inzercia, predaj, predám, bazár

Odvlhčovač De' Longhi DDS 20

Kategória: Klimatizácie

Predám automatický odvlhčovač De Longhi DDS 20, málo používaný. Nádobka na vodu 4,5l. Ideálne osobný odber. Cena 120€ prípadne dohoda.

Popis
De'Longhi DDS 20 predstavuje moderný odvlhčovač s výkonom až 20 litrov za deň, vďaka ktorému už nebudete mať problémy s plesňami na stenách, oknách a zvyšku interiéru. Bez kontroly vlhkosti pracuje zariadenie ako čistička vzduchu, a to vďaka špeciálnemu anti-bakteriálnemu filtru. Prístroj disponuje priestrannou 4,5 litrovou vyberateľnou nádržou s priesvitným indikátorom vodnej hladiny. Na kontrolnom paneli si môžete vybrať buď z troch rýchlostí ventilátora alebo automatickú rýchlosť. S funkciou sušenie bielizne môžete reálne vnímať prínos odvlhčovača, pretože sa vypratá bielizeň vysuší za oveľa kratší čas.
Hlavné vlastnosti:
Možnosť nastavenia požadovanej vlhkosti vzduchu
24-hodinový elektronický časovač pre zapnutie a vypnutie
Zabudovaný merač teploty a vlhkosti v miestnosti
Dvojitý kondenzačný systém pre vypúšťanie vody odstránenej zo vzduchu: priamo do nádoby na vodu alebo priebežne pomocou malej hadice von
Systém kontroly kapacity nádoby na vodu: prístroj sa automaticky vypne, keď kvapalina v nádobke na vodu dosiahne maximálnu hladinu
Elektronické zariadenia proti zamrznutiu: zaisťuje správne fungovanie prístroja aj v teplotách klesajúcich pod 2 °C
Ľahko prístupný umývateľný vzduchový filter
chladiaci plyn
Praktická rukoväť a kolieska
3 rýchlosti ventilácie
4 rôzne stupne výkonu: AUTO, MAX, MED, MIN
Rozmery:
34,6 × 27,8 × 48,8 cm (š ×h × v)
Hmotnosť:
15 kg
Voltáž/frekvencia:
230 V ~ 50 Hz
Príkon:
410 W
Odvlhčovač De' Longhi DDS 20
Podobné inzeráty
De longhi
Predám plne funkčnú klimatizáciu de longhi. S príslušenstvom.
delonghi odvlhčovač , klimatizácia
Dobrý deň. Predám klimatizáciu a odvlhčovač v jednom Delonghi PAC WE128 eco silent. Keď sme ju kupovali bola to najvýkonnejšia klima na trhu a stála okolo 900€. Myslím ,že nič lepšie stále nieje. Chladiaci výkon je až 3,2kw a odvlhčovanie až 30l za deň.Je bez poškodenia ,plne funkčná s možnosťou odskúšania. Je k nej dialkové ovládanie a hadice. Podrobný popis v linku.
Kúpim odvlhčovač vzduchu
Kúpim odvlhčovač vzduchu, od min. 10l - 1deň výkonu.
Predám odvlhcovac Stadler Form Albert
Predám výkony odvlhcovac do domu kde je prebytok vlhkosti,vhodný aj do extra veľkých miestností alebo kde potrebujete raz použitý ako nový pôvodná cena 450 predám za 300.
Midea Comfee PAC 7000 - klimatizacia odvlhcovac, ventilacia
Predam Midea Comfee PAC 7000, NEVHODNY DARCEK. Klimatizacia, odvlhcovac, ventilacia. Zabalena v krabici nova nepouzita. Kontaktujte ma emailom. Cislo je vymyslene.
Odvlhcovac MITSUI
Predam odvlhcovac vzduchu MITSUI moznost dovozu