inzercia, predaj, predám, bazár

Odstupim firmu

Kategória: Výroba

Odstupim fungujucu a zarabajucu firmu , cena dohodou, v cene FB, IG, telefonne cislo, maily, pily na rezanie, dodavka Renault Master, subdovadatelia, know-how, firma funguje 8rokov. Je potrebne si zabezpecit prriestotry na vyrobu, sklad a ludi. Zakaziek je dost, nechceme to len tak vypnut, lebo to funguje, staci sa venovat. V ponuke aj rustikalna dlazba, kamenna tehla, TUFA, rezane a odlievane obklady....
Odstupim firmu
Podobné inzeráty
Predam firmu
Predam zabehnutu stolarsko nabytkarsku firmu so zdravotnych dovodov
Gastro fritéza 2x10l s časovačom NOVE WWW.
Záruka 2 roky.Posielame kuriérom priamo k Vám domov alebo na firmu.úplne nová nepoužitá fritéza vhodná do domácnosti alebo prevádzok.Táto dvojitá fritéza je ideálnym riešením ak chcete vyhrážať hranolky,krídelká,..Dva samostatné ovládateľné zásobníky,takže môžete súčasne používať obe nádoby alebo len jednu z nich. Nehrdzavejúca oceľ,vysoká kvalita- ĺahké čistenie. 2x10l s časovačom: Výkon: 2500Wx2 Napätie:220V Teplotný rozsah- 60-200 C Rozmer 560x460x310 Poštovné 10€ Celú ponuku nájdete na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Kovoobrábanie
Dobry deň, hľadám firmu na spoluprácu. Ponúkam sústružnícke práce: sustruženie, frezovanie, vrtanie do 50mm, delenie materialu rámovou pílou, výroba oceľových konštrukcií, brán, výroba rôznych hriadeľov, rezanie závitov, vrtanie dier, sustruženie brzdových kotúčov, pieskovanie konštrukcií a diskov. Pochádzam z okresu Trebišov a v prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čisle .