inzercia, predaj, predám, bazár

Ohrádka 100x100 značky Baby Design Play

Kategória: Kojenecké potreby

Predám ohrádku 100x100 značky Baby Design Play Up. Ohrádka je nová, dieťa v nej bolo dokopy 3x. Nakoľko v nej nechce byť, tak posúvam ďalej.
Kompletná sada: mäkký matrac, taška na prenášanie, držadlá na vstávanie
Funkcie:
Bohatá škála farieb a originálny dizajn
Bočný vstup uzamykateľný zipsom
Praktické držadlá, ktoré uľahčujú dieťaťu samostatné vstávanie
Mäkký matrac s rozmermi 100×100 cm
Stabilné nožičky
Bezpečnostné prvky
Rozmery: 106 x 106 x 78 cm
Váha: 10,5kg
Nosnosť: max 15kg
Ohrádka 100x100 značky Baby Design Play
Podobné inzeráty
Detská ohradka Baby Design
Detská ohrádka Baby Design Play Up. Oproti novšim modelom je väčšia a vyššia. Rozmery sú 106 x 106 x 77 cm. Dá sa zložiť a poskladať do cestovnej tašky. Nosnosť je 15kg ale vydrži aj viac. Už má čo-to za sebou, ale ešte poslúži. Na jednej strane je na sieťke malá dierka a trochu prešúchana látka na nôžke (viď foto). Osobný odber v obci Janov alebo po dohode možnosť doviesť do PO.
Nová Hracia skrinka s kozmetikou DOVE sada
Inzerát je aktuálny dokým ho nezmažem. Pôvodná cena 14 € Sada je nová vhodná aj ako darček - pre niekoho komu sa zíde. Len vonkajšia - papierová krabica - je už taká pokrčená, natrhnutá. Dostali sme ako darček, nevyužijeme. Hracia skrinka sa točí a hrá uspávaciu melódiu. Sú na nej obrázky zvieratiek v zlatej metalickej farbe. Vianočná darčeková kazeta pre najmenších Baby DOVE Kompletná starostlivosť obsahuje prípravky pre každodennú starostlivosť o citlivú a jemnú pokožku dojčiat a detí, a to šampón, telové mlieko, krém na zapareniny a hraciu skrinku. Súprava Dove Baby Premium, Detská darčeková kazeta s Hracou skrinkou obsahuje: -Baby Dove Rich moisture telové mlieko 200 ml -Baby Dove Rich moisture šampón 200 ml -Baby Dove Rich moisture krém na zapareniny -Lullaby music box hracia skrinka Cena 8 € Možný aj osobný odber Košice-Sever. Prosím, kontaktuje ma len na e-mail cez formulár tu na stránke 'Kontaktovať inzerenta'. Odpovedám rýchlo. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :)
Detske flase a ine detske potreby, rozne ceny
1) Kojenecka flaska Baby Ono 125 ml (tyrkysova), pouzivana, povodne patrila k odsavacke mlieka Baby Ono. Bez cumlika. Cena 1€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1€). 2) Nahradny diel na manualnu odsavacku mlieka zn. Baby Ono. Mam v ponuke aj inu cast odsavacky - flasu Baby Ono (tyrkysova, vid bazarik), ale tento nadstavec sa da pouzivat aj s inymi flasami standardnej velkosti. Cena 1€ + postovne (vaha balicka cca 80g, list do 100g, obycajne postovne 1€). 3) Anatomicky cumlik Canpol babies. Pouzivany, vyvareny. Darujem / pribalim k akemukolvek nakupu, treba si vyziadat. 4) Makka detska velurova deka s mackom, lahka prikryvka zn. TCM (Tchibo). Rozmery prikryvky su: 73x94cm. Farba biela + bledomodra. Pouzivana, nasla som zopar malych jemnych fliacikov, inak dobry stav. Mozno ju vyuzit ako podlozku do postielky, ako lahku prikryvku do postielky alebo do kocika, alebo na zabalenie babatka po kupani. Cena 7€ + posta (vaha 490g, list do 500g, obyc. postovne 2. tr. 1,30€). 5) Flasa zn. NUK 150ml. Pouzivana, bez vrchnaka a cumla (ten sa da dokupit), inak dobry stav. Pribalim pouzivany cumlik, aby ste vedeli, aky tam pasuje. Cena 0,50€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1€). 6) Biely so salatovym hrncek / poharik na ucenie pitia Ikea Borja. Vyrobeny z neskodneho plastu, z rovnakeho materialu, aky sa pouziva na detske flase. Vhodny do umyvacky riadu max. do 70 C°. Pouzivany, ma skrabanceky od zubkov, a plast na par miestach trochu zazltnuty, asi od mrkvovej stavy. Cena 0,50€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1€). 7) Bledomodry s ruzovym hrncek / poharik na ucenie pitia. Neskor sa da pouzivat bez vrchnaka, ma pohodlne rucky na drzanie poharika, stabilny, navrhnuty tak, aby zabranit prevrateniu. Dobry pouzivany stav. Cena 1€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1€). 