inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim leasing na Nissan Leaf Acenta 90kW 2019-odpočet DPH

Kategória: Nissan

► Akontácia 2.100€ ◄
► Splátka 252€ ◄
► Možný odpočet DPH ◄

✅ Na splátky už od 0% akontácie ✅

✔️ Zamestnaný alebo živnostník minimálne 3 mesiace
✔️ Dôchodca do veku 75 rokov
✔️ S.R.O. minimálne 6 mesiacov

Odstúpim leasing (možné aj bez odstupného / bez akontácie / prípadne aj predaj v hotovosti) na Nissan Leaf, v skvelej výbave a exkluzívnom farebnom prevedení (kontrastná biela + čierna), model r. 2019, "bezstupňový AUTOMAT", motorizácia s výkonom 90kW / 122koní, farba polárna biela, technicky aj vizuálne vo výbornom, doslova zánovnom stave (auto má len cca 50tis.km!), spoľahlivý, maximálne zachovalý kus. Pôvodný lak, 1.majiteľ, garantované kilometre. Vo vozidle je takmer najvyššia výbava, akú bolo možné do tohto modelu objednať (LED denné svietenie, tmavý čalúnený interiér, navigácia, park.senzory + park.kamera, adaptívny tempomat, jazdné pruhy, mŕtvy uhol, udržovanie v jazdných pruhoch, asistent aktívneho dobrzďovania pri jazde v meste, dotykový LCD panel, automatická klíma, dažďový + svetelný senzor, parkovacie senzory, senzory tlaku v pneu, originálne Nissan elektróny, atď). Odstupné 2100,-EUR, splátky sa dajú nastaviť ľubovolne v rozsahu 24-96 mesiacov. Prípadne možný predaj aj v hotovosti, prípade výmena za lacnejšie auto + doplatok buď v hotovosti alebo leasingom (dohoda možná vzhľadom ku konkrétnemu prípadu).

Príklad kalkulácie splátok:
odstupné / akontácia / 1.platba: 2100€ (po dohode a splnení podmienok môže byť aj 0€) + splátky v rozsahu 24 - 96 mesiacov.

Auto je v zánovnom stave. Na daný ročník a stav je naň jedna z najnižších cien na Slovensku. Skvelé auto do mesta i na stredne dlhé trasy, pri domácom nabijaní jazdíte pod 3€/100km.
Na toto vozidlo je možné uplatniť aj odpočet DPH.
Splátka pri 2100€ akontácii je už od 252€. Pri vyššej 1.platbe/akontácii/odstupnom budú splátky pochopiteľne nižšie.
Predčasné splatenie je možné kedykoľvek a je bez poplatkov a bez úrokov (vracia sa vtedy len alikvotná časť požičiavanej sumy).

V prípade vážneho záujmu prosím zavolať, na SMS a e-maily nestíham reagovať.

Tel.kontakt: O94O 333 466

Pre prípadné zaslanie e-mailu prosím použite kolonku "Kontaktovať inzerenta", ktorú vidíte hneď pod inzerátom.
Odstúpim leasing na Nissan Leaf Acenta 90kW 2019-odpočet DPH
Podobné inzeráty
Predám zadné Kotúče značky Textar
Predám nové zadné kotúče značky textár. Nové nejazdené, jedná sa o typ plné ( nevetrane) ČISLO - 92237103 Dôvod objednaný zlý typ.. Vhodné vozidla : NISSAN Qashqai / Qashqai+2 I (J10, NJ10) NISSAN Altima IV Coupe (CL32) NISSAN Altima IV Saloon (L32) NISSAN Altima III (L31) NISSAN Sentra VI (B16) NISSAN Teana I (J31) NISSAN Teana II (J32) NISSAN NV200 Van / Kombi (M20) NISSAN NV200 / Evalia Bus NISSAN Juke (F15) NISSAN Serena (C26) NISSAN Maxima VI Sedan (A34) NISSAN Pulsar Hatchback (C13) NISSAN Almera III Sedan (N17) NISSAN Tiida Sedan (SC12) NISSAN Altima (L33) NISSAN Teana III NISSAN Tiida Hatchback (C12) NISSAN Serena (C27) NISSAN Altima VI (L34) NISSAN Qashqai / Qashqai+2 I Van (J10, JJ10E)
Nissan Leaf 2019, 90kW/122k, 1.majiteľ, 40kWh batéria, 52tkm
Predám (s možným odpočtom DPH, cena pre podnikateľov je 17.499€ netto) plnohodnotný štýlový elektromobil Nissan Leaf s motorizáciou o výkone 90kW (122k), "automat", model r.2019, 52.148km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, farba polárna biela, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Výbava Acenta: LED denné svietenie, budíky s veľkým farebným informačným displejom, palubný počítač, automatická klimatizácia, adaptívny tempomat s radarom sledujúcim vzdialenosť od pred vami idúcich vozidiel, multifunkčný volant, parkovací asistent (cúvacie senzory vzadu i vpredu), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie USB, mp3, aux vstup, Bluetooth, Wi-fi, prístrojová doska s veľkým farebným informačným displejom, čítanie dopravných značiek, systém udržovania v jazdnom pruhu s pasívným módom (pípanie, vibrácie), ale i možnosťou aktívneho módu - zásahu v prípade vybočenia z pruhu, BLIS - systém sledovania mŕtveho uhla a upozornením LED diódou v spätných zrkadlách, Keyless - bezkľúčové otváranie, zamykanie i štartovanie, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, elektrochromatické spätné zrkadlo s kompasom (stmievanie spätného zrkadla), el.nastavovanie sedadla, centrál, diaľkové ovládanie, fabricky stmavené sklá od B-stĺpika, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka s úložným priestorom vpredu i vzadu, el.otváranie i zatváranie kufra, originálne 16" elektróny Nissan a mnoho iného... Priestranné a zachovalé plnohodnotné auto nielen do mesta, ale aj na stredne dlhé trasy, s minimálnymi nákladmi na prevádzku aj servis (jazdíte pod 3€/100km pri domácom nabíjaní). Reálny dojazd na jedno nabitie 240-280km. V prípade zakúpenia tohto vozidla Vám vieme toto vozidlo dopraviť až k Vám domov, kdekoľvek v rámci Slovenska. Veľmi dobrý stav, auto ako nové, po 1. majiteľovi, interiér nepoškodený, maximálne udržiavané, bez známok používania vozidla. Auto veľmi pekné a zachovalé, treba vidieť, vyskúšať. Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. V prípade záujmu je kúpu tohto vozidla možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 24 až 96 mesiacov. !!!Možnosť odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet!!! Na toto vozidlo je možné uplatniť odpočet DPH, tj. cena 17.499€ + DPH. Inzerát platí až do zmazania, takže pokiaľ sa naň pozeráte, predaj je ešte aktuálny. Auto sa nachádza priamo vo Veľkom Krtíši a je k odberu po telefonickej dohode aj okamžite. Obhliadku je nutné dohodnúť telefonicky vopred! V prípade záujmu prosím volať na uvedené tel. číslo (na SMS a e-maily neodpove
Nissan Leaf 2019, 90kW/122k, 1.majiteľ, 40kWh batéria, 42tkm
(toto vozidlo bude možné fyzicky vidieť po 22.05.2023 - uvedená cena platí len pri využití možnosti predpredaja). Predám (s možným odpočtom DPH, cena pre podnikateľov je 14.999€ netto) plnohodnotný štýlový elektromobil Nissan Leaf s motorizáciou o výkone 90kW (122k), "automat", model r.2019, 42.673km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, farba polárna biela, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Výbava Acenta: doplníme priebežne Auto po 1.majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky stav nového vozidla, bezkonkurenčná cenová ponuka v pomere cena/km/ročník v rámci Slovenska! Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. V prípade záujmu je kúpu tohto vozidla možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 24 až 96 mesiacov. !!!Možnosť odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet!!! Na toto vozidlo je možné uplatniť odpočet DPH, tj. cena 14.999€ + DPH. Inzerát platí až do zmazania, takže pokiaľ sa naň pozeráte, predaj je ešte aktuálny. Auto sa nachádza kúsok od Krupiny a je k odberu po telefonickej dohode aj okamžite. Obhliadku je nutné dohodnúť telefonicky vopred! V prípade záujmu prosím volať na uvedené tel. číslo (na SMS a e-maily neodpovedám). Tel.kontakt: O94O224434
Nissan Leaf 2018, 90kW/122k, 1.majiteľ, 40kWh batéria, 53tkm
Predám (s možným odpočtom DPH, cena pre podnikateľov je 16.999€ netto) plnohodnotný štýlový elektromobil Nissan Leaf s motorizáciou o výkone 90kW (122k), "automat", r.v. 9/2018, 53.931km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, farba polárna biela, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Výbava Acenta: LED denné svietenie, budíky s veľkým farebným informačným displejom, palubný počítač, automatická klimatizácia, adaptívny tempomat s radarom sledujúcim vzdialenosť od pred vami idúcich vozidiel, multifunkčný volant, parkovací asistent (cúvacie senzory vzadu i vpredu), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie USB, mp3, aux vstup, Bluetooth, Wi-fi, prístrojová doska s veľkým farebným informačným displejom, čítanie dopravných značiek, systém udržovania v jazdnom pruhu s pasívným módom (pípanie, vibrácie), ale i možnosťou aktívneho módu - zásahu v prípade vybočenia z pruhu, BLIS - systém sledovania mŕtveho uhla a upozornením LED diódou v spätných zrkadlách, Keyless - bezkľúčové otváranie, zamykanie i štartovanie, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, elektrochromatické spätné zrkadlo s kompasom (stmievanie spätného zrkadla), el.nastavovanie sedadla, centrál, diaľkové ovládanie, fabricky stmavené sklá od B-stĺpika, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka s úložným priestorom vpredu i vzadu, el.otváranie i zatváranie kufra, originálne 16" elektróny Nissan a mnoho iného... Priestranné a zachovalé plnohodnotné auto nielen do mesta, ale aj na stredne dlhé trasy, s minimálnymi nákladmi na prevádzku aj servis (jazdíte pod 3€/100km pri domácom nabíjaní). Reálny dojazd na jedno nabitie 240-280km. V prípade zakúpenia tohto vozidla Vám vieme toto vozidlo dopraviť až k Vám domov, kdekoľvek v rámci Slovenska. Veľmi dobrý stav, auto ako nové, po 1. majiteľovi, interiér nepoškodený, maximálne udržiavané, bez známok používania vozidla. Auto veľmi pekné a zachovalé, treba vidieť, vyskúšať. Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. V prípade záujmu je kúpu tohto vozidla možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 24 až 96 mesiacov. !!!Možnosť odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet!!! Na toto vozidlo je možné uplatniť odpočet DPH, tj. cena 16.999€ + DPH. Inzerát platí až do zmazania, takže pokiaľ sa naň pozeráte, predaj je ešte aktuálny. Auto sa nachádza priamo vo Veľkom Krtíši a je k odberu po telefonickej dohode aj okamžite. Obhliadku je nutné dohodnúť telefonicky vopred! V prípade záujmu prosím volať na uvedené tel. číslo (na SMS a e-maily neodpovedá
Nissan Leaf, odpočet DPH, elektromobil
Nissan Leaf KONTAKT: 1. Majiteľ, kupované na Slovensku, nehavarované. Najazdené 73 000 KM. Celková cena s DPH je 25 200 EUR. Možný odpočet DPH vo výške 4 200 EUR. Značka: Nissan Model: Leaf Mesiac / Rok: 6 / 2018 Spresnenie: Leaf Palivo: Elektromotor Prevodovka: Automatická bezstupňová Výkon: 110 kW VIN: Stav: Používané Karoséria: Hatchback Pohon: Predný Počet dverí: 5 Miest na sedenie: 5 Farba: Šedá metalíza Bezpečnosť: ABS, Adaptívny tempomat, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, EBD, ESP, Imobilizér, Isofix, Parkovacia kamera, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) Komfort: Klimatizácia dvojzónová, Lakťová opierka, Bluetooth handsfree, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Vyhrievané zrkadlá, Nezávislé kúrenie, Bezkľúčové otváranie dverí, Bezkľúčové štartovanie, LED svietenie, Multifunkčný volant, Navigačný systém, Palubný počítač, Parkovací asistent, Parkovacie senzory, Diaľkové ovládanie zamykania, Dotykový displej Výbava: Hliníkové disky, Kontrola mŕtveho uhla, Hmlovky, Asistent jazdných pruhov, Svetelný senzor, Dažďový senzor Ďaľšia