inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpenie STREET baru v centre Piešťan

Kategória: Ostatné

Realitná kancelária Zenith reality ponúka na odstúpenie zabehnutý STREET bar nachádzajúci sa vo frekventovanej časti centra mesta Piešťany .
Prevádzka sa predáva ako odstúpenie.
Priestor disponuje celkovou podlahovou plochou 64m2 vrátane skladu a WC.
Priestor ponúka celkovo 25 miest na sedenie.
V cene je kompletné zariadenie vrátane vonkajšej terasy.
Terasa mimo sezóny tiež využívaná ako parkovisko.
Súčasťou zariadenia je barový pult, masívne barové stolice, komfortné kreslá a box na sedenie, kávovar+mlynec, výčapné zariadenie, rýchlo-umývačka, drevené police, 3x chladnička, infrapanely na strope, čistička vzduchu, alarmový systém jablotron, kamerový systém, komplet vybavenie baru vrátane alkoholu, terminál...
Aktuálne je v plnej prevádzke s vybudovanou príjemnou, stálou, domácou klientelou.
Celý priestor prevádzky je nefajčiarsky. V prevádzke je kúrenie plynové ale výhodou je úsporné kúrenie infrapanelmi nainštalovanými na strope, WIFI je samozrejmosťou.
Zaujímavosťou je že podnik disponuje licenciou na predaj SBL ( spotrebne balený lieh).
Možnosť organizovania rôznych rodinných akcií a degustácií.
Možnosť prebratia prevádzky ihneď s odovzdaním kompletnej agendy.
Mesačné náklady na prenájom priestoru sú 720€+ 250€ energie.


Cena za odstúpenie je 29 900 € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie.
Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií.

