inzercia, predaj, predám, bazár

Odvoz na letiská

Kategória: Cestovanie

Ponúkam odvoz na letiská osobným autom v prípade zaujmu ceny po telefonickom dohovore.
Odvoz na letiská
Podobné inzeráty
Osobný sofer
Odvoz na letiska Preprava osôb Letiskový taxi Transfer na letiska NONSTOP prevoz na letiska Osobný šofér Limuzín servis Pre bližšie info volajte
Odvoz na letiská
Ponúkam odvoz na letiská,svadby, stretnutia... Nástupné miesta okresy: LE,SN,PP,KK a SL. Transfery kedykoľvek počas týždña aj počas sviatkov, možné prepraviť 8 osôb, Cestovanie v čistom a pohodlnom vozidle. Samozrejme s daňovým dokladom, licencovaná preprava.
Odvoz na letisko,transfer,osobná preprava,taxi,svadobné auto
Transfer na letiská - Nitra a okolie. Poskytujeme prepravu osôb na letiská: Nitra - Bratislava Nitra - Schwechat Nitra - Budapešť Nitra - Brno Nitra - Praha Prepravu zabezpečujeme na koncesovanom vozidle RENAULT Espace - veľké , pohodlné, komfortné vozidlo pre cestujúcich v maximálnej výbave. Cena: 1km/1€. Cena za prepravu sa ráta z Nitry. Pokiaľ je zakaznik mimo Nitry, do ceny za prepravu sú zarátané aj km za zákazníkom ( prípadne dohoda ). Možnosť využitia aj ako svadobného auta so šoférom. Cena paušál: 3hod./150 € - v cene nájazd 50 km. Každá ďalšia začatá hodina 50 €. Pozn.: prevoz na letisko, odvoz , taxi, preprava malých zásielok, svadobné auto.
Odvoz na letisko
Ponúkam transfery na letiská Poprad,Sliač,Košice,Krakow,Bratislava,Budapešt, Viedeñ ,Brno a Ostrava z okresov LE,SN,PP,KK a SL. Transfery kedykolvek počas tyždña aj počas sviatkov. 1 až 3 dospelé osoby alebo 2 dospelí a 2 deti. Cena na jednotlivé letiská podla počtu osôb. Kontakt telefonicky alebo mailom.
Airport Letiskový odvoz
Odvoz na všetky letiská. Cena 0,80 euro za km. Vozidlo Mazda 6. Tiež odvoz na dlhšie vzdialenosti.
PREPRAVA OSÔB NA LETISKÁ 7 MIESTNÝM VOZIDLOM
Dobrý deň ponúkam prepravu osôb na letiská:Budapešť, Kraków,Rzeszów,Bratislava,Košice,Wien,Katowice,Praha atď. Ceny po telefonickej dohode.