výbava: 3 opierky hlavy vzadu, AKTÍVNE OVLÁDANIE PODVOZKU NISSAN systém regulácie naklánania karosérie a Inteligentné aktívne držanie stopy, AM/FM/DAB rádio + audio systém BOSE so 6 reproduktormi a subwooferom, Asistent rozbiehania do kopca, Automatické prepínanie svetiel, Charakteristické zadné LED svetlá, Inteligentné núdzové brzdenie s rozpoznávaním chodcov, Inteligentný klúc s centrálnym zamykaním a tlacidlom Start/Stop, Inteligentný panoramatický kamerový parkovací systém (so systémom monitorovania pohybujúcich sa objektov a systémom sledovania mrtveho uhla), Inteligentný systém sledovania mrtveho uhla, Inteligentný tempomat, Kryty spätných zrkadiel vo farbe karosérie, LED svetlomety s automatickým prepínaním LED svetlomety na denné svietenie, LED svetlomety s automatickým prepínaním a LED svetlomety na denné svietenie, Multifunkcný kožený volant, Navigácia a multimediálny systém Nissan Connect EV s 8' dotykovou obrazovkou - Apple CarPlay a Android Auto - Bezdrôtová aktualizácia softvéru - Online vyhladávanie - Aktualizácia máp, NissanConnect EV 7'' Multimediálny navigacný systém + zadná parkovacia kamera Apple Car Play a Android Auto, Nárazníky lakované vo farbe karosérie, Odkladacia schránka pod sed. spolujazdca, Odkladacia skrinka, Pelový filter, Predná a zadná parkovacia kamera, Predné a zadné elektricky ovládané okná s jednodotykovým ovládaním na strane vodica, Predné a zadné parkovacie senzory, Predné bezp. pásy s predpínacom a obmedzovacom tlaku, Predné bezpecnostné pásy s obmedzovacmi tahu a napínacmi, Predný a zadný nárazník vo farbe karosérie, Spätné zrkadlá s integ
Nissan Leaf
Nissan Leaf Značka: Nissan Model: Leaf Mesiac / Rok: 7 / 2019 Spresnenie: Leaf Palivo: Elektromotor Prevodovka: Automatická bezstupňová Výkon: 110 kW VIN: Stav: Používané Karoséria: Hatchback Pohon: Predný Počet dverí: 5 Miest na sedenie: 5 Farba: Biela Bezpečnosť: ABS, Adaptívny tempomat, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, EBD, ESP, Imobilizér, Isofix, Parkovacia kamera, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) Komfort: Klimatizácia dvojzónová, Lakťová opierka, Bluetooth handsfree, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Vyhrievané zrkadlá, Nezávislé kúrenie, Bezkľúčové otváranie dverí, Bezkľúčové štartovanie, LED svietenie, Multifunkčný volant, Navigačný systém, Palubný počítač, Parkovací asistent, Parkovacie senzory, Diaľkové ovládanie zamykania, Dotykový displej Výbava: Hliníkové disky, Kontrola mŕtveho uhla, Hmlovky, Asistent jazdných pruhov, Svetelný senzor, Dažďový senzor Ďaľšia výbava: 3 opierky hlavy vzadu, AKTÍVNE OVLÁDANIE PODVOZKU NISSAN systém regulácie naklánania karosérie a Inteligentné aktívne držanie stopy, AM/FM/DAB rádio + audio systém BOSE so 6 reproduktormi a subwooferom, Asistent rozbiehania do kopca, Automatické prepínanie svetiel, Charakteristické zadné LED svetlá, Inteligentné núdzové brzdenie s rozpoznávaním chodcov, Inteligentný klúc s centrálnym zamykaním a tlacidlom Start/Stop, Inteligentný panoramatický kamerový parkovací systém (so systémom monitorovania pohybujúcich sa objektov a systémom sledovania mrtveho uhla), Inteligentný systém sledovania mrtveho uhla, Inteligentný tempomat, Kryty spätných zrkadiel vo farbe karosérie, LED svetlomety s automatickým prepínaním LED svetlomety na denné svietenie, LED svetlomety s automatickým prepínaním a LED svetlomety na denné svietenie, Multifunkcný kožený volant, Navigácia a multimediálny systém Nissan Connect EV s 8' dotykovou obrazovkou - Apple CarPlay a Android Auto - Bezdrôtová aktualizácia softvéru - Online vyhladávanie - Aktualizácia máp, NissanConnect EV 7'' Multimediálny navigacný systém + zadná parkovacia kamera Apple Car Play a Android Auto, Nárazníky lakované vo farbe karosérie, Odkladacia schránka pod sed. spolujazdca, Odkladacia skrinka, Pelový filter, Predná a zadná parkovacia kamera, Predné a zadné elektricky ovládané okná s jednodotykovým ovládaním na strane vodica, Predné a zadné parkovacie senzory, Predné bezp. pásy s predpínacom a obmedzovacom tlaku, Predné bezpecnostné pásy s obmedzovacmi tahu a napínacmi, Predný a zadný nárazník vo farbe karosérie, Spätné zrkadlá s integrovaným LED ukazovatelom smeru, Spätné zrkadlá s integrovanými LED svetlami, Svetlomety s funkciou 'Follow me home', Systém monitorovania tlaku v pneumatikách (TPMS), VIN: SJNFAAZE1U007035