inzercia, predaj, predám, bazár

Odšťavovač Bosh

Kategória: Ostatné - biela

Predám odšťavovač Bosh málo používaný aj s krabicou a všetkým príslušenstvom.
Odšťavovač Bosh
Podobné inzeráty
Odšťavovač Blitzwolf 150W
Dobrý deň, predám čisto nový odšťavovač Blitzhome BH-JC01. Je zabalený nikdy nepoužitý. Hlavné vlastnosti : ● Jednoduchá obsluha a inštalácia: 2-rýchlostný dizajn (mäkký/tvrdý) umožňuje stroju Juicer zvládnuť rôzne druhy zeleniny a ovocia. 4 rozoberateľné kusy a 1 blokovacie tlačidlo umožňujú užívateľom jednoduchú montáž. ● Vyššia výťažnosť šťavy a viac výživy: Odšťavovač Blitzhome lisuje ovocie ý za studena so silnejším vylepšeným 7-segmentovým špirálovým "vrtákom" dokáže tak zachovať viac živín a znížiť oxidáciu pri lisovaní. ● Rýchle umývanie 30S bez sieťoviny: Blitzhome Masticating Juicer so skutočným dizajnom bez sieťky vám pomôže vyhnúť sa problémom s čistením sita filtra a ďalšieho príslušenstva kefkou. ● Dizajn uzáveru proti odkvapkávaniu : Používateľ môže po stlačení šťavy zatvoriť výpust šťavy, aby sa zabránilo kvapkaniu a znečisteniu pracovnej plochy. ● Inteligentná prúdová ochrana : Odšťavovač studeného lisu sa môže automaticky zastaviť, keď je zablokovaný alebo zaseknutý. Zároveň chráni motor a predlžuje životnosť produktu. Kapacita: 450 ml Výkon: 150W V balení 2*Nádoba, odštavovač, čistiaca kefa
Odstavovac BOSH
Predam uplne novy odstavovac znacky BOSH MESS 3500 pouzity iba raz.
Predám odšťavovač bosh
Predám malo používaný odšťavovač bosh zavadzia. Len osobný odber Žilina a okolie.
Nový, nerozbalený SMEG odšťavovač / lis na citrusy (červený)
Dobrý deň, predám ešte nový (nerozbalený) odšťavovač / lis na citrusy značky SMEG v červenej farbe. 8 + 1 plus pre odšťavovač Smeg 50´s Retro Style - Elegantný dizajn a skvostné prevedenie - Ľahko rozoberateľný – lis, sitko a odšťavovaciu nádobu možno ľahko vybrať - Automatický Štart/Stop systém – prístroj začne pracovať ľahkým tlakom na lis - Umožňuje vylisovať šťavu z citrusov rôznych druhov a veľkostí - Praktické viečko z Tritanu ™, brániace zaprášeniu, pokiaľ prístroj práve nepoužívate - Jedným dotykom nastaviteľná výtoková hubica z nerez ocele – ochrana proti odkvapkávaniu - Ľahká údržba – pochrómované vnútorné steny - BPA free odšťavovacia nádoba z Tritanu™, sitko a lis z nerez ocele, všetko vhodné do umývačka riadu - Protišmyková ochrana základne Všetky špecifikácie nájdete na stránke: Osobný odber v Bratislave, po dohode pošlem aj poštou. Žiadne výmeny, inzerát je platný do zmazania!
Odšťavovač Sencor SSJ 4041BK nový
predám 2x použitý odšťavovač, je ako nový komplet s krabicou a v záruke. nenašiel využitie tak posúvam ďalej :) kupovaný v marci Elegantný šnekový odšťavovač v čierno-striebornom prevedení sa postará o tvorbu tých najchutnejších ovocných štiav. Odšťavuje pri nízkych otáčkach (60 otáčok za minútu), zachováva všetky enzýmy, vitamíny a ďalšie prospešné látky, ktoré sú v ovocí obsiahnuté. Šťavu lisuje, nezmenšuje, zaistí tak dokonalé využitie ovocia. Nekompromisné nerezové mikrositko perfektne oddelí dreň a vy získate čerstvý džús tej najvyššej kvality. Žiadne pridané cukry alebo konzervanty. Čo do odšťavovača vložíte, to si potom tiež vypijete. Výsledná ovocná šťava obsahuje minimálne množstvo nechcenej peny.
ODŠTAVOVAČ- CITROCASA
Automatický odšťavovač CITROCASA Fantastic M/SB - samoobslužný Automatický odšťavovač Fantastic M/SB Advace CITROCASA je citrusovač,ideálny pre miesta s požadavkom na vysoký štandart a kvalitu šťavy. Automatický štart aktivovaný výpustným kohútikom, multifunkčný displej, nastavenie počtu spracovaného ovocia, počítadlo, usb port pre napojenie na pokladničný systém, priestorová nenáročnosť, rýchle odšťavovanie (30ks, přiblibližně 2 litre za minútu) jednoduchá údržba a rýchle čistenie, jednoduchá obsluha, Všetky súčiasti stroja umyvateľné v umývačkách. rozmer: 79,5 x 39 x 55,5 cm (výška x šírka x hlbka) veľkosť pomarančov: Ø 65 – 78 mm minutový výkon: 30ks pomarančov / minuta kapacita podávača: 3-4 ks pomarančov príkon: 200W/230V Voliteľné príslušenstvo k modelu Fantastic M/SB: pojazdný kabinet Fantastic chladiaca skriňa Fantastic/8000 stojan na fľaše plocha pre tácky odkládací stojan na poháre.