inzercia, predaj, predám, bazár

Odstúpime gastro prevádzku

Kategória: Hotely, reštaurácie

Odstúpime zabehnutú prevádzku v obci Bučany .
Ponúkame :
Kompletne zrekonštruovaný priestor , vybavenie prevádzky kupované ako nové ,
Prevádzka je kompletne vybavená na prípravu burgrov , kebabu , snacku ,
Prevádzka má potrebné povolenie a schválenie , ktoré vydal RÚVZ v Trnave ,
S prevádzkou ponúkame aj nezadĺženú s.r.o. s registračnou pokladňou ,
Vonkajšia terasa so sedením cca 40m2 + sedenie
Kontakty na dodávateľov , receptúry ...
Prevádzka stále funguje , môžete pokračovať bez prerušenia a vybavovania povolení .
Viac informácií radi poskytneme pri osobnom stretnutí .
Kontaktujte nás len v prípade vážneho záujmu .
pozri FB : fsfoodbucany
Odstúpime gastro prevádzku
Podobné inzeráty
Odstúpime gastro prevádzku
Odstúpime gastro prevádzku v Jumbo centre v Košiciach. Skvelá poloha. Bezproblémové parkovanie. Prevádzka je kompletne zrekonštruovaná (voda, odpad , elektrika, vzduchotechnika , rekuperácia , odsávanie). Plocha je 240 m/2 plus 100 m/2 vonkajšia terasa. Dôvod: sťahovanie do vlastných priestorov. Cena dohodou. Možnosť odkúpiť kompletne zariadenú
Predaj, dom s gastro prevádzkou a bytom Kysucké Nové Mesto
Romdom reality ponúka exkluzívne na predaj skvelú investičnú príležitosť pre podnikateľov v gastro odvetví. Jedná sa o zavedenú prevádzku a bytovým priestorom aj s vybudovanou klientelou v širšom centre Kysuckého Nového Mesta. Dom pozostáva z komerčno - prevádzkovej časti na prízemí a jednoizbového bytu na prvom poschodí. Prevádzka má výbornú polohu s ľahkou dostupnosťou a možnosťou parkovania. V súčasnosti sa využíva na prípravu obedov na rozvoz a výrobu parených knedlí a buchiet do maloobchodných predajní. Majiteľ sa rozhodol predať priestory z dôvodu iných podnikateľských aktivít, pričom kupujúci má možnosť prevziať kompletnú stávajúcu klientelu. Prevádzka prosperovala aj počas covidovej pandémie. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, bol zateplený, prebehla renovácia strechy, bolo vybudované nové kúrenie a elektrické vedenie, inštalovaná klimatizácia, položené nové dlažby. Dom je strážený vnútornými aj vonkajšími bezpečnostnými kamerami. Dom je napojený na centrálny rozvod tepla a teplej vody z bytového družstva. Mesačné náklady za celý dom (voda, elektrina, teplo) sa pohybujú vo výške 400 EUR pri jednosmennej prevádzke Jednoizbový byt na prvom poschodí o výmere 30 m2 pozostáva z obytnej miestnosti, kuchynského kútu, kúpelne so sprchovým kútom a samostatného wc. Byt sa predáva zariadený aj so spotrebičmi: klimatizácia, rúra s varnou doskou, americká chladnička s mrazničkou, tv, práčka. Komerčno prevádzková časť o výmere 108 m2 je tvorená kuchyňou, kompletne zariadenou na prípravu rôznych druhov jedál, skladom s mraziacimi a chladiacimi boxami, umývarkou a príručným skladom. V prevádzke je samostatný vchod s výdajovým okienkom. Prevádzka ma všetky potrebné povolenia pre gastro činnosť. Kuchyňa je zariadená najmodernejšími spotrebičmi pre prípravu varených aj pečených jedál. Môžu sa tu pripravovať všetky druhy jedál včítane čerstvého pečiva, knedlí a parených buchiet. Zoznam zariadení: - ohrevný pult na 4ks GN1/1 - elektrický sporák - robot Alba RE22 s príslušenstvom - Varný kotol Alba 80l - 2ks - dvojpec - gastrostroj na krájanie zeleniny - konvektomat Racional - konvektomat Zanussi - fritéza 2x 4l - gastro panvica 80l - nerezový stôl so šuflíkmi - nerezový stôl s poličkami - dvojdres nerezový - nerezové odsávanie 4m - nerezové odsávanie 1,5m - drevený klát - drevený klát s nerezom - stroj na zváranie obedov - komplet GN nádoby a plechy cca 40ks - gastro chladnička nerez 600l - gastro chladnička biela 600l - mraziak 4ks - chladnička 2 ks - chladnička na vzorky - americká chladnička - regál 5m - váha do 10 kg Pre obhliadky alebo viac informácií kontaktujte realitného makléra Romdom reality: Ing. Roman Kolovrátek, tel:
Predáme-odstúpime pizzériu
Odstúpime dlhodobo fungujúcu, obľúbenú, stabilnú pizzeriu v Banskej Bystrici. Pizzéria funguje čisto ako len donášková služba. Má vlastné parkovisko. Perfektne riešený vstup pre tovar, ako aj pre rozvozárov, priamo z parkoviska. Logisticky fantastická poloha, v strede mesta s priamou komunikáciou na všetky strany v BB. V cene je kompletný inventár pizzérie (1x pec na 12pizz, 1 x pec na 8pizz, nerezové stoly, drezy,umývadlá, vyvaľkovač cesta, gastro strúhač na syr, gastro chladničky 4ks, obyčajné chladničky 2ks, mraznička, chladiarensky box na príručné suroviny, krájač, 2 x hnetač cesta, skladové regále). Veľký 2700cm mramorový stôl ( vyrobený na mieru pre cca 8 pizz ). Objednávkový a skladový systém. PC , dotykový monitor, bonovacia tlačiareň, pokladňa, 2 ks osobný automobil. Garantované výhodné ceny od dodávateľov na základe dlhoročnej spolupráce a vysokých odberov. Garnatujeme veľmi výhodné nájomné podmienky (bezkonkurenčné). Cena energíí je zastropovaná až do konca roku 2024 za veľmi výhodných podmienok. S budovou nie sú žiadne plány do budúcna, funguje čisto ako gastro priestor. Novému nájomcovi garantujeme dlhodobý nájomný vzťah. Pizzéria funguje 5 rokov stabilne bez prerušenia (výhoda v lockdowne). Má stabilnú klientelu a vynikajúce referencie. Technologický postup výroby a receptúra je vynikajúca, čo svedčí o tom že zákazníci si pochvalujú a príbudajú až nad naše možnosti. V ponuke sú aj dve vlastné stránky s objednávkovým online systémom. Vybudovaná FB komunita. 5ks domén ktoré je možné využiť v prospech donášky v Banskej Bystrici. Možnosť viacerých platieb ( platobná brána pre online platby a POS terminály čo je obrovská výhoda). Mnoho stálych registrovaných zákazníkov. Cez vlastný web je možnosť riešenia vlastného marketingu. Všetko funguje bez problematicky a bez zasahovania ako hodinky. Rýchla návratnosť investície. ( pri dnešných stat.fin. ukazovateľoch max. 10.mesiacov ).Pizzéria má zamestnancov, brigádnikov aj dohodárov. Možné kúpiť aj s celou s.r.o., alebo bez. Cena je 46.000 bez DPH. Dôvod rozhodnutia je nástup na materskú. dovolenku. Stačí nabehnúť do rozbehnutého biznisu a od prvého dňa zarábate.
Predáme-odstúpime pizzériu
Odstúpime dlhodobo fungujúcu, obľúbenú, stabilnú pizzeriu v Banskej Bystrici. Pizzéria funguje čisto ako len donášková služba. Má vlastné parkovisko. Perfektne riešený vstup pre tovar, ako aj pre rozvozárov, priamo z parkoviska. Logisticky fantastická poloha, v strede mesta s priamou komunikáciou na všetky strany v BB. V cene je kompletný inventár pizzérie (1x pec na 12pizz, 1 x pec na 8pizz, nerezové stoly, drezy,umývadlá, vyvaľkovač cesta, gastro strúhač na syr, gastro chladničky 4ks, obyčajné chladničky 2ks, mraznička, chladiarensky box na príručné suroviny, krájač, 2 x hnetač cesta, skladové regále). Veľký 2700cm mramorový stôl ( vyrobený na mieru pre cca 8 pizz ). Objednávkový a skladový systém. PC , dotykový monitor, bonovacia tlačiareň, pokladňa, 2 ks osobný automobil. ˇ(celý priestor a inventár nie je na fotkách ) Garantované výhodné ceny od dodávateľov na základe dlhoročnej spolupráce a vysokých odberov. Garnatujeme veľmi výhodné nájomné podmienky (bezkonkurenčné). Cena energíí je zastropovaná až do konca roku 2024 za veľmi výhodných podmienok. S budovou nie sú žiadne plány do budúcna, funguje čisto ako gastro priestor. Novému nájomcovi garantujeme dlhodobý nájomný vzťah. Pizzéria funguje 5 rokov stabilne bez prerušenia (výhoda v lockdowne). Má stabilnú klientelu a vynikajúce referencie. Technologický postup výroby a receptúra je vynikajúca, čo svedčí o tom že zákazníci si pochvalujú a príbudajú až nad naše možnosti. V ponuke sú aj dve vlastné stránky s objednávkovým online systémom. Vybudovaná FB komunita. 5ks domén ktoré je možné využiť v prospech donášky v Banskej Bystrici. Možnosť viacerých platieb ( platobná brána pre online platby a POS terminály čo je obrovská výhoda). Mnoho stálych registrovaných zákazníkov. Cez vlastný web je možnosť riešenia vlastného marketingu. Všetko funguje bez problematicky a bez zasahovania ako hodinky. Rýchla návratnosť investície. ( pri dnešných stat.fin. ukazovateľoch max. 10.mesiacov ).Pizzéria má zamestnancov, brigádnikov aj dohodárov. Možné kúpiť aj s celou s.r.o., alebo bez. Cena je 46.000 bez DPH. Dôvod rozhodnutia je nástup na materskú. dovolenku. Stačí nabehnúť do rozbehnutého biznisu a od prvého dňa zarábate.
