inzercia, predaj, predám, bazár

Omietka z ozdobných kamienkov

Kategória: Ostatné

Predám omietku z ozdobných kamienkov. Nové a nepoškodené. Celkovo sú 4 vedrá a jedno vedro má 25 kg. Cena za 1 vedro.
Volať na tele:
Omietka z ozdobných kamienkov
Podobné inzeráty
Fasadna omietka helios
COLOR SILIKÓNOVÁ BIELA OMIETKA Popis produktu Pripravená omietka na ochranu a dekoráciu fasád. Používa sa ako finálna vrstva pri tepelnoizolačných systémoch. Má vysokú odolnosť voči vode, je paropriepustná, elastická a odolná voči poveternostným vplyvom. Spotreba: 1,5mm - cca 2,5 kg/m2 2mm - cca 3 kg/m2 Riedenie: - vodou podľa potreby Príprava podkladu Podklad musí byť rovný, čistý, suchý, pevný a nezamrznutý. Pred začiatkom práce dôkladne zakryte okná, dvere a pod. Podklad spevnite použitím Color základného náteru na omietky. Po 24 hodinách nanášame silikónovú omietku. Aplikácia Pred použitím omietku dôkladne premiešajte. Omietka sa môže riediť maximálne 1 dcl vody do 25 kg omietky. Omietku nanášame rovnomerne hladidlom z nehrdzavejúcej ocele v hrúbke najväčšieho zrna alebo striekaním strojovo. Z: Ihneď sa kruhovo zaškrabuje umelohmotným hladidlom, kým sa nedosiahne rovnomerná štruktúra. R: Po 5-10 minútach sa zaškrabuje horizontálne, vertikálne alebo kruhovo umelohmotným hladidlom. Celý povrch spracujte bez prerušenia, mokré do mokrého. Omietka je suchá na dotyk po 6-10 hodinách. Po 24 hodinách získava odolnosť voči dažďu. Silikónová omietka obsahuje prostriedok, ktorý zabraňuje vzniku rias a plesní pri bežných poveternostných podmienkach.
Sanačná omietka Webersa presto 200
Sanačná omietka za tretinu ceny. 9 balení á5
Náramky z minerálnych kamienkov
Náramky z minerálnych kamienkov. Všetko spolu 15€ alebo 1ks/5€. Odber pri Vive
dekoračné fluorescenčné svietiace kamienky
Ostalo mi pár balíkov nepoužitých svietiacich kamienkov. 100g je v jednom balíku za 4€....Prvé dve sú moje fotky kamienkov, ostatné fotky slúžia ako inšpirácia, ako je možné tieto kamienky použiť. Pre vonkajšie aj vnútorné použitie. Fluorescenčná žiara v tme. Rozmery cca. 2 cm, farba biela, v tme žiarivá biela až svetlo modrá , žiarivá modrá, ako na fotke.
Baumit MosaikTop akrylátová omietka - M330
Na predaj dve vedrá Baumit MosaikTop omietky z pestrých kamienkov (tzv. marmolit) na vonkajšie použitie. Vhodná pre oblasť soklov a fasádne detaily.
Ytong vonkajsia omietka tepelnoizolacna
Predam 3 vrecia Ytong vonkajsej omietky tepelnoizolacnej za cenu 2.