inzercia, predaj, predám, bazár

Odstupim predajňu na Hlavnej ulici v Košiciach

Kategória: Obchodné priestory

Odstupim z osobných dôvodov predajňu hodiniek priamo na Hlavnej ulici v Košiciach. Možnosť pokračovať v zameraní predajne.

Chcete podnikať alebo rozšíriť oblasť pôsobenia vašej firmy. Ponúkame jedinú Špecializovanú predajňu na Slovensku s výborným potenciálom na ďalší rast, ktorá má vytvorené zázemie a mnoho spokojných zákazníkov, ktorý sú spokojný zo službami a vždy sa radi vrátia. Viac ako 20 ročná história predajne zabezpečuje kvalitné zázemie pre úspešný štart.

- Jediná špecializovaná predajňa na Slovensku so stabilnou základňou zákazníkov.
- Viac ako 20 ročná história predajne
- veľmi dobrá dostupnosť z námestia osloboditeľov (len cca 5 minút).
- vchod priamo z pešej zóny hlavnej ulice
- výborne recenzie, množstvo spokojných a stabilných zákazníkov a minimálne reklamácie
- Vybavenie predajne robené na mieru s minimálnym opotrebením.
- nízky nájom vrátane jedného parkovacieho miesta hneď pri prevádzke v uzavretom parkovisku
- k predajni patrí aj sklad s prístavbou (pridanie poschodia (bez obmedzenia výšky) v sklade, ktoré slúži aktuálne ako kancelária).

V cene je zahrnuté kompletné vybavenie predajne, zabezpečovací systém, alarm, zariadenia a náradie, vybavenie skladu, zohľadnená lokalita, história, stabilná základňa zákazníkov, jedinečnosť predajne a služieb, samozrejme online priestor v prípade pokračovania zamerania predajne (Google mapy, Instagram), dodávatelia,....

