inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpim zabehnutú reštauráciu v centre Bratislavy

Kategória: Hotely, reštaurácie

Gastro priestory na prenájom v lokalite Bratislava - Nivy v Ružinove, Bratislava
Na prenájom, jedinečná gastro prevádzka v lukratívnom a dlho očakávanom lifestylovom projekte OC Nivy. Prenájom je formou odstúpenia výnimočnej nájomnej zmluvy a celého nadštandardného zariadenia priestoru za odplatu, čo však ponúka novému klientovi možnosť plynule prevziať zabehnutú a kvalitnú prevádzku s terasou v celkovej výmere až takmer 325m2. Unikátne Nivy Centrum, ponúka veľa možnosti komplexného strávenia voľného aj pracovného času, čím získava neustály prísun nových potenciálnych zákazníkov aj pre výnimočnú gastro prevádzku. Pre bližšie informácie nás kontaktujte na tč:
Odstúpim zabehnutú reštauráciu v centre Bratislavy
Podobné inzeráty
Odstúpim zabehnutú reštauráciu v Tatranskej Lomnici
Odstupim zabehnutú reštauráciu v Taranskej Lomnici kompletne zariadenú vo výbornej lokalite priamo pri hlavnej ceste,parkovanie priamo pred reštauráciou, kompletná terasa cca 50 miest, vo vnútri 40 miest na sedenie.Z reštaurácie je krásny výhľad priamo na Lomnický štít kde si môžete vychutnať kávičku či skvele jedlo. Viac info po telefóne:
Odstúpim zabehnutú prevádzku s vybavením v centre Bratislavy
Odstúpim zabehnutú, profitabilnú a stále operujúcu prevádzku s vybavením v centre Bratislavy pripravenú na okamžité otvorenie. V prípade podrobnejších informácii ma neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky.
Odstúpim reštauráciu
Odstúpim zabehnutú kompletne zariadenú reštauráciu v centre mesta s možnosťou bezplatného parkovania. Reštaurácia je stále v prevádzke, disponuje zastrešenou letnou terasou. Prevadzka sa odstupuje kompletne zariadená.
Zabehnutá Pizzeria Reštaurácia
Odstúpim zabehnutú pizzeriu reštauráciu v Spišskej Novej Vsi na sídlisku. Pizzeria má zabehnutú klientelu aj v reštaurácii aj na donášku, systém a web + FB IG. Každý mesiac živá kapela. Žiadny veľký cash na začiatok. Odstúpim aj s firmou (IČO), čiže nemusíte vybavovať úrady. Ak neodpovedám na hovor, pošlite sms a ja sa ozvem naspäť, alebo mailom.
Odstúpim zabehutú reštauráciu na nábreží v Námestove
Odstúpim zabehnutú reštauráciu v lodi na nábreží Oravskej priehrady v Námestove. Interiér, horná terasa aj vonkajšia terasa sú vybavené stolmi, stoličkami, rozkladacími dáždnikmi. Plne vybavené dámske WC, pánske WC, WC/ sprcha a šatníkové priestory pre zamestnancov. Priestor interiéru je klimatizovaný. Bar - kávovar (v záruke), ľadovač (v záruke), umývačka riadu, mlynček na kávovar, výčap, chladiaca vaňa na pivové poháre, nerezové poličky na poháre. Kuchyňa- 2x wok horáky, 2x veľké regálové chladničky, 3x šuflíková chladnička, pizza chladnička, 2x ryžovar, umývačka riadu, váha + priestory kuchyne sú klimatizované. Celé vybavenie kuchynských priestorov aj baru je nerezové. K dispozícií sú taktiež aj skladové priestory. Pre viac infomácií ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle . Po dohode aj možnosť obhliadky priestoru. Ak by ste ma nezastihli na telefónnom čísle, pošlite prosím SMS, ozvem sa spätne. reštaurácia, hotely, priestory na prenájom, sklad, prevádzka, prenájom, podnájom, bistro, wok,
Odstúpim reštauráciu Dunajská Streda
Odstúpim zabehnutú reštauráciu v Dunajskej Strede.Reštaurácia má za sebou 17 rokov existencie so stálou klientelou a rozvozom jedál.viac info na alebo na osobnom stretnutí. Zariadenie prevadzky sa predáva plnej výbave aj s vozidlom na rozvoz jedál a s obchodným menom GYROS ATLANTIS.Iba vážný záujem na komentáre neodpovedá.