapínateľné osvetlenie varnej dosky (2 x 1 watt) Hliníkový tukový filter (odnímateľný, umývateľný) Vypínač na prednej strane zariadenia Tri voliteľné stupne cirkulácie Prestaviteľný na prevádzku s odsávaním vzduchu Vrátane filtrov s aktívnym uhlím K dispozícii je vhodný náhradný filter s aktívnym uhlím (položka: 10027530) Napájanie: 220-240 V~| 50 Hz Viac o položke:
Klarstein digestory, odsávače pár
Klarstein Aurea VII digestor Luxusný digestor s čiernou prednou stranou z tvrdeného špeciálneho skla Motorizovaná vetracia klapka s voľným priestorom pre hlavu Maximálny výkon: 550 m³/h Funkcia dodatočného vetrania po varení s nastaviteľným časovačom Príkon: 195 W Zapínateľné osvetlenie variacej plochy Vyťahovateľný kryt odvetrávacej hadice z brúsenej nerezovej ocele Flexibilná, vyťahovateľná odvetrávacia hadica; max. dĺžka 210 cm Minimálna dĺžka krytu nad sporákom: 65 cm Rozmery: Rozmery (digestor): cca 90 x 61 x 46 cm (ŠxVxH) Rozmery (kryt): cca 28 x 35 x 29 cm (ŠxVxH) Rozmery (odvetrávacia hadica): cca 210 x 15 cm (DxØ) Hmotnosť (odvetrávacia hadica): cca 20 kg Cena 219€ Klarstein Braveheart odsávač pár, 610 m³/h LED výkonný kuchynský digestor na odsávanie vodných pár, mastných výparov a pachov až 610 m³ obnoveného vzduchu za hodinu 3 stupne sacieho výkonu vysoko kvalitné oceľové telo integrované osvetlenie varnej zóny pre svetlú pracovnú plochu Rozmery: ca. 89 x 100 x 63 cm Hmotnosť: cca. 21 kg Cena 189€ VŠETKO JE V STAVE NOVÉHO VÝROBKU, AK SÚ NEJAKÉ POŠKODENIA, TAK SPOMENUTÉ V POPISE, PLNE FUNKČNÉ, AKTUÁLNE AŽ DO ZMAZANIA - PODROBNEJŠÍ POPIS A CENY NA E-SHOPOCH ZISTÍTE PODĽA NÁZVU PRODUKTU, KTORÝ JE UVEDENY HNEĎ NA ZAČIATKU ODSEKU
Digestor Klarstein Zelda 90
Typ digestora : digestor Model : Zelda 90 Farba : Sivá Značka : Klarstein Hmotnosť : 12000 g Výška : 90 cm Šírka : 90 cm Hĺbka : 90 cm Digestor je používaný asi 3 mesiace ako nový v 100% stave .
Digestor MORA OK 637 G (komínový odsávač)
Na predaj je nový, nepoužitý a zabalený digestor Digestor MORA OK 637 G. POPIS: Výkonný komínový odsávač Mora OK 637 G v modernej kombinácii nerezu a skla s tlačidlovým ovládaním a kovovými filtrami odstráni dokonale nielen mastnotu, ale aj pachy. Jedinečné kovové tukové filtre sú vylepšené špeciálnou polyuretánovou penou, ktorá eliminuje až 98 % všetkých tukových a iných nečistôt. Pena zároveň zachováva perfektnú absorpčnú účinnosť. Inovatívny perimetrický odsávací systém presmeruje odsávanie vzduchu z centrálnej časti do vonkajších rohov odsávača pár. Tento prístup nepreťažuje motor, optimalizuje spotrebu energie, znižuje hluk a odsávanie vzduchu je podstatne účinnejšie. Vďaka skosenej prednej časti budete mať dostatok priestoru pre varenie, takže sa nemusíte obávať, že narazíte hlavou na hranu. LED osvetlenie perfektne osvieti varnú plochu, budete tak mať dokonalý prehľad nad pripravovaným pokrmom. S maximálnym výkonom 600 m3/h a hlučnosťou 68 dB na najvyššej úrovni bude tento odsávač neoceniteľným pomocníkom vo Vašej domácnosti. Môžete ho použiť aj na vnútornú cirkuláciu vzduchu, stačí dokúpiť uhlíkové filtre. Samozrejmosťou je aj spätná klapka. Poteší Vás aj možnosť umývať kovové tukové filtre v umývačke a tým udržiavať odsávač v perfektnom stave bez zbytočnej námahy.
odsávač pár, digestor, odparovač
Predám odsávač pár, digestor FABER model NICE v šírke 60 cm, výkon 420 m3/hod, max. hlučnosť 68 dB, vyhotovenie - nerezové. odsávač nebol použitý - len rozbalený. Cena nového 270,- predám za 150,- viac info na: