inzercia, predaj, predám, bazár

Onkyo CS-265 čierna (mikrosystém CD/USB/FM/Bluetooth/iPod)

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám dizajnový mikrosystém japonského výrobcu ONKYO, model CS-265 (zostava minireceivera CR-265 a reproduktorov D-T25), v prevedení lesklá čierna ("piano black")/matná čierna.

Parametre:
- zosilovač 20W/kanál, 6 Ohm, 1 kHz IEC, (digitálny obvod = menšie zahrievanie, spotreba, rozmery)
- prehráva disky - audio CD a CD mp3 (CD-R a CR-RW)
- prehráva wav a mp3 súbory z USB kľúčov (čelný port) / CBR aj VBR kódovanie
- prehráva hudbu cez bluetooth - verzia 4.0 (spárovanie s mobilom aj pomocou NFC technológie)
- zadný analógový audio vstup (2x CINCH) - napr. pre káblové pripojenie mobilu, streameru, PC, TV, gramofónu, DAB+ tuneru, hracej konzoly apod.
- predný slúchadlový výstup (3,5mm jack)
- úprava výšok/basov, +funkcia "Super Bass" v dvoch úrovniach
- podpora pre USB pripojenie iPod/iPhone (digitálny stream priamo do DA prevodníka / podpora s D.O.)
- FM tuner s pamäťou pre 30 staníc, funkcia Auto Preset
- podporuje RDS (PS/RT) / názov stanice, relácie, interpret a názov prehrávanej piesne
- možnosť stlmiť jas displeja v troch úrovniach
- pôvodné miniatúrne diaľkové ovládanie (typ RC-892S)
Parametre reproduktorov:
- 2-pásmové, 10cm stredopásmový menič, 2cm výškový menič, magneticky tienené, bass reflex (predný)
- impedancia 6 Ohm, 20W IEC, max. výkon 30W, rozsah 55 Hz-50 kHz

Veľmi zachovalý vizuálny stav ako na foto, zopár menších škrabancov, nič vážne. Jediná chybička je mierne nižší stav podsvietenia displeja oproti novému kusu (čitatelnosť nie je tým zhoršená, na priamom slnku by asi ani pôvodná úroveň nestačila).
Plne fuknčný, iPod/iPhone pripojenie bohužiaľ nemám s čím odskúšať (možné otestovať s vaším zariadením pri prevzatí). Testoval som 64GB a 128GB USB kľúč (väčšie už nemám), načítava bez problémov (akceptuje len FAT32 formát, NTFS nie), podporuje adresárovú štruktúru. Bluetooth prehrávanie z mobilu tiež ide (skladby sa dajú prepínať cez mobil aj cez dieľkový ovládač). Pomerne tichá CD mechanika. Prístroj má solid state spínanie (pri zapínaní a vypínaní necvakajú mechanické relé). Výhodou repro je pevná kovová mriežka chrániaca meniče pred poškodením deťmi/domácimi zvieratami a taktiež predný bassreflex otvor (repro nemusia byť odsadené od steny a môžu byť plne zasunuté v poličke/obývacej stene apod.). Na webe je dostupný aj podrobný servisný manuál. Pôvodná cena 250 Eur.

