inzercia, predaj, predám, bazár

ODSTÚPENIE PRIESTOROV BISTRA

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na ODSTÚPENIE priestory bistra, ktoré sa nachádza pri hlavnej ceste v Tvrdošovciach na ulici Májová 5.

Priestory majú rozlohu cca 50 m2 a sú kompletne zariadené - kuchyňa, bar, sedenie, skladové priestory, atď. Súčasťou je aj vonkajšia terasa.

Prevádzka je vhodná pre rýchle občerstvenie vzhľadom na jej umiestnenie pri frekventovanej hlavnej ceste smer Bratislava - Nové Zámky. Cez dva roky bola využívaná ako prevádzka, kde sa robil fast food (burgre, hotdogy, atď) a obedové menu. Nie je ale problém, využiť ju na iný sortiment jedla ako napríklad vyhľadávaný kebab apod. K dispozícii je možnosť využitia plynu. Všetko je komplet schválené hygienou, doteraz prevádzka funguje.

V cene odstúpenia priestorov je kompletne zariadená prevádzka v rátane terasy.

Cena za odstúpenie 14.550€
Pri rýchlom jednaní možná DOHODA.


V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.č.: .
ODSTÚPENIE PRIESTOROV BISTRA
Podobné inzeráty
ODSTÚPENIE PRIESTOROV BISTRA
Ponúkame na ODSTÚPENIE priestory bistra, ktoré sa nachádza pri hlavnej ceste v Tvrdošovciach na ulici Májová 5. Priestory majú rozlohu cca 50 m2 a sú kompletne zariadené - kuchyňa, bar, sedenie, skladové priestory, atď. Súčasťou je aj vonkajšia terasa. Prevádzka je vhodná pre rýchle občerstvenie vzhľadom na jej umiestnenie pri frekventovanej hlavnej ceste smer Bratislava - Nové Zámky. Cez dva roky bola využívaná ako prevádzka, kde sa robil fast food (burgre, hotdogy, atď) a obedové menu. Nie je ale problém, využiť ju na iný sortiment jedla ako napríklad vyhľadávaný kebab apod. K dispozícii je možnosť využitia plynu. Všetko je komplet schválené hygienou, doteraz prevádzka funguje. V cene odstúpenia priestorov je kompletne zariadená prevádzka v rátane terasy. Cena za odstúpenie 16550€ Pri rýchlom jednaní možná DOHODA. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.č.: .
ODSTÚPENIE PRIESTOROV BISTRA
Ponúkame na ODSTÚPENIE priestory bistra, ktoré sa nachádza pri hlavnej ceste v Tvrdošovciach na ulici Májová 5. Priestory majú rozlohu cca 50 m2 a sú kompletne zariadené - kuchyňa, bar, sedenie, skladové priestory, atď. Súčasťou je aj vonkajšia terasa. Prevádzka je vhodná pre rýchle občerstvenie vzhľadom na jej umiestnenie pri frekventovanej hlavnej ceste smer Bratislava - Nové Zámky. Cez dva roky bola využívaná ako prevádzka, kde sa robil fast food (burgre, hotdogy, atď) a obedové menu. Nie je ale problém, využiť ju na iný sortiment jedla ako napríklad vyhľadávaný kebab apod. K dispozícii je možnosť využitia plynu. Všetko je komplet schválené hygienou, doteraz prevádzka funguje. Priestory sa odstupujú vrátane zariadenia a vybavenia v cene. Cenu nájmu a ostatné bližšie informácie poskytneme telefonicky. Cena za odstúpenie DOHODOU. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.č.: .
Exkluzívne Ponúkame na predaj (odstúpenie prevádzky) BAR
Odstúpenie prevádzky Odstúpenie zabehnutej prevádzky Baru s terasou na lukratívnom mieste, na Michalskej bašte v Nových Zámkoch. Bar je otvorený od roku 2020 v úplne nových priestoroch, disponuje terasou. Je kompletne vybavený a zariadený v elegantnom štýle, plne klimatizovaný, barový pult je z pravého kameňa, na stene originálna ručná maľba. Priestory majú dva samostatné, bezbariérové vchody, samostatné dva toalety pre zákazníkov a pre personál tretí, kuchynku zariadenú pre potreby poskytnutia studenej kuchyne, bistra. Nachádzajú sa aj tri skladové priestory. Bar spolu o výmere cca 150 m2, s možnosťou obslúžiť cca 45 zákazníkov a viac, plus cca 15 zákazníkov na terase. Celková výmera priestorov s celoročnou terasou je 230 m2. Prevádzku odstupuje majiteľ kompletne zariadenú bez nutnosti ďalšej investícii k otvoreniu. Poskytuje aj sociálne siete ako Facebook, Instagram ako mediálny priestor pre zákazníkov. Cena za odstúpenie je 55 999 €, pri serióznom jednaní majiteľ sa dohode nebrání. Pre bližšie informácie a obhliadok neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle: alebo na e-mailovej adrese lathgabriel@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku -VOLAJTE 7 DNÍ V TÝŽDNI
PRENÁJOM - REŠTAURÁCIE A KAVIARNE BA I, BA II, BA III, BA IV
Exkluzívne ponúkame na prenájom reštauračné a kaviarenské priestory - BA I - BA IV, Bernolákovo 1/ BA I Staré mesto Prenájom/odstúpenie – Výborná, zabehnutá kaviareň v Starom meste- BA I. Z poverenia majiteľa ponúkame na prenájom / odstúpenie zabehnutej kaviarne v Starom meste. Zaujímavý koncept s možnosťou pokračovania. Zabehnutá štýlová prevádzka so stálou klientelou, výbornou ponukou a obsluhou má - dve nadzemné podlažia - 2 vstupy z ulice - Bar - 3x D/P toalety - Kancelária- Sklad - Možné rozdeliť na fajčiarsku a nefajčiarsku časť- Letná terasa 4 stoly ( bezplatne) Celková podlahová plocha 240m2 ( 1/NP 120m2 – 2N/P 120m2) Vzduchotechnika 1/NP Možnosť súkromných akcií bez obmedzení, oslavy, párty, firemné posedenia. Cena: 2000,-€/mesiac vrátane zálohových platieb za vodu, vykurovanie Elektrika: 230,-€/ mesiac Bez depozitu Odmena RK Odstúpenie kompletného zariadenia a vybavenia: Dohodou .................. 2/ Reštaurácia - BA III Nové mesto PRENÁJOM – REŠTAURÁCIA - KAVIAREŇ S TERASOU – VAJNORSKÁ UL. – BA III NOVÉ MESTO Z poverenia majiteľa ponúkame na prenájom zabehnutú, plne vybavenú reštauráciu/kaviareň na Vajnorskej ulici - Nové Mesto BA III Reštaurácia sa nachádza v komplexe administratívnych budov s výborným parkovaním. Denne plne vyťažená prevádzka funguje od roku 2015, zabehnutý rozvoz jedál, stála klientela. Reštaurácia sa ponúka plne zariadená a vybavená spotrebičmi. Celková úžitková plocha: 160m2 Kapacita: 60 miest Letná terasa: 24 miest Reštaurácia – interiér zariadený na mieru firmou Nesia Kuchyňa vybavená firmou Gastrorex, vzduchotechnika, samostatný vstup Plne vybavený bar Sklad Dámske/pánske toalety Alarm Kamerový systém V objekte 24 hod. strážna služba Parkovanie pred budovou (9 parkovacích státí) Cena:2500,-Eur/mesiac + DPH Energie: 1200,-Eur/mesiac Depozit vo výške 3-mesačného nájomného Viac info, pôdorys na vyžiadanie v realitnej kancelárii. ........... 