inzercia, predaj, predám, bazár

Ohrievač mliečna

Kategória: Kojenecké potreby

Predám veľmi málo používaný ohrievač mliečka prikrmov pre kojencov aj cestovná verzia do auta ,pôvodná cena 38 eur teraz 18 eur len osobný odber
Ohrievač mliečna
Podobné inzeráty
Ohrievač fliaš Babymoov Nutri Smart
Predám ohrievač dojčenských fliaš Babymoov Nutri Smart, kúpený dňa 04.07.2022 za 50 € na . Záruka platí do 07/2024. Ohrievač je nový, nepoužitý, len rozbalený, v perfektnom stave, bez akýchkoľvek vád. Ohrievač nebol použitý, nakoľko sme používali ohrievač zn. Beurer. Je k nemu adaptér 230V, adaptér do auta 12V, príslušenstvo na ponor fľaše, originál krabica, dokumenty, doklad z (záručný list). Parametre: intuitívny ohrievač - zadaním množstva mlieka alebo príkrmu na ohriatie a jeho východiskovej teploty (izbová teplota, chladené alebo mrazené) Nutri Smart automaticky ponúkne správnu dobu ohrevu uchováva živiny materského mlieka - režim "vodnej kúpeľe" (pri max. teplote 65°C) šetrne ohreje materské mlieko, aby sa zachovali jeho nutričné ​​hodnoty veľmi rýchly - ohreje 65ml vody na 37°C za iba 80 sekúnd prenosný - môžete si ohrievač vziať kamkoľvek, môžete ho používať nielen doma, ale aj v aute programovateľný - spustenie ihneď alebo s odloženým štartom (15 minút až 12 hodín) - ideálny spoločník na noc, rovnako ako pre prípravu fľaštičky hneď ráno viacúčelový a univerzálny ohrieva dojčenské mlieko, dojčenské fľaštičky a príkrmy udržuje teplo rozmrazuje vhodný pre všetky typy dojčenských fliaš, pohárov s príkrmami aj sáčkov na materské mlieko s maximálnym priemerom 8cm materiál - polypropylén bez ABS / BPA rozmer - 12cm x 13cm x 16,5cm Viac info: Inzerát je aktuálny do zmazania! Cena je pevná. Dôvod predaja: Nové a nevyužité. V prípade záujmu ma kontaktuje e-mailom alebo volajte. Preferujem osobný odber podľa dohody, resp. zaslanie cez Packetu alebo Slovenskou poštou!
Kaše pre deti
2,50/ks 2ks krupicova vanilková na dobru noc 3ks krupicova medová na dobru noc 3ks krupicova skoricova mliečna na dobru noc 4ks vanilková mliečna ryžová 4ks jahodová mliečna ryžová Spotreba 2023 niektore 2024 . Najlepšie všetko spolu . Pripadne minimálne odber 4 ks. Osobný odber Velke Ludince pripadne pošta Dobierka nie .
Sterilizátor a ohrievač fliaš Truelife
REZERVOVANÉ - TRUELIFE Invio BW Double elektrický ohrievač a sterilizátor. Pár krát vyskúšaný, veľmi dobrý, u nás však nevyužitý keďže kojím a fľašky nepoužívame. Využitie aj v sterilizovaní cumlíkov, hryzátok atď. Vhodný pre všetky typy fliaš. PC 39,99€ (v záruke doklad poskytnem) 2 fľaše naraz - V ohrievači Invio môžete simultánne ohriať dve dojčenské fľaše. 2v1 ohrievač a sterilizátor Invio BW Double disponuje funkciou sterilizácie a poradí si s akoukoľvek detskou fľaškou či cumlíkom. Jednoduchá obsluha aj údržba - Ohrievač sa jednoducho čistí a jeho ovládanie je jednoduché a intuitívne. Vysokorýchlostný ohrev - Ohrievanie dojčenských fliaš v ohrievači Invio BW Double nezaberie skoro žiaden čas. Ohrieva rovnomerne - Mlieko je ohrievané rovnomerne vďaka cirkulácii ohrevu v pravidelných intervaloch. Funkcia Keep Warm - Funkcia Keep Warm udržiava mlieko pri správnej teplote, takže máte kŕmenie pripravené kedykoľvek ho potrebujete. Automatické vypnutie - Po dosiahnutí požadovanej teploty alebo skončení zvoleného programu sa ohrievač automaticky vypne. Prehľadný LCD - Aktuálnu teplotu mlieka vo fľaši máte pod kontrolou vďaka prehľadnému LCD displeju. Tichý chod - Ohrievač pracuje v tichosti, ale aj napriek tomu efektívne. Bezpečnostný nadstavec - Súčasťou balenia je bezpečnostný nadstavec na dojčenskú fľašku, ktorý zaisťuje bezpečnú manipuláciu s horúcou fľašou. 100% silikón bez BPA - Ohrievač je vyrobený z kvalitného silikónu a neobsahuje zlúčeninu BPA.
