inzercia, predaj, predám, bazár

Odšťavovač s pomalým chodom G21 Perfekt Juicer

Kategória: Ostatné - biela

Ponúkam na predaj tento slimákový odšťavovač s pomalým chodom. Vďaka pomalým otáčkam a originálnej technológii lisovania má odšťavovač až o 40% väčšiu výťažnosť v porovnaní s vysokootáčkovými odšťavovačmi.

Výkon 500W
80ot./min
objem 1l
vstupný otvor 6x3.5cm

BPA free

Súčasťou balenia sú dva filtre. Jemný filter praskol, náhradný sa dá kúpiť za 10-20€ na Ali. Druhý filter, nebol vôbec používaný.

PC 170€
Odšťavovač s pomalým chodom G21 Perfekt Juicer
Podobné inzeráty
Odšťavovač s pomalým chodom G21 Perfekt Juicer
Ponúkam na predaj tento slimákový odšťavovač s pomalým chodom. Vďaka pomalým otáčkam a originálnej technológii lisovania má odšťavovač až o 40% väčšiu výťažnosť v porovnaní s vysokootáčkovými odšťavovačmi. Výkon 500W 80ot./min objem 1l vstupný otvor 6x3.5cm BPA free Súčasťou balenia sú dva filtre. Jemný filter praskol, náhradný sa dá kúpiť za 10-20€ na Ali. Druhý filter, nebol vôbec používaný. PC 170€ Prosím kontaktovať mailom
Odšťavovač s pomalými otáčkami Sana Juicer EUJ-808 OMEGA
Predám odšťavovač s pomalými otáčkami Sana Juicer EUJ-808, plne funkčný, v zachovalom stave. Možný osobný odber Šamorín, prípadne Avion Bratislava. Prosím iba volať, na SMS nereagujem. Inzerát platí do zmazania. Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Odšťavovač Blitzwolf 150W
Dobrý deň, predám čisto nový odšťavovač Blitzhome BH-JC01. Je zabalený nikdy nepoužitý. Hlavné vlastnosti : ● Jednoduchá obsluha a inštalácia: 2-rýchlostný dizajn (mäkký/tvrdý) umožňuje stroju Juicer zvládnuť rôzne druhy zeleniny a ovocia. 4 rozoberateľné kusy a 1 blokovacie tlačidlo umožňujú užívateľom jednoduchú montáž. ● Vyššia výťažnosť šťavy a viac výživy: Odšťavovač Blitzhome lisuje ovocie ý za studena so silnejším vylepšeným 7-segmentovým špirálovým "vrtákom" dokáže tak zachovať viac živín a znížiť oxidáciu pri lisovaní. ● Rýchle umývanie 30S bez sieťoviny: Blitzhome Masticating Juicer so skutočným dizajnom bez sieťky vám pomôže vyhnúť sa problémom s čistením sita filtra a ďalšieho príslušenstva kefkou. ● Dizajn uzáveru proti odkvapkávaniu : Používateľ môže po stlačení šťavy zatvoriť výpust šťavy, aby sa zabránilo kvapkaniu a znečisteniu pracovnej plochy. ● Inteligentná prúdová ochrana : Odšťavovač studeného lisu sa môže automaticky zastaviť, keď je zablokovaný alebo zaseknutý. Zároveň chráni motor a predlžuje životnosť produktu. Kapacita: 450 ml Výkon: 150W V balení 2*Nádoba, odštavovač, čistiaca kefa
Sana Juicer EUJ-707 biela odstavovac
Predam minimálne používaný odštavovač SANA. Funguje bez žiadnych problémov. Kupovaný v januári minulý rok 2021 stále v záruke. V balení je komplet všetko tak ako keby si objednávate nový. Dovôd predaja je minimálne využitie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. Cena je 300 EUR + poštovné Link pre viac info :
Predám Novy odstavovač Philips Juicer HR 1853
Predám Novy este Nevybaleny odštavovač Philips Juicer HR 1853 Dôvod predaja- nevhodny dar. Inzerát platí do zmazania!
Predám Novy odstavovač Philips Juicer HR 1853
Predám Novy este Nevybaleny odštavovač Philips Juicer HR 1853 Dôvod predaja- nevhodny dar. Inzerát platí do zmazania! Cena pevná + poštovné!