inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim zabehnutú prevádzku autoservisu a pneuservisu

Kategória: Ostatné

Ponúkam na odstúpenie kompletne vybavenú, dlhodobo fungujúcu (od 2018) prevádzku autoservisu a pneuservisu.

Autoservis pozostáva z haly (120m2) s vysokým stropom (4,5-5,8m – možnosť servisovať aj najvyššie dodávky do 3,5t), kancelárie (11,5m2) a toalety / skladu (5m2).
Pred autoservisom je priestranné parkovisko. Vstup cez vysokú bránu (3m).
Autoservis je vybavený kamerovým systémom a alarmom.

Odstúpenie prevádzky – priestor je v prenájme (nájomné aj s energiami je cca 570€ bez DPH / 1 mesiac), na predaj je kompletné zariadenie a vybavenie. A to:

• 2x dvojstĺpový zdvihák
• Vyzúvačka
• Vyvažovačka
• Kompresor
• Plnička klimatizácie
• Diagnostika
• Dielenské vozíky s náradím
• Špeciálne prípravky
• Mnoho ďalšieho vybavenia...


Autoservis má vybudovanú rozrastajúcu sa sieť zákazníkov.

Nový majiteľ dostáva všetko tak, aby mohol hneď začať podnikať, bez nutnosti ďalšej investície.

Ďalšie informácie poskytneme radi telefonicky alebo mailom.
Odstúpim zabehnutú prevádzku autoservisu a pneuservisu
Podobné inzeráty
Odstúpim zabehnutú prevádzku autoservisu s pneuservisom
Ponúkam na odstúpenie kompletne vybavenú prevádzku v Michalovciach. Podnikať môžete ihneď. V prevádzke sa nachádza 2x zdvihák, kompletne vybavená dielňa, sklad, sociálne zariadenie, kancelária, miesto pre zákazníkov, vyzúvačka, vyvažovačka, kompresor a mnoho vybavenia potrebného pre plynulý chod autoservisu. Odstúpim prevádzku - to znamená, že priestor je v prenájme, na predaj je komplet zariadenie a vybavenie.
Odstúpim zabehnutú vybavenú prevádzku.
Odstúpim zabehnutú prevádzku ( Párty servis, predaj balónov ) Komárno - overené dodávateli ( Nemecko, Polsko) - odberatelia ( fakturácia mesačne) - zariadenie ( hodnota 4000€ ) - tovar v hodnote ( 13 000€ ) Cena odstupného 8 900€ Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovat.
Odstúpim zabehnutú prevádzku
Odstúpim zabehnutú kaviareň s waflovňou. Prevádzka sa nachádza na ulici Ivana Krasku 5 v Leviciach . Prevádzku odstupujem z dôvodu personálu ktorý mi chyba na to aby prevádzka mohla fungovať každý deň ako do teraz . Prevádzka je štýlovo zariadená . Prevádzka sa predáva zo všetkým zariadením a vybavením na to aby ďalší majiteľ mohol fungovať okamžite . Ku kaviarni poskytujem aj sociálne siete ( Facebook a Instagram) Máme aj internetovú stránku a spolupracujeme aj s bistrom . V pripadne záujmu ma kontaktujte výhradne telefonicky na tel.čisle : Na osobnom stretnutí vám viem ukázať aj aktuálny obrat a ďalšie informácie ohľadne prevádzky . Cena dohodou
Odstúpim zabehnutú prevádzku Detského centra Hviezdica
Odstúpim zabehnutú prevádzku Detského centra Hviezdica. Pre viac informácii volajte na číslo v tomto inzeráte.
Odstúpim zabehnutú prevádzku pedikúry
Odstúpim zabehnutú prevádzku pedikúry so stálou klientelou. Prevádzka sa nachádza v Košiciach na Dunajskej v administratívnej budove. V cene komplet vybavenie / pracovná linka, 3motorové kreslo, elektrická brúska podiavac 40..../ už len dokúpiť pracovné nástroje...Dôvod predaja: viacero pracovných aktivít..Prevádzka má 16m2, nájomné je skvelé cca 140EUR/ v cene už aj energie/
Odstúpim prevádzku potravín a drogerie v Rovinke
Odstúpim 4 roky zabehnutú prevádzku kombinovanú v sortimente bezobalových potravín, farmárskych balených potravín a čapovanej drogérie s kozmetikou. Očakávaná suma je preukázateľná a zahŕňa aktuálnu hodnotu tovaru, technické vybavenie a zariadenie prevádzky. Vybavenie prevádzky: Predajňa sa nachádza v Rovinke, pozostáva z dvoch prepojených obchodných priestorov. 2 vlastné parkovacie miesta, 2x sociálne zariadenie, 2x samostatná klimatizácia. V cene je zahrnuté kompletné zariadenie prevádzky ako: regály, zariadenie skladových priestrorov, reklamné banery, predajné pulty, predajná chladnička a príručná chladnička v sklade, 2x váhy, príslušenstvo pokladne, služobný telefón, kamerový systém, sklenené nádoby a samotný tovar so zásobami. Prevádzka má stálu klientelu a neustále pribúdajú noví zákazníci. Máme aktívnu zmluvu s najväčšou kuriérskou spoločnosťou na trhu, ktorá zaručuje neustály pohyb a prísun nových zákazníkov. Nie sú potrebné žiadne ďalšie investície, je možné ihneď prebrať prevádzku a pokračovať v predaji. Súčasťou odstúpenia prevádzky bude aj manuál kde bude uvedený celý zoznam dodávateľov a ich podmienok. Súčasťou značky sú aktívne sociálne siete ako Facebook, Instagram, Google; pripravovali sme aj e-shop, ktorý si už môže nový majiteľ prispôsobiť podľa svojich predstáv. Dôvodom odstúpenia je nedostatok času a viacero rozbehnutých projektov.