inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim prevádzku na prípravu rýchleho občerstvenia v Snine

Kategória: Hotely, reštaurácie

Odstúpim prevádzku na prípravu ( vývoz) rýchleho občerstvenia v Snine.

Predáva sa spolu s s.r.o. so všetkými platnými povoleniami na prevádzku a nájomnou zmluvou

Na prevádzke sa nachádza plne vybavená kuchyňa:

Stoly s drezom 4Ks
135/70
120/70
120/70
110/70

Nerez pracovné stoly:
90/70 + nadstavba + 2xpolice
80/70
120/70
100/70 + 1xšuplík
110/70 + 3xšuplík

Dvojité nástenné nerez.police:
120/30
135/30

Pizza stôl s chladiacou vitrínou, žulová prac.dosky, 7xšuplík, 2x dvere
202/80

Pizza pec 2-komorová elektrická s podstavcom
134/88

Digestor
185/45/80

Plynový sporák Lotus
80/60

Chladničky:
189/59/61 dvojdielna
198/65/83
189/79/67
190/59/60

Mrazák:
155/59/58 5xšuplík

Miesič cesta 10L/230V
10L/7Kg

Elektrický nerezový krájač

Elektrická fritéza Amitek:
2x6L

Cena za odstúpenie priestoru 15.000€.
Možné odkúpiť a pokračovať v predaji už zabehnutého sortimentu.
V cene zahrnuté soc.siete, web, automobil, reklama.

