inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim leasing na Hyundai Tucson r.2016 CRDi, len 90tis.km

Kategória: Hyundai

► Akontácia 1.800€ ◄
► Splátka 216€ ◄

✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅

✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace
✔️ Dôchodca do veku 75 rokov
✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov

Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelom stave a prevedení (na takto vybavený kus najlepšia cena na Slovensku), r.v. 8/2016, 6-st.manuál, úsporný diesel CRDi, 116koní, červená tmavá (vínová/bordová) metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len cca 90tis.km!), spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný lak, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je pomerne bohatá výbava (LED svietenie, prisvecovanie do zákrut, tmavý čalúnený interiér, vyhrievané sedadlá, 2-zónová automatická klíma so samostatnou reguláciou, tempomat, multifunkčný volant, originálne rádio s čítaním USB, Bluetooth, strešný nosič, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti, senzory tlaku v pneu, 17" elektróny Hyundai, atď). Odstupné 1800,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu).

Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník, kilometre a výbavu je naň jedna z najnižších cien na Slovensku.
Splátka pri 1800€ akontácii je už od 216€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie.

Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy).

V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať.

Tel.kontakt: O94O 333 466

Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson r.2016 CRDi, len 90tis.km
Podobné inzeráty
Predám Hyundai Tucson 2016 diesel, 90tis.km - AJ NA SPLÁTKY
Predám (prípadne vymením za lacnejšie auto + Váš doplatok, možný je predaj aj na splátky, pričom je možné Vaše auto zarátať ako akontáciu, tj. prvú splátku, výhodne aj bez akontácie, rozumná mesačná splátka už aj pri akontácii 0€) Hyundai Tucson 1,7CRDi (obľúbené rodinné SUV), r. 8/2016, 6-rýchlostný CRDI diesel 116k so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou... bordová metalíza, v bohatej výbave: LED denné svietenie, svelomety s LED pásom a čírou optikou, prisvecovanie do zákrut, zadné svetlomety s LED technológiou, sedadlá s tmavým čalúnením, výhrev sedadiel, palubný počítač, multifunkčný volant, tempomat, 4x el.okná, vyhrievané el. zrkadlá, automatická 2-zónová klíma, park.senzory, 17" originálne Hyundai elektróny a veľa ďalšej výbavy... Auto je v slušnom stave, zachovalé zvnútra i zvonku - nedoškrabané, nepoškodené, vyzerá veľmi pekne, jedinečný kus - skvelá kombinácia farby a výbavy. Od nova doteraz len 1 majiteľ, s nájazdom len niečo cez 90tis.km (je ako nový). Auto je po telefonickej dohode možné vidieť kedykoľvek, 7 dní v týždni, nachádza sa kúsok od ZV. Tel. kontakt - VOLAŤ na O9O5 792 O62. Neposielajte SMS, neodpovedáme na ne!
Hyundai Tucson 1.7 CRDi Style
Hyundai Tucson 1.7 CRDi Style Model: Tucson Rok: 2015 Spresnenie: Tucson 1.7 CRDi Style Palivo: Diesel Prevodovka: 6-st. manuálna Výkon: 85 kW Najazdené km: 242 506 km Farba: Šedá tm. / Metalíza Objem: 1685 cm3 Norma emisií: Euro 6 Spotreba v meste: 5.4 lit. /100 km Mimo mesta: 4.2 lit. /100 km Kombinovaná: 4.6 lit. /100 km Bezpečnosť: ABS, Natáčacie svetlomety, Airbagy, Airbag 8x, Alarm, ASR, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, DSC, EBD, ESP, Imobilizér, Isofix, LED svetlomety, Parkovacia kamera, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) Komfort: Adaptívny podvozok, Klimatizovaná priehradka, Klimatizácia dvojzónová, Lakťová opierka, Bluetooth handsfree, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Vyhrievané zrkadlá, Vyhrievané sedačky, Vyhrievaný volant, Bezkľúčové otváranie dverí, Bezkľúčové štartovanie, Kožený paket, LED svietenie, Multifunkčný volant, Navigačný systém, Palubný počítač, Parkovací asistent, Parkovacie senzory, Autorádio, Diaľkové ovládanie zamykania, Tónované sklá, Dotykový displej, Welcome light Výbava: Hliníkové disky, Hmlovky, Ostrekovače svetlometov, Asistent rozjazdu do kopca, Asistent jazdných pruhov, Svetelný senzor, Dažďový senzor, Strešný nosič, Sezónne prezutie, Stop&start systém, Ťažné zariadenie, TV,LCD panel Ďaľšia výbava: LED Svetlomety / Asistent držania vozidla v pruhu / Asistent rozjazdu do kopca ,zjazdu z kopca / Čítanie dopravných značiek / Bezkľúčové otváranie dverí, Bezkľúčové štartovanie / Parkovacia kamera / Vyhrievané sedadlá vpredu aj vzadu / Vyhrievaný volant / Ambientné podsvietenie exteriérových kľučiek / Voliteľné režimy jazdy / VOZIDLO AKO NOVÉ KUPOVANÉ NA SLOVENSKU, V HYUNDAI IDM-CAR SPOL. S.R.O. BRATISLAVA !!! KOMPLETNÁ SERVISNÁ HISTÓRIA Z AUTORIZOVANÉHO SERVISU HYUNDAI !!!! Doplňujúce údaje: EK platná do 07/07/2023, 1.majiteľ, Úplná servisná história, Garážované, Nehavarované, ODO-Pass, Kúpené v SR, Servisná knižka, STK platná do 07/07/2023, Top stav!, Možný leasing, Možný úver Poznámka: NAJLEPŠIE FINANCOVANIE VOZIDLA(LEASING,ÚVER), BEZ DOKLADOVANIA PRÍJMU, SCHVÁLENÝ DO HODINY. AKONTÁCIA UŽ OD 0%., TOP STAV!!, TREBA VIDIEŤ,VYSKÚŠAŤ... !! V PRÍPADE POTREBY VOZIDLO PRIVEZIEME AŽ KU VÁM NA ADRESU, KDEKOĽVEK NA SLOVENSKU!!!!! Viac info tel.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson 2016 BENZÍN, len 67tis.km