- oficiálna web stránka (+pdf leták / návod):
plné fotky:
mailom cez formulár nižšie (číslo nefunkčné), najlepšie osobný odber v BA Petržalke cez prac. dni 8-16. hod.(blízko pošty Furdekova). Pri zaslatí úhrada poštovného vopred. Inzerát platí do zmazania.
Onkyo CS-265 čierna (mikrosystém CD/USB/FM/Bluetooth/iPod)
Podobné inzeráty
Onkyo CS-255DAB biela (mikrosystém CD/USB/FM/DAB+/iPod)
Onkyo CS-255DAB biela (mikrosystém CD/USB/FM/DAB+/iPod) Predám dizajnový mikrosystém japonského výrobcu ONKYO, model CS-255DAB "colibrino" (zostava minireceivera CR-255DAB a reproduktorov D-T15), v prevedení lesklá biela/biela. Parametre: - zosilovač 20W/kanál, 6 Ohm, 1 kHz IEC, (digitálny obvod = menšie zahrievanie, spotreba, rozmery) - prehráva disky - audio CD a CD mp3 (CD, CD-R a CR-RW) - prehráva wav a mp3 súbory z USB kľúčov (čelný port) / CBR aj VBR - zadný analógový audio vstup (2x CINCH) - napr. pre káblové pripojenie mobilu, streameru, PC, TV, gramofónu, hracej konzoly apod. - predný slúchadlový výstup (3,5mm jack) - úprava výšok/basov, funkcia "Super Bass" v dvoch úrovniach - dock kolíska s konektorom Lighting pre pripojenie iPod/iPhone (digitálny stream priamo do DA prevodníka / podpora ovládania s D.O.) / Apple zariadenia so starším konektorom by mali byť podporované pri pripojení cez čelný USB port - DAB+ tuner s pamäťou pre 40 staníc, FM tuner s pamäťou pre 30 staníc, funkcia Auto Preset - podporuje RDS (PS/RT) / názov stanice, relácie, interpret a názov prehrávanej piesne - možnosť stlmiť jas displeja v troch úrovniach - pôvodné miniatúrne diaľkové ovládanie (čierne typ RC-823S) Parametre reproduktorov: - 2-pásmové, 10cm stredopásmový menič, 2cm výškový menič, magneticky tienené, bass reflex (predný) - impedancia 6 Ohm, 20W IEC, max. výkon 30W, rozsah 55 Hz-50 kHz Veľmi zachovalý vizuálny stav ako na foto, menšie škrabance z bežného používania, na jednom repro zboku máličko popraskaný lak. Plne fuknčný, iPod/iPhone pripojenie bohužiaľ nemám s čím odskúšať (možné otestovať s vaším zariadením pri prevzatí). Testoval som 64GB a 128GB USB kľúče (väčšie už nemám), načítava bez problémov (akceptuje len FAT32 formát, NTFS nie), podporuje adresárovú štruktúru. Výhodou repro je pevná kovová mriežka chrániaca meniče pred poškodením zvedavými deťmi či "domácimi miláčikmi" a taktiež predný bassreflex otvor (repro nemusia byť odsadené od steny a môžu byť plne zasunuté do obývacej steny, police apod. K dispozícii aj pôvodná krabica. - oficiálna web stránka (+pdf leták / návod): Kontakt mailom cez formulár nižšie (číslo nefunkčné), najlepšie osobný odber v BA Petržalke cez prac. dni 8-16. hod.(blízko pošty Furdekova), zaslatie možné po úhrade poštovného vopred. Inzerát platí do zmazania.
Onkyo CS-265 čierna (mikrosystém CD/USB/FM/Bluetooth/iPod)
Predám dizajnový mikrosystém japonského výrobcu ONKYO, model CS-265 (zostava minireceivera CR-265 a reproduktorov D-T25), v prevedení lesklá čierna ("piano black")/matná čierna. Parametre prijímača: - zosilovač 20W/kanál, 6 Ohm, 1 kHz IEC, (digitálny obvod = menšie zahrievanie, spotreba, rozmery) - prehráva disky - audio CD a CD mp3 (CD-R a CR-RW) - prehráva wav a mp3 súbory z USB kľúčov (čelný port) / CBR aj VBR kódovanie - prehráva hudbu cez bluetooth - verzia 4.0 (spárovanie s mobilom aj pomocou NFC technológie) - zadný analógový audio vstup (2x CINCH) - napr. pre káblové pripojenie mobilu, streameru, PC, TV, gramofónu, DAB+ tuneru, hracej konzoly apod. - predný slúchadlový výstup (3,5mm jack) - úprava výšok/basov, +funkcia "Super Bass" v dvoch úrovniach - podpora pre USB pripojenie iPod/iPhone (digitálny stream priamo do DA prevodníka / prepínanie skladieb aj cez D.O.) - FM tuner s pamäťou pre 30 staníc, funkcia Auto Preset - podporuje RDS (PS/RT) / názov stanice, relácie, interpret a názov prehrávanej piesne - možnosť stlmiť jas displeja v troch úrovniach - pôvodné miniatúrne diaľkové ovládanie (typ RC-892S) Parametre reproduktorov: - 2-pásmové, 10cm stredopásmový menič, 2cm výškový menič, magneticky tienené, bass reflex (predný) - impedancia 6 Ohm, 20W IEC, max. výkon 30W, rozsah 55 Hz-50 kHz Veľmi zachovalý vizuálny stav ako na foto, zopár menších škrabancov, nič