Nájomné 165€ +energie. Viac info na čísle
Odstúpim prevádzku na prípravu rýchleho občerstvenia v Snine
Podobné inzeráty
Odstúpim zabehnutú gastro prevádzku
Predmet: prevádzka rýchleho občerstvenia Adresa: Partizánske, Mostová 529 Cena: dohodou Odstúpim zabehnutú prevádzku rýchleho občerstvenia pri hlavnej ceste. Viac informácií na telefónnom čísle .
ODSTÚPIM ZABEHNUTÚ PREVÁDZKU V HISTORICKOM CENTRE PEZINKA,
Z rodinných a osobných dôvodov ponúkame na odstúpenie rozbehnutú a pred sezónou perspektívnu prevádzku rýchleho občerstvenia priamo v historickom centre Pezinka. Od 1. mája bude priestor voľný ako nezariadený, PROVÍZIU NEPLATÍTE. Prevádzka je využiteľná po celý rok, doteraz vedená ako bagetéria s ponukou čerstvých bagiet a hotdogov. Hygiena povoľuje predaj rýchleho občerstvenia, zmrzliny atď. (nie prípravu teplých pokrmov - v priestore nie je vzduchotechnika. Priestor je vhodný aj pre obchod a služby (skrášlovacie, masáže a pod.) alebo ako kancelária. Pred priestorom je možnosť umiestniť vonkajšie sedenie. Vnútorný priestor má 54 m2, skladá sa z väčšej odbytovej časti s klenbovým stropom a jedinečnou atmosférou, zadnej pracovnej časti a toalety. Dohodnutá spolupráca so spoločnosťou Packeta (schválená hygienou). Cena odstupného je za kompletné vybavenie, treba vidieť (okrem kávovaru a Coca Cola chladničky) Cena nájmu je 600 eur(vrátane vody a kúrenia) plus elektrina. Cena odstupného so zariadením je 3000 eur. V prípade záujmu o iný druh prevádzky možná dohoda. Pre vážneho záujemcu viac info osobne. Pri rýchlom jednaní je možné sa dohodnúť na cene odstupného. Treba vidieť osobne.
ODSTÚPENIE ZABEHNUTEJ PREVÁDZKY RÝCHLEHO OBČERSTVENIA, MODRA
Typ: Gastro priestory Ulica: Námestie slobody Obec: Modra Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. VÁM PONÚKA V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA ODSTÚPENIE ZABEHNUTÚ PREVÁDZKU RÝCHLEHO OBČERSTVENIA V MODRE.  Ponúkame Vám na odstúpenie zabehnutú prevádzku, reštaurácia s rýchlym občerstvením STREET FOOD v Modre na ulici SNP. Prevádzka sa predáva vrátane dohodnutého prenájmu priestoru reštaurácie s príslušenstvom s výbornou polohou a parkovacími možnosťami a zároveň pri frekventovanej ulici na hlavnom ťahu Bratislava - Trnava. Podlahová plocha priestoru je cca 30 m2, nachádza sa na prízemí jednopodlažnej budovy, má samostatný vstup z ulice s terasou do ulice. Mesačné nájomné je za výbornú cenu, ktorá zahŕňa aj energie!!! Dispozícia a vybavenie: - vstupný priestor  z ulice (obslužný pult, 2 stoly so stoličkami),  - kuchyňa (zariadenie viď. foto), - sociálne zariadenie zamestnanci, - terasa. Vybavenie:  Priestor je vybavený plastovými vstupnými dverami a výkladom z ulice, na stenách je omietka s maľovkou, tapeta aj keramický obklad, podlaha je betónová prekrytá keramickou dlažbou, má vlastné WC. Lokalita: Priestor má vynikajúcu polohu, je situovaný pri frenkventovanej ulici mesta Modra, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do okolitých miest a obcí. V blízkosti sa nachádza zastávka autobusu, nákupné centrum, komerčné prevádzky. Cena odstúpenia zabehnutej prevádzky vrátane zariadena priestoru 12 000 EUR. V prípade rýchleho jednania v mesiaci APRÍL 2023 je cena odstúpenia prevádzky vrátane zariadena priestoru 11 000 EUR plus provízia  Cena nájomného je 500,- EUR vrátane energií. ODSTÚPENIE JE MOŽNÉ OKAMŽITE. Majiteľ zanechá web stránku,  Facebook, fungujúce telefónne čísla a všetko čo k tomu patrí.   DOHODA NA MIESTE MOŽNÁ!!! TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI. !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete p
Odstúpim prevádzku na prípravu fastfoodu
Odstúpim zabehnutú prevádzku na prípravu a donášku fastfoodu v Nitre. Podnik má stálu klientelu už vyše 9 rokov. Prevádzka je vybavená profi gastro zariadením na prípravu fastfoodu a pizze (pizza pece, grily, chladiaci stôl, chadiace a mraziace boxy, miesič cesta, pokladničný systém, vozidlá na rozvoz,...). Možnosť pokračovať v predaji už zabehnutého sortimentu, receptúry, know-how, napojenie na všetky donáškové služby, web stránka, FB a IG profil. V prípade záujmu je tu možnosť dohodnúť sa s aktuálnymi zamestnancami na pokračovaní TPP a dohôd. Dôvod odstúpenia prevádzky je nedostatok času, pôsobenie v inej oblasti. Viac info rada poskytnem na čísle .
Odstúpim zabehnutú prevádzku - DONUTÉRIA
Odstúpim zabehnutú prevádzku v Banskej Štiavnici – centrum, na Akademickej ulici. Aktuálne je prevádzka schválená ako „Výrobňa pekárskych a cukrárskych výrobkov“, je povolený predaj so sebou a konzumácia výrobkov na terase, spadá pod ŠPVS SR. K dispozícii máme projekt k úprave kvalifikácie na tzv. „Zariadenie spoločného stravovania“ t.j. na prevádzku v interiéri, ktorá vyžaduje drobnú úpravu šatne a skladu (nie je potrebná úprava elektrických ani vodovodných rozvodov). V tom prípade je možné prevádzku jednoducho prerobiť na cukráreň prípadne aj pizzeriu – nakoľko väčšina zariadenia je určená na prípravu kysnutého cesta. Reštauračná časť interiéru je dispozične vhodná pre 6 stolov po 4-6 stoličiek. Terasa je aktuálne zariadená dvoma stolmi pre 12 osôb, maximálna kapacita sú je 5 stolov/30 osôb. Prevádzka je označená v Google Maps, má vlastnú FB skupinu aj WEB stránku. K dispozícii je takmer nové vybavenie, všetky stroje sú ešte v záruke a plne funkčné. Možné odpredať aj s SRO – platca DPH, bez dlhov, možné skontrolovať na FINSTAT. Mesačné náklady na elektrinu sú cca 100 EUR (2022 sadzba). Okrem vybavenia na výrobu donutov je k dispozícii aj pípa LINDR s kompresorom a barove príslušenstvo. Vybavenie donutérie je možné odpredať naraz v sume 12.500 EUR (inventarizačný zoznam pošleme po dohode) prípadne jednotlivo, viď separátnu ponuku. Odstupné je možné riešiť formou prenájmu a postupného splácania vybavenia od 1000 EUR / mesiac.
Odstúpim prevádzku v Prešove na Požiarníckej ulicy
Odstúpim prevádzku v Prešove na Požiarníckej ulici. Pôdorys prevádzky je 35m2. Okrem predajnej plochy, sedenia pre hostí obsahuje aj malé zázemie a šatňu pre zamestnanca. Prevádzka spĺňa všetky normy a požiadavky pre schválenie prevádzky rýchleho občerstvenia. Podmienky odstúpenia sú na základe vzájomnej dohody. Priestor je dostupný od 1.9.22.