► Akontácia 1.700€ ◄ ► Splátka 204€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelom stave a prevedení (na Tucson s takýmto počtom kilometrov najlepšia cena na Slovensku), r.v. 5/2016, 6-st.manuál, úsporný a spoľahlivý benzínový motor GDi, 132koní, hnedá metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len 67tis.km, s garanciou), spoľahlivý, maximálne zachovalý, ako technicky, tak i opticky , 1.majiteľ. Vo vozidle je pomerne bohatá výbava (LED denné svietenie, tmavý čalúnený interiér, klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, originálne rádio s čítaním USB, Bluetooth, ovládaním aj z volantu, svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti, strešný nosič - lyžiny, senzory tlaku v pneu, 16" elektróny Hyundai, atď). Odstupné 1700,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a počet km a stav je naň aktuálne najnižšia cena na Slovensku. Auto v záruke 5 rokov od výrobcu. Splátka pri 1700€ akontácii je už od 204€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson r.2016 4x4,výbava PREMIUM
► Akontácia 2.300€ ◄ ► Splátka 276€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelej výbave a nízkym nájazdom, model r. 2016, 6-st.AUTOMAT, najvýkonnejší diesel v Tucsone - 2,0 CRDi 136koní, pohon 4x4, hnedošedá tmavá metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave, spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný stav, 1.majiteľ. Vo vozidle je absolútne najvyššia výbava, akú bolo možné do tohto modelu objednať (veľká dotyková navigácia, príplatkový audio systém, otvárateľná panoramatická strecha, sledovanie mŕtveho uhla, sledovanie jazdných pruhov, automatické riadenie diaľkových svetiel, LED denné svietenie, svelomety s LED pásom, dvomi LED optikami, zadné svetlomety tiež s LED technológiou, kožený interiér (perforovaná koža), vyhrievané predné i zadné sedadlá, predné sedadlá i ventilované, multifunkčný volant - vyhrievaný, budíky s veľkým f arebným displejom, palubný počítač, tempomat, Keyless - bezkľúčové štartovanie, odomykanie i zamykanie vozidla, el.sedačky (nastaviteľná i spolujazdcova sedačka), 4x el.okná, vyhrievané el. zrkadlá, automatická 2-zónová klíma, fabricky zatmavené sklá, park.senzory predné, zadné + parkovacia kamera, automatický parkovací systém (auto vie samo zaparkovať i vyjsť z parkovacieho miesta), el.otváranie i zatváranie kufra, 19"" príplatkové Hyundai elektróny, kompas s ukazovateľom v spätnom zrkadle, ťažné zariadenie, atď). Odstupné 2300,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník, kilometre a výbavu je naň najnižšia cena na Slovensku. Auto je ešte v záruke od výrobcu. Splátka pri 2300€ akontácii je už od 273€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson r.v. 2017 CRDi, 1.majiteľ
► Akontácia 1.700€ ◄ ► Splátka 204€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelom stave a prevedení (na takto vybavený kus najlepšia cena na Slovensku), r.v. 4/2017, 6-st.manuál, úsporný diesel CRDi, 116koní, polárna biela, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave, spoľahlivý, maximálne zachovalý, so zárukou ešte necelé 2 roky. Pôvodný lak, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je pomerne bohatá výbava (LED svietenie, prisvecovanie do zákrut, tmavý čalúnený interiér, 2-zónová automatická klíma so samostatnou reguláciou, tempomat, multifunkčný volant, originálne rádio s čítaním USB, Bluetooth, strešný nosič, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti, senzory tlaku v pneu, 17" elektróny Hyundai, atď). Odstupné 1700,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný pr edaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a výbavu je naň najnižšia cena na Slovensku. Auto v záruke od výrobcu. Splátka pri 1700€ akontácii je už od 204€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Hyundai Tucson CRDi AUTOMAT, plná výbava
► Akontácia 1.800€ ◄ ► Splátka 216€ ◄ ✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅ ✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace ✔️ Dôchodca do veku 75 rokov ✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Hyundai Tucson poslednej generácie, v skvelej výbave a prevedení (na takto vybavený kus najlepšia cena na Slovensku), r.v. 9/2016, 7-st.AUTOMAT, úsporný diesel CRDi, 142koní, šedá metalíza, motoricky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave, spoľahlivý, maximálne zachovalý. Pôvodný lak, 1.majiteľ, diaľničné kilometre, zánovný stav. Vo vozidle je takmer najvyššia výbava, akú bolo možné do tohto modelu objednať (LED svietenie, veľký dotykový LCD panel, navigácia, všetko so slovenským menu, parkovacia kamera, tmavý čalúnený interiér s vyhrievanými sedačkami vzadu i vpredu, sledovanie jazdných pruhov s asistentom pre zásah pri vybočení, 2-zónová klíma so samostatnou reguláciou, strešný nosič, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory + grafické zobrazovanie vzdialenosti + obraz z kamery, senzory tlaku v pneu, Keyless - bezľúčové prístupy i štartovanie, atď). Odstupné 1800,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu). Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a výbavu je naň najnižšia cena na Slovensku. Splátka pri 1800€ akontácii je už od 216€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie. Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy). V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať. Tel.kontakt: O94O 333 466 Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.