inzercia, predaj, predám, bazár

Ohradníky pre mäsový typ dobytka rozdiel medzi TEXAS panelom

Kategória: Služby pre zvieratá

Naša firma vyrába ohradníky určené pre dobytok ,kde je o 50% vyššia pevnosť ako pri lacných TEXAS paneloch určených pre kone. Takéto ohradníky sa používajú aj v zahraničí ,ohradník treba pred kúpou vidieť ,nerozhodovať sa podľa ceny .
SKLADOM ihneď k odberu

ohradníky v dĺžke 2400,3000mm a 3600mm
kŕmidlo priemer 2000mm
kŕmidlo priemer 1800mm
kŕmidlo priemer 1600mm
palisádové kŕmidlo
kŕmne zábrany,
válovy,
fixačné čelo,
fixačná klietka,
manipulačná ohrada,
naháňacia ohrada,
kŕmny automat pre teľatá,
váha pre dobytok ,
samofixačné zábrany SV,
kŕmidlo pre ovce,
válov pre ovce,
hradenie pre ovce ,
válovy pre prasatá a pod.
Ohradníky pre mäsový typ dobytka rozdiel medzi TEXAS panelom
Podobné inzeráty
Ohradníky pre mäsový typ dobytka  100% vyššia pevnosť VÝROBA
Slovenský výrobca pôsobiaci na trhu 20 rokov výrobca technológií pre chov dobytka ,koní, oviec ,kôz vyrába - začali sme s výrobou nového typu OHRADOVÝCH PANELOV pre mäsový typ dobytka . Pevnosť panela je O 100% zvýšená vďaka usporiadaniu tyčí 3 tyče sú otočené .Panel je stabilnejší a pevnejší . Takého panely sa používajú aj v zahraničí. Sme tu pre našich zákazníkov objednávky telefonicky alebo mailom.
SKLADOM Ohradníky pre dobytok o 100% pevnejšie  TEXAS -CORAL
Ohradové panely- TEXAS -CORAL pre dobytok sú pevnejšie ako klasické panely pre kone na kruhovú ohradu .Preto sa netreba rozhodovať poďľa ceny ,ale panely treba vidieť naživo v čom je rozdiel. Panely určené na kruhovú ohradu DOBYTOK pretlačí ,preto sa aj v zahraničí používajú iné ohradové panely. Je potrebné si dôkladne pozrieť foto v čom je rozdiel. Panely vyrábame a povrchovo upravujeme v zinkpower Martin. Vyrábame v dĺžkach 2400,3000a 3600mm .Slovenský výrobca KOVOORAVA. ohradové panely,texas -coralové panely,texas panely,manipulačná ohrada ,zhromažďovacia ohrada, kruhová ohrada pre kone
Ohradníky - mobilné hradenie-texas,coral SKLADOM od výrobcu
Sme tu pre našich zákazníkov aj cez víkend ,výrobky si môžete objednať telefonicky alebo mailom na kovoorava@ ,posielame prepravnou službou alebo dovezieme k Vám domov. Kŕmidlá ,ohradníky ,válovy od KOVOORAVA Dávame do pozornosti nový typ OHRADOVÝCH PANELOV pre mäsový typ dobytka . Pevnosť panela je o 100% zvýšená vďaka usporiadaniu tyčí 3 tyče sú otočené .Panel je stabilnejší a pevnejší . Takého panely sa používajú aj v zahraničí.
Nové ohradové panely pre dobytok o 100%pevnejšie ako texas
Naša firma začala s výrobou nového typu OHRADOVÝCH PANELOV pre mäsový typ dobytka . Pevnosť panela je o 100% zvýšená vďaka usporiadaniu tyčí 3 tyče sú otočené .Panel je stabilnejší a pevnejší . Takého panely sa používajú aj v zahraničí. Texas panely sú určené pre kone nie pre dobytok !!! Slovenský výrobca pôsobiaci na trhu 20 rokov výrobca technológií pre chov dobytka ,koní, oviec ,kôz vyrába - - fixačná klietka s popruhmi na zdvíhanie zvieraťa a ošetrenie prednej a zadnej nohy -fixačná klietka žiarovo zinkovaná základná - -fixačné čelo -manipulačná ohrada -naháňacia ohrada -palisádové kŕmidlo -kŕmidlo-krmelec -kŕmidlá pre dobytok -kŕmny zásobník na seno -kŕmidlo pre ovce a kozy -jasle na seno -coralové panely -kŕmne zábrany -válovy -žľaby pre dobytok -váha pre dobytok -kŕmny automat pre teľatá -hradenie do maštale pre ovce -boxy pre kone -dvere do stajne -dvere do senníka -dvere do jazdiarne -samofixačné zábrany pre dobytok -zábrany pre teľatá s preliezkou -válov pre prasa -fixačné čelo s naháňacou uličkou -manipulačná ohrada -naháňacia ohrada pre dobytok -kruhová ohrada pre kone- -oválne kŕmidlo pre dobytok -kŕmidlo pre dobytok so strechou -válov na vodu pre dobytok s výpustom -zábrany a hradenie do maštale pre dobytok a pod.
Mobilné hradenie -ohradníky ,kŕmidlá,válovy od výrobcu
KOVOORAVA vyrába a ihneď k odberu kruhová ohrada,mobilné hradenia,manipulačná ohrada,naháňacia ohrada,ohradníky pre dobytok a kone, texas,coral systém kŕmidlo -kŕmidlá pre dobytok , palisádové kŕmidlo pre kone, palisádové kŕmidlo pre dobytok , krmelec, kŕmidlo pre ovce, jasle pre ovce, kruhová ohrada pre kone, coralové panely-ohradové panely, kŕmne zábrany, samofixačné zábrany, manipulačná ohrada, naháňacia ohrada, fixačné čelo, fixačná klietka, váha pre dobytok, kŕmny automat pre teľatá, panely s preliezkou pre teľatá -šírku otvoru si nastavíte, fixačná klietka paznechtárska, válov na vodu s výpustom, válov -žľab pre ovce, válov -žľab pre dobytok, hradenie do maštale pre dobytok , zábrany pre kone, hradenie pre kozy, ohradníky pre ovce ,hradenie pre prasatá . válovy pre prasatá
Ohradové panely pre mäsový dobytok SKLADOM od výrobcu
Všetky výrobky máme SKLADOM Slovenský výrobca Naša firma začala s výrobou nového typu OHRADOVÝCH PANELOV pre mäsový typ dobytka . Pevnosť panela je zvýšená vďaka usporiadaniu tyčí 3 tyče sú otočené .Panel je stabilnejší a pevnejší . Takého panely sa používajú aj v zahraničí. Coralové panely- texas pre dobytok a kone žiarovo zinkované . Na Slovensku sú už aj ohradové panely z polotovaru dovezeného z Číny . Pri kúpe coralových texas panelov je dôležitá hmotnosť a povrchová úprava. Ohradové panely,kŕmidlá ,válovy,fixačné klietky,manipulačné ohrady,palisádové kŕmidlá ,válovy ihneď k odberu aj cez víkend.