Ohrievač fliaš s funkciou udržiavania požadovanej teploty
BEURER BY 52 Ohrievač fliaš a detskej stravy 2v1 Digitálny ohrievač detskej stravy, ohrievač fliaš. 2 v 1: ohreje a udrží teplé. Uľahčí prácu pri príprave jedla pre deti v dojčenských fľašiach a pohároch. Je vhodný pre všetky dostupné dojčenské fľaše. digitálny ohrievač detskej stravy 2 v 1: ohreje a udrží teplé s LED displejom - zobrazenie teploty vhodné pre všetky bežne dostupné fľaše a poháre obsahuje nádobu na stravu s krytom veko ľahko sa čistí automatický vypínač vnútorné rozmery: pri hrdle 8 cm, pri dne 6 cm. Dávkovanie a spôsob užívania Pri použití prístroja je potrebné postupovať podľa priloženého návodu v balení výrobku. Prístroj sa zapne vypínačom ON/OFF. Ohrievač disponuje prehľadným LED displejom na ktorom sa nastaví požadovaná teplota a pokrm bude ohriaty. Pokrm sa navyše môže udržovať na požadovanej teplote. Prístroj obsahuje aj praktický zdvihák na poháriky. Ohrievač má aj automatický vypínač. Jednoducho a ľahko sa čistí.
Ohrievač a sterilizátor fliaš Truelife Invio BW Double.
Predám ohrievač a sterilizátor fliaš Truelife Invio BW Double. Plne funkčný, ešte rok v záruke. Kúpený ako nový 09.01.2022 za 43€. Mám aj faktúru. Využívali sme ho pri našich dvojičkách, ušetril nám kopec času a nervov hlavne v noci. Veľmi Skvelý pomocník, super ohrievač a sterilizátor. Vlastnosti ohrievača: Jednoduchá obsluha aj údržba – Ohrievač sa jednoducho čistí a jeho ovládanie je jednoduché a intuitívne. Vysokorýchlostný ohrev – Ohrievanie dojčenských fliaš v ohrievači Invio BW Double nezaberie skoro žiaden čas. Ohrieva rovnomerne – Mlieko je ohrievané rovnomerne vďaka cirkulácii ohrevu v pravidelných intervaloch. Funkcia Keep Warm – Funkcia Keep Warm udržiava mlieko pri správnej teplote, takže máte kŕmenie pripravené kedykoľvek ho potrebujete. Automatické vypnutie – Po dosiahnutí požadovanej teploty alebo skončení zvoleného programu sa ohrievač automaticky vypne. Prehľadný LCD– Aktuálnu teplotu mlieka vo fľaši máte pod kontrolou vďaka prehľadnému LCD displeju. Tichý chod – Ohrievač pracuje v tichosti, ale aj napriek tomu efektívne. Bezpečnostný nadstavec – Súčasťou balenia je bezpečnostný nadstavec na dojčenskú fľašku, ktorý zaisťuje bezpečnú manipuláciu s horúcou fľašou. 100% silikón bez BPA – Ohrievač je vyrobený z kvalitného silikónu a neobsahuje zlúčeninu BPA.
Ohrievač mlieka BEURER 2 v 1.
Predám málo používany ohrievač mlieka. Digitálny ohrievač detskej stravy, ohrievač fliaš. 2 v 1: ohreje a udrží teplé. Uľahčí prácu pri príprave jedla pre deti v dojčenských fľašiach a pohároch. Je vhodný pre všetky dostupné dojčenské fľaše. digitálny ohrievač detskej stravy2 v 1: ohreje a udrží teplés LED displejom - zobrazenie teplotyvhodné pre všetky bežne dostupné fľaše a poháreobsahuje nádobu na stravu s krytomvekoľahko sa čistíautomatický vypínačvnútorné rozmery: pri hrdle 8 cm, pri dne 6 cm. Dávkovanie a spôsob užívania Pri použití prístroja je potrebné postupovať podľa priloženého návodu v balení výrobku. Prístroj sa zapne vypínačom ON/OFF. Ohrievač disponuje prehľadným LED displejom na ktorom sa nastaví požadovaná teplota a pokrm bude ohriaty. Pokrm sa navyše môže udržovať na požadovanej teplote. Ohrievač má aj automatický vypínač. Jednoducho a ľahko sa čistí.