8) Hrncek / poharik na ucenie pitia zn. Baby Nova, dole ma tazitko, aby sa obsah nerozlial. Pouzivany, plast vpredu zazltnuty, obrazok zosuchany. Cena 0,50€ + postovne (vaha poharika cca 140g, list do 500g, obycajne postovne 1,30€). Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky. Pri zaslani postou hradi sa cena + postovne (obycajne postovne 2. tr. by stalo do 100g = 1€; do 500g = 1,30€; do 1kg = 2€; do 5kg = 3,10€ podla vahy). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na moj ucet ceny postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3€-4,30€ podla vahy). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.
Postieľka/lehátko/stolička Baby Hug Air 4v1 - Aquarelle
Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky do jedného. Od postieľky a kresielka až po jedálenskú stoličku, či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku, a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda. Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. Rovnako aj poťah Baby Hugu sa dá sňať a oprať. O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy. Rozmery: Dĺžka: 85 cm Šírka: 60 cm Výška: 88/122 cm Váha: 10,2 kg Osobný odber Prešov, po dohode okolie
Set pre novorodenca 6v1 z Minky Jarabina New Baby
Ako nové, Set pre novorodenca 6v1 z Minky Jarabina New Baby - zavinovačka, hniezdo, kojenecký vankúš, vankúšik pod hlavičku, prikrývka, napínacie prestieradlo 12x60. Na SMS nereagujem.
Detske flase a ine detske potreby, rozne ceny
1) Makka detska velurova deka s mackom, lahka prikryvka zn. TCM (Tchibo). Rozmery prikryvky su: 73x94cm. Farba biela + bledomodra. Pouzivana, nasla som zopar malych jemnych fliacikov, inak dobry stav. Mozno ju vyuzit ako podlozku do postielky, ako lahku prikryvku do postielky alebo do kocika, alebo na zabalenie babatka po kupani. Cena 7€ + posta (vaha 490g, list do 500g, obyc. postovne 2. tr. 1,40€). 2) Flasa zn. NUK 150ml. Pouzivana, bez vrchnaka a cumla (ten sa da dokupit), inak dobry stav. Pribalim pouzivany cumlik, aby ste vedeli, aky tam pasuje. Cena 0,50€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1,10€). 3) Biely so salatovym hrncek / poharik na ucenie pitia Ikea Borja. Vyrobeny z neskodneho plastu, z rovnakeho materialu, aky sa pouziva na detske flase. Vhodny do umyvacky riadu max. do 70 C°. Pouzivany, ma skrabanceky od zubkov, a plast na par miestach trochu zazltnuty, asi od mrkvovej stavy. Cena 0,50€ + postovne (vaha do 100g, obyc. posta 1,10€). 4) Bledomodry s ruzovym hrncek / poharik na ucenie pitia. Neskor sa da pouzivat bez vrchnaka, ma pohodlne rucky na drzanie poharika, stabilny, navrhnuty tak, aby zabranit prevrateniu. Dobry pouzivany stav. Cena 1€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1,10€). 5) Hrncek / poharik na ucenie pitia zn. Baby Nova, dole ma tazitko, aby sa obsah nerozlial. Pouzivany, plast vpredu zazltnuty, obrazok zosuchany. Cena 0,50€ + postovne (vaha poharika cca 140g, list do 500g, obycajne postovne 1,40€). 6) Kojenecka flaska Baby Ono 125 ml (tyrkysova), pouzivana, povodne patrila k odsavacke mlieka Baby Ono. Bez cumlika. Cena 1€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1,10€). 7) Nahradny diel na manualnu odsavacku mlieka zn. Baby Ono. Mam v ponuke aj inu cast odsavacky - flasu Baby Ono (tyrkysova, vid bazarik), ale tento nadstavec sa da pouzivat aj s inymi flasami standardnej velkosti. Cena 1€ + postovne (vaha balicka cca 80g, list do 100g, obyc. postovne 1,10€). 8) Anatomicky cumlik Canpol babies. Pouzivany, vyvareny. Darujem / pribalim k akemukolvek nakupu, treba si vyziadat. Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky. Pri zaslani postou hradi sa cena + postovne (obycajne postovne 2. tr. by stalo do 100g = 1,10€; do 500g = 1,40€; do 1kg = 2,20€; do 5kg = 3,90€ podla vahy). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na moj ucet ceny postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,20€-4,40€ podla vahy). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.