Viac informácií osobne.
Obhliadky sú možné každý deň do 14-tej alebo víkendy.
Odstupim predajňu na Hlavnej ulici v Košiciach
Podobné inzeráty
Predám prenosnú predajňu
Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou. Predám prenosnú predajňu s rozlohou 40m2. Predajňa je rozdelená na predajnú miestnosť, sklad a chladiaci box . V predajni je zabudovaná elektrina, voda, WC. Môže sa použiť ako predajňa mäsa. Ako aj na chatu, má nato všetky podmienky. Cena dohodou.
Odstúpim dizajnovú predajňu
Odstúpim dizajnovú predajňu v centre Bratislavy s kompletným vybavením. Nakoľko je predajňa zameraná hlavne na predaj dizajnových produktov značky Danyela art, je možné sa dohodnúť aj na odkúpení tovaru a ďalšej spolupráci a predaji tejto značky v predajni. Celková rozloha priestorov je 38 m2. K priestoru prislúcha aj malý sklad s umývadlom. Predajňa je situovaná v rušnej oblasti v centre Bratislavy na Jesenského ulici. Táto prevádzka funguje aj ako výdajňa Packety (Zásielkovne), ktorá by tam taktiež po odstúpení v prípade záujmu ostala. Predajňu odstupujeme kvôli nedostatku času venovať sa tomuto projektu, avšak v prípade spolupráce so značkou Danyela art by bola prevádzka propagovaná aj na sociálnych sieťach dizajnérky, ktoré majú spolu cca 25 000 sledovateľov. Ohľadom všetkých detailov nás kontaktujte telefonicky na čísle , alebo emailom na info@
Odstúpim kompletnú zabehnutú gastro prevádzku Senec
CHCETE IHNEĎ PODNIKAŤ ??? TAK STE TU SPRÁVNE - MOŽETE ZAČAŤ UŽ ZAJTRA !!! PONÚKAM SUPER MOŽNOSŤ NA PODNIKANIE V SENCI A OKOLÍ. VÝHODNE ODSTÚPIM ZABEHNUTÚ KOMPLET ZARIADENÚ PREVÁDZKU S KNOW-HOW - ZAUČÍM AJ VÁŠ PERSONÁL Výhodne odstúpim zabehnutú, stále fungujúcu a prosperujúcu prevádzku neďaleko od Lichnerovej ulice (pešia zóna) v Senci (Pizzeria Verona - nielen pizzeria) so stálou klientelou zo Senca a blízkeho okolia. Prevádzka je vhodná pre záujemcov, ktorí chcú okamžite začať podnikať Prevádzku odstúpim s komplet zariadením (plynový varič na cestoviny, elektrický sporák, plynový gril s lávovými kameňmi, pizza pult s nadstavbou, pizza pec, Salamander, digestory, stoly, fritéza, veľké dvojumývadlo, strúhač na syr a zeleninu, nárezový stroj, regále, chladničky, mrazničky, kamerový systém a veľa iného) , s komplet skladovými zásobami (za cca 1.000,-€), internet O2 a 2 ks firemné telefóny (s výhodnými paušálmi v O2, urobenými priamo pre firmu za iné ceny ako štandardne, nieje problém prehlásiť na nového majiteľa), komplet všetkých zmluvných spoľahlivých dodávateľov samozrejme posunieme. Nieje problém zaučiť aj vašich kuchárov, pizzerov, popr. šoférov. Odstúpim dlhoročné know-how, receptúry na všetky jedlá... Posuniem aj s kasou a možné aj s firemným autom :) všetko je o dohode. V prevádzke sa dá ihneď pokračovať, má všetky potrebné predpísané povolenia, resp. schválenia podľa platnej legislatívy... Nieje problém v prípade záujmu prepísať aj zmluvu s kde je už cez 4 roky vysoké hodnotenie :) Prevádzka funguje od roku 2018, prevádzkovaná ako pizzéria. no samozrejme že nerobíme len pizzu, a sme čisto len na rozvoz, v prípade návratu COVID opatrení teda bez vplyvu na stratu klientely, skôr naopak... :) V lete možno rozšíriť o vonkajšiu terasu (kedysi tu bola) Super nízke mesačné nájomne - LEN 200,-€ + energie(vlani boli do 300,-€/mesačne...toho roku ešte neviem...) Je napojená na všetky IS- plyn, elektrina, voda, kanalizácia. Cena odstupného s komplet zariadením a vecami popísanými vyššie 15.000,-€ (pri serióznom a rýchlom jednaní samozrejme možná dohoda). Dôvod odstúpenia: rodinné dôvody a plánovaný odchod do zahraničia Obhliadky možné v nedele a pondelky. Poprosím prvotný kontakt mailom s uvedením Vašho tel.kontaktu, nakolko sa Vam počas otváracích hodíne z časových dôvodov nemôžeme dostatočne venovať sme tu len dve :) Tel. číslo v inzeráte vymyslené. Facebook: pizzeriaveronasenec
Odstúpenie prevádzky - predajňa hodiniek