Predáme/odstúpime pizzériu
Odstúpime dlhodobo fungujúcu pizzeriu v Banskej Bystrici. Pizzéria funguje čisto ako len donášková služba. Má vlastné parkovisko. Perfektne riešený vstup pre tovar, ako aj pre rozvozárov, priamo z parkoviska. Logisticky fantastická poloha, v strede mesta s priamou komunikáciou na všetky strany v BB. V cene je kompletný inventár pizzérie (1x pec na 12pizz, 1 x pec na 8pizz, nerezové stoly, drezy,umývadlá, vyvaľkovač cesta, gastro strúhač na syr, gastro chladničky 4ks, obyčajné chladničky 2ks, mraznička, chladiarensky box na príručné suroviny, krájač, 2 x hnetač cesta, skladové regále). Veľký 2700cm mramorový stôl ( vyrobený na mieru pre cca 8 pizz ). Objednávkový a skladový systém. PC , dotykový monitor, bonovacia tlačiareň, pokladňa, 2 ks osobný automobil. Meno a značka pizzérie. Garantované výhodné ceny od dodávateľov na základe dlhoročnej spolupráce a vysokých odberov. Garnatujeme veľmi výhodné nájomné podmienky (bezkonkurenčné). Cena energíí je zastropovaná až do konca roku 2024 za veľmi výhodných podmienok. S budovou nie sú žiadne plány do budúcna, funguje čisto ako gastro priestor. Novému nájomcovi garantujeme dlhodobý nájomný vzťah. Pizzéria funguje 5 rokov stabilne bez prerušenia (výhoda v lockdowne). Má stabilnú klientelu a vynikajúce referencie. Technologický postup výroby a receptúra je vynikajúca, čo svedčí o tom že zákazníci si pochvalujú a príbudajú až nad naše možnosti. V ponuke sú aj dve vlastné stránky s objednávkovým online systémom. Vybudovaná FB komunita. 5ks domén ktoré je možné využiť v prospech donášky v Banskej Bystrici. Možnosť viacerých platieb ( platobná brána pre online platby a POS terminály čo je obrovská výhoda). Mnoho stálych registrovaných zákazníkov. Cez vlastný web je možnosť riešenia vlastného marketingu. Všetko funguje bez problematicky a bez zasahovania ako hodinky. Rýchla návratnosť investície. ( pri dnešných stat.fin. ukazovateľoch max. 10.mesiacov ).Pizzéria má zamestnancov, brigádnikov aj dohodárov. Možné kúpiť aj s celou s.r.o., alebo bez. Cena je 46.000 bez DPH. Stačí nabehnúť do rozbehnutého biznisu a od prvého dňa zarábate.
Odstúpime prevádzku SPERTO caffé&cake&bistro
Odstúpime zabehnutú prevádzku SPERTO v Martine. Priestor sme v roku 2020 kompletne zrekonštruovali a bol nanovo zariadený. Medzičasom sa stala prevádzka obľúbeným a prosperujúcim martinským podnikom, napriek pandémii a energetickej kríze. Podnik sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta s možnosťou parkovania priamo pred prevádzkou. V rovnakej budove sa nachádza škola, ktorá sama o sebe zabezpečuje pohyb zhruba 700 ľudí denne. Okolo kaviarne je schválená celoročná terasa. Priestor kuchyne spĺňa všetky hygienické podmienky na prípravu jedál + rozvoz. Priestor sme takisto prispôsobili na možnosť vytvorenia streetfoodu s výdajným okienkom priamo z kuchyne. SPERTO je zároveň prevádzka schválená na výrobu cukrárskych výrobkov. Obľúbený u našich zákazníkov je svadobný catering, koláče a torty na objednávku na rôzne oslavy. Takisto medzi odberateľov patria aj ďalšie kaviarne v Martine a okolí. Prevádzka má 125m2 -> kaviarenský priestor so skladom a toaletamk, kuchyňa, pekáreň, kuchyňa na streetfood s grilom, príručný sklad, toalety a sprchy pre zamestnancov, ďalšie 2 sklady v pivnici. Je to naša srdcová prevádzka, no z časových dôvodov a z dôvodu iných podnikateľských zámerov, by sme ju radi odovzdali do dobrých rúk. S odstúpením sa neponáhľame a počkáme si na záujemcu, ktorý bude vidieť potenciál tohto podniku a nie nás prioritne tlačiť s cenou. Cena odstupného je uvedená dohodou, máme svoju predstavu, ale je zbytočné o nej diskutovať s iným, ako reálne vážnym záujemcom, rovnako ako o mesačných nákladoch, tržbách a potenciále. Instagram -> sperto_cafe_cake_bistro