3/ Dúbravka - BA IV Z poverenia majiteľa ponúkame na prenájom/odstúpenie reštauráciu v Dúbravke – BA IV. Podlahová plocha reštaurácie: 224m2 Kapacita: 80 miest 2X vonkajšia terasa 40m2 Kapacita: 40 miest Suterén – skladové priestory Kompletná rekonštrukcia v roku 2016 Dispozícia: Reštaurácia Galéria Skladové priestory Dámske/pánske toalety Zázemie pre zamestnancov Plne vybavená kuchyňa – vzduchotechnika Reštaurácia sa ponúka plne vybavená. Interiér pozostáva: 2x WC, reštauračná miestnosť s kapacitou cca 40 miest, galéria cca 20miest, barový pult kuchyňa, pivnica., odsávanie, bez klimatizácie. Odstúpenie reštauračných priestorov ponúkame so zariadením: 2x TV, barový pult s výčapným zariadením, chladnička, stoly, stoličky, vybavenie kuchyne... Mesačné náklady Cena: 907€/mesiac Terasy: 69,-€/mesiac Energie: 1588,-€ / mesiac – voda – elektrika – OLO - INT-TV (Swan) Odstúpe
ODSTÚPENIE gastro prevádzky, Piešťany centrum
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na odstúpenie - prevádzku bistra v centre mesta Piešťany, oproti Auparku. Predmetom prevodu je kompletne zariadená prevádzka bistra, nachádzajúca sa v pasáži, vedľa bývalej tržnice. V cene prevodu je zahrnuté: stroje na prípravu jedál, riad na varenie, kuchynský riad (taniere, príbory, poháre,...), stoly stoličky + terasa, registračná pokladňa s terminálom, obrusy, klimatizácia a i. Varný ostrov - fritéza, digestor, gril, varná dvojplatňa, umávadlá, konvektomat, chladnička, balička jedla, výčapné zariadenie a i. Kapacita prevádzky: • vo vnútri 20 osôb - 66 m2 • terasa cca 40 osôb - 25 m2 Zariadenie je prevádzkované ako bistro so všetkými potrebnými potvrdeniami. Je možné pokračovať v tejto prevádzke, alebo ju využiť ako pizzériu. Energie: • elektrika samostatné meranie • kúrenie pomerné na m2 • voda samostatné meranie Nájomné je 500,- €/mesiac, energie si nájomca platí sám. K dispozícii aj pivničné priestory, ktoré je možné využiť napr. ako šatňu pre personál a sklad. Priestor je kompletne odsávaný. V prípade záujmu možnosť prenajať parkovacie miesto. Výhody: • lokalita • zabehnutá prevádzka • nové zariadenie ********** ► Každá nehnuteľnosť v našej ponuke je inzerovaná v aktuálnom stave (podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná).
Odstúpenie prevádzky, zabehnutý podnik Stráňavy, Žilina
Exkluzívne ponúkame na odstúpenie prevádzku v obci Stráňavy pri Žiline – zabehnutý bar s kuchyňou a priestormi na oslavy. Interiér prevádzky má rozlohu cca 300m2. Dispozične pozostáva z prevádzkových priestorov rozdelených na fajčiarsku a nefajčiarsku časť, vstupnú chodbu, pánske a dámske WC, kuchyňa so skladovými priestormi a vonkajšia terasa o výmere cca 90 m2. Priestory podniku prešli kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Realizovaná bola výmena okien za plastové, nová vzduchotechnika, nová elektroinštalácia stropného svietenia, nová sanita na WC, nové moderné sedenie pre hostí, nová klimatizácia a celková renovácia vzhľadu interiéru, kamerový bezpečnostný systém. Kuchyňa je momentálne využívaná na prípravu jedál v štýle moderného bistra. Hlavná barová časť je dizajnovo zariadená a má kapacitu 80 miest na sedenie + 40 miest na sedenie na terase. Súčasťou prevádzky sú toalety a sklad. IG: polomarik_stranavy FB: Polomárik Cena za odstúpenie prevádzky je 5.000 Eur (+ zmluva s pivovarom).