Zodpovedný maklér: Natália Šimončičová
Kontakt :,
email: simoncicova@
Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Odstúpenie STREET baru v centre Piešťan
Podobné inzeráty
Odstúpenie prevádzky VIKIS BAKERY, Košice – Sever
Odstúpenie prevádzky VIKIS BAKERY, Košice – Sever.                                                                         Cancelling of company VIKIS BAKERY, Košice - Sever(north area). Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na odstúpenie plne vybavenú a zabehnutú prevádzku VIKIS BAKERY v Košiciach, ul. Čermeľská. Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s dlhoročnou tradíciou. Prevádzka VIKIS BAKERY má 48 m2 a pozostáva z:  - pracovnej miestnosti kompletne zariadenej na cukrárenskú výrobu (pracovný pult, 3x chladnička, pult na prípravu, gastrorúra, 2x umývadlo a výdajný pult),  - druhej pracovnej miestnosti, kompletne zariadenej na cukrárenskú výrobu (pracovný pult, mraznička, el. pec, el. rúra, umývadlo), - miestnosti na umývanie nádob použitých pri výrobe, - skladu surovín,  - výdajná miestnosť, Priestor je kompletne schválený štátnou veterinárnou a potravinovou správou.  Veľkou výhodou je parkovanie priamo v areáli.  Cena je na vyžiadanie.  Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS. . Cancelling of company VIKIS BAKERY, Košice - Sever(north area). Real Estate office TOBI Real Košice EXCLUSIVELY offers you a fully equipped and well-established bakery company in Košice, Čermeľská street.  It´s fully equipped and functional with a long tradition. Area of mentioned company has 48 square meters and consists of: • shop floor fully equipped for confectionery production (work counter, 3 refrigerators, preparation counter, 2 sink and dispensing counter), • the second shop floor, fully equipped for confectionery production (work counter, freezer, 2 electric stove, sink), • rooms for washing containers used in production, • storage for raw materials, • dispensing room, The whole production is fully approved by the state veterinary and food department. A big advantage is parking right on the premises. The price is on request. We are a certified Real Estate office and member of NARKS(National Association of Real Estate offices).
Odstúpenie komerčného objektu - Vieska nad Žitavou (1082-18-
1082-18-AFI Ponúkame Vám odstúpenie komerčného a prevádzkového priestoru v centre obce Vieska nad Žitavou. V budove je jedna veľká miestnosť a toalety (pánske, dámske) V suteréne sú skladové priestory. budova bola využívaná ako pohostinstvo, po úprave vhodná aj na inú podnikateľku činnosť. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Cena nájmu majiteľovi budovy 102€ mesačne, plus za skutočnú spotrebu energií. Cena 9 900 € V cene je odstúpenie nájmu, všetko zariadenie a vybavenie prevádzky.
ODSTÚPENIE komerčných priestorov s kaviarňou
Výnimočný polyfunkčný administratívno - predajný priestor s kaviarňou v Rovinke Ponúkame na ODSTÚPENIE zabehnuté priestory so stálou klientelou na výbornom mieste v centre obce Rovinka. Objekt s veľkorysou rozlohu 367 m2 je situovaný na 2. podlažiach /prízemie a podkrovie/ a nachádza sa na pozemku, peknom zelenom dvore o veľkosti takmer 250 m2. Ide o polyfunkčnú budovu, kde aktuálne nájdete priestranný Show-room a predajňu s dizajnovým nábytkom, svietidlami a doplnkami, kaviareň, ako aj moderný Co-workingový priestor na poschodí. Prístup je priamo z ulice aj zo zadnej strany dvora. Atmosféru tohto miesta dotvára priestranný dvor a záhrada s letnou terasou. Deti sa vyšantia na mini ihrisku, ktoré je pre nich vytvorené v zadnej časti záhrady. Ide o historickú budovu školy, ktorej majitelia po kvalitnej rekonštrukcii v roku 2018-2019 „vdýchli nový život“. Vysoké stropy, ktoré siahajú do výšky 3,6, zachované pôvodné prvky doplnené modernými časťami a dôraz na detaily, dotvárajú toto originálne miesto. Celý objekt je aktuálne rozdelený na niekoľko častí a miestností, pričom je možné ho meniť jednoduchými úpravami k inému požadovanému účelu. Výklady z hlavnej cesty a ulice s dennou frekvenciou cca 25 tisíc áut v smere Šamorín-Bratislava sú neprehliadnuteľné. Na prízemí s veľkými oknami do ulice sa nachádza predajná plocha a kaviareň s počtom miest na sedenie vnútri pre 15 hostí, ktorá sa nachádza v presklenenej novej prístavbe s výhľadom do záhrady. Podkrovie budovy je spolu s celou strechou nové, slnečné a koncipované ako dvojpriestorový open-space. Nachádzajú sa tu kancelárske priestory s kapacitou 12 stolov, a tento priestor je použiteľný aj ako rozšírenie predajne z prízemia. Do podkrovia vedú schody ako z vnútorných priestorov, tak osobitný vchod zvonka, cez štýlové točené železné schodisko a súkromnú terasu s výhľadom do okolia. Súčasťou objektu sú sociálne zariadenia, kancelárske zázemie aj sklad. Kúrenie je zabezpečené kombináciou plynu na prízemí a úspornými klimatizačnými jednotkami na poschodí, ktoré zároveň v lete priestory dostatočne chladia. V cene odstupného je kompletné vybavenie kaviarne (kaviarenské zariadenie, pult, kvalitný kávovar La San Marco, tovar v prevádzke, vonkajšie aj vnútorné sedenie), zariadenie co -working priestorov. Možnosť po dohode odkúpiť aj ostatný tovar, ktorý sa nachádza na prevádzke. Aktuálna cena prenájmu je 600 EUR/mes, bez energií. Tento nájom je fixovaný ešte na ďalšie 4 roky. Pri aktuálnom využití bola cena elektriny do konca roku 2022 cca 75 EUR/mes a cena plynu cca 110 EUR/mes. Cena odstúpenia je uvedená s DPH. Možnosť odpočtu DPH. Odstúpenie je z dôvodu rozbiehania iného podnikateľského projektu. ODPORÚČANIE MAKLÉRKY: Originálne a flexibilné priestory, ktoré si môžete upraviť podľa vlastných predstáv, strategická lokalita, veľké výkladové okná z frekventovanej ulice p
NA PREDAJ/ODSTÚPENIE: kaviareň v centre Trnavy
Na predaj/odstúpenie 4 roky zabehnutá kaviareň v centre Trnavy Kaviareň: - 130m2 (sklad, kuchynka) - miest na sedenie 60 Terasa: - 113m2 - miest na sedenie 50 Výhoda: - stála klientela - kompletne zariadená kaviareň - umiestnenie v centre Trnavy v Obchodnom dome COOP Jednota - pekný výhľad z terasy na historické centrum Trnavy Cena:dohodou V cene bude zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Bližšie informácie Vám poskytnem telefonicky. Alexander Bednárik
Prenájom street food kontajnera, vrátane konceptu
Street Food Service Vám ponúka novú, jedinečnú formu podnikania v gastronómii. Prenájom kontajnera je výhodnou možnosťou, ako si rýchlo a jednoducho otvoriť vlastnú prevádzku, kdekoľvek vám to vyhovuje. Ponúkame na prenájom mohutné, oceľové kontajnery, o rozmere 6 x 2,20m, vybavené pracovným pultom do tvaru „U“, digestorom, v rohu kontajnera možnosť toalety, rozvod vody, rozvod elektriky, svetlá, komplet steny a podlaha zaizolované striekanou izoláciou, takže celoročná prevádzka aj v zimných mesiacoch. Dostanete nie len perfektný priestor, ale aj kompletný Street Food koncept (produkty) od dodávateľa, ktorý sa zameriava najmä na prevádzky rýchleho občerstvenia / street food. Odprezentujeme vám produkty, budeme nápomocní pri tvorbe receptúr a menu lístka, zaškolíme pri varení, návrh dizajnu. Vieme zabezpečiť aj ponuku gastro zariadení. Pomôžeme pri budovaní Vášho podnikateľského zámeru.
Odstúpenie zabehnutého a zariadeného autoservisu, Petržalka
Ponúkame na odstúpenie zariadený a plne zabehnutý autoservis v Petržalke, Bratislava 5. Autoservis má celk. výmeru 120 m² a disponuje servisnou časťou, kanceláriou a zázemím (sprcha, WC). K servisu prináleží 10 parkovacích státí priamo pred objektom v cene nájmu. Cena za odstúpenie na vyžiadanie.  Voľné ihneď. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra alebo na nezáväznej obhliadke.