Odstupim z osobných dôvodov predajňu hodiniek priamo na Hlavnej ulici v Košiciach. Možnosť pokračovať v zameraní predajne. Chcete začať podnikať alebo rozšíriť oblasť pôsobenia vašej firmy. Máte jedinečnú možnosť získať jedinú Špecializovanú predajňu na Slovensku s výborným potenciálom na ďalší rast, ktorá má vytvorené zázemie a mnoho spokojných zákazníkov, ktorý sú spokojný zo službami a vždy sa radi vrátia. Viac ako 20 ročná história predajne zabezpečuje kvalitné zázemie pre úspešný štart. - Jediná špecializovaná predajňa na Slovensku so stabilnou základňou zákazníkov. - Viac ako 20 ročná história predajne zabezpečuje vynikajúci základ pre vybudovanie úspešného podniku. - veľmi dobrá dostupnosť z námestia osloboditeľov (len cca 5 minút). - vchod priamo z pešej zóny hlavnej ulice - výborne recenzie, množstvo spokojných a stabilných zákazníkov a minimálne reklamácie - Vybavenie predajne robené na mieru s minimálnym opotrebením. - nízky nájom vrátane jedného parkovacieho miesta hneď pri prevádzke v uzavretom parkovisku - k predajni patrí aj sklad s prístavbou (pridanie poschodia (bez obmedzenia výšky) v sklade, ktoré slúži aktuálne ako kancelária). V cene je zahrnuté kompletné vybavenie predajne, zabezpečovací systém, alarm, zariadenia a náradie, vybavenie skladu, zohľadnená lokalita, história, stabilná základňa zákazníkov, jedinečnosť predajne a služieb, samozrejme online priestor v prípade pokračovania zamerania predajne (Google mapy, Instagram), dodávatelia,.... Viac informácií osobne alebo mailom. Obhliadky sú možné každý deň do 14-tej alebo víkendy.
Na prenájom priestory na Hlavnej ulici v Košiciach
NA PRENÁJOM VEĽKÝ PRIESTOR NA HLAVNEJ ULICI V KOŠICIACH Hľadáte vhodný priestor pre Váš biznis s dostupnosťou a viditeľnosťou pre Vašich zákazníkov? Ponúkame na prenájom priestor na Hlavnej ulici v Košiciach. Priestor o výmere 275m2 sa nachádza na prízemí s priamým vstupom z Hlavnej ulice. Dispozične je momentálne priestor rozdelený na prednú časť s 3 miestnosťami a zázemie. Priestory prešli rekonštrukciou - možnosť priestory prispôsobiť budúcemu nájomcovi. Len dlhodobý prenájom. Priestor sa nachádza v úplnom centre mesta v blízkosti Dómu sv. Alžbety a má veľký výklad. Možnosť rôzneho využitia priestoru - obchodné priestory, kancelárske priestory a i. Priestor má vlastné merače energií. V prípade záujmu k dispozícií aj parkovacie miesto. Cena za prenájom je 18,20€/m2/mesiac + energie, t.j. 5000€/mesiac + energie za celý priestor. V prípade záujmu o obhliadku a pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. .
Obchodný priestor
NA PRENÁJOM mimoriadne atraktívny priestor v Ivánke pri Nitre. Jedná sa o kompletne, nanovo zrekonštruovanú nehnuteľnosť s vynikajúcou dostupnosťou a výborným parkovaním pre približne 10 áut. Budova je ideálnym miestom na predajňu so skladom, kancelárie, rehabilitačné centrum, cvičiská, jogu, masáže a pod. V cene 1800 € je ešte aj samostatný priestor so samostatným meračom energií, napojením na všetky IS, klimatizáciou využiteľný od predajňe až po centrá krásy ako je kaderníctvo, manikúra, pedikúra a rôzne iné, prípadne vhodný na ďalší prenájom. Samotný dom má rozlohu 250 m2, 4 miestnosti: 1 recepcia s čakárňou, 2 miestnosti o veľkosti približne 25m2 a jedna 70-80m2. Sprchový kút, technickú miestnosť, 2 toalety vo vnútri, 2 vonku, 1 zo samostatnej miestnosti - predajne. V budove je silná klimatizačná jednotka, abolútne ticho a kľudné prostredie, kde zase priestor od cesty, ktorý je ideálny na predajňu je vidieť a je okamžite viditeľný priamo z hlavnej cesty. Lokalita je vynikajúca na podnikanie, keďže je jednoduchým orientačným bodom, na krok od MHD a s výborným parkovaním. Cena 1800 € + energie. Objekt, ku ktorému je aj samostatná predajňa s výkladom / výdajným oknom o veľkosti cca 30 m², tiež vlastný vstup, garážová brána na diaľkové ovládanie, 3 ks umývadlá, kuchynka, klimatizácia, samostatne kúrenie/merače – podlahové a parkovanie. V prípade, ak by ste predajňu nevyužili, objekt Vám môžeme prenajať aj samostatne za 1500 € + energie, prípadne prenajať samostatne menší objekt/predajňu, služby za 350 € + energie