vážne. Jediná chybička je mierne nižší stav podsvietenia displeja oproti novému kusu (čitatelnosť nie je tým zhoršená, na priamom slnku by asi ani pôvodná úroveň nestačila). Plne fuknčný, iPod/iPhone pripojenie bohužiaľ nemám s čím odskúšať (možné otestovať s vaším zariadením pri prevzatí). Testoval som 64GB a 128GB USB kľúč (väčšie už nemám), načítava bez problémov (akceptuje len FAT32 formát, NTFS nie), podporuje adresárovú štruktúru. Bluetooth prehrávanie z mobilu tiež ide (skladby sa dajú prepínať cez mobil aj cez dieľkový ovládač). Pomerne tichá CD mechanika. Prístroj má solid state spínanie (pri zapínaní a vypínaní necvakajú mechanické relé). Výhodou repro je pevná kovová mriežka chrániaca meniče pred poškodením deťmi/domácimi zvieratami a taktiež predný bassreflex otvor (repro nemusia byť odsadené od steny a môžu byť plne zasunuté v poličke/obývacej stene apod.). Vhodný aj ako systém ku stolnému PC alebo k TV ako alternatíva k soundbaru. Na webe je dostupný aj podrobný servisný manuál. Pôvodná cena 250 Eur. - oficiálna web stránka (+pdf leták / návod): - plné fotky: Kontakt mailom cez formulár nižšie (číslo nefunkčné), najlepšie osobný odber v BA Petržalke cez prac. dni 8-16. hod.(blízko pošty Furdekova). Pri zaslatí úhrada poštovného vopred. Inzerát platí do zmazania.
Onkyo CS-265 biela (USB/FM/Bluetooth/iPod) /nefunkčné CD
Predám dizajnový mikrosystém japonského výrobcu ONKYO, model CS-265 (zostava minireceivera CR-265 a reproduktorov D-T25), v prevedení lesklá biela/matná sivá. Parametre prijímača: - zosilovač 20W/kanál, 6 Ohm, 1 kHz IEC, (digitálny obvod = menšie zahrievanie, spotreba, rozmery) - prehráva disky - audio CD a CD mp3 (CD-R a CR-RW) - prehráva wav a mp3 súbory z USB kľúčov (čelný port) / CBR aj VBR kódovanie - prehráva hudbu cez bluetooth - verzia 4.0 (spárovanie s mobilom aj pomocou NFC technológie) - zadný analógový audio vstup (2x CINCH) - napr. pre káblové pripojenie mobilu, streameru, PC, TV, gramofónu, DAB+ tuneru, hracej konzoly apod. - predný slúchadlový výstup (3,5mm jack) - úprava výšok/basov, +funkcia "Super Bass" v dvoch úrovniach - podpora pre USB pripojenie iPod/iPhone (digitálny stream priamo do DA prevodníka / prepínanie skladieb aj cez D.O.) - FM tuner s pamäťou pre 30 staníc, funkcia Auto Preset - podporuje RDS (PS/RT) / názov stanice, relácie, interpret a názov prehrávanej piesne - možnosť stlmiť jas displeja v troch úrovniach - pôvodné miniatúrne diaľkové ovládanie (typ RC-892S) Parametre reproduktorov: - 2-pásmové, 10cm stredopásmový menič, 2cm výškový menič, magneticky tienené, bass reflex (predný) - impedancia 6 Ohm, 20W IEC, max. výkon 30W, rozsah 55 Hz-50 kHz Veľmi zachovalý vizuálny stav ako na foto, zopár menších škrabancov z bežného používania, nič vážne. Jediná chyba je nefunkčná CD mechanika (dvierka otvára, ale vypisuje "no disc"). Ostatné funkcie idú bez problémov. Testoval som 64GB a 128GB USB kľúč (väčšie už nemám), načítava bez problémov (akceptuje len FAT32 formát, NTFS nie), podporuje adresárovú štruktúru. Bluetooth prehrávanie z mobilu tiež ide (skladby sa dajú prepínať cez mobil aj cez dieľkový ovládač). Prístroj má solid state spínanie (pri zapínaní a vypínaní necvakajú mechanické relé). Výhodou repro je pevná kovová mriežka chrániaca meniče pred poškodením deťmi/domácimi zvieratami a taktiež predný bassreflex otvor (repro nemusia byť odsadené od steny a môžu byť plne zasunuté v poličke/obývacej stene apod.). Vhodný aj ako systém ku stolnému PC alebo k TV ako alternatíva k soundbaru. IPod/iPhone pripojenie bohužiaľ nemám s čím odskúšať (možné otestovať s vaším zariadením pri prevzatí). Na webe je dostupný aj podrobný servisný manuál. Pôvodná cena 250 Eur. - oficiálna web stránka (+pdf leták / návod): Kontakt mailom cez formulár nižšie (číslo nefunkčné), najlepšie osobný odber v BA Petržalke cez prac. dni 8-16. hod.(blízko pošty Furdekova). Pri zaslatí úhrada poštovného vopred. Inzerát platí do zmazania.
Onkyo CS-265 biela (USB/FM/Bluetooth/iPod) /nefunkčné CD
Predám dizajnový mikrosystém japonského výrobcu ONKYO, model CS-265 (zostava minireceivera CR-265 a reproduktorov D-T25), v prevedení lesklá biela/matná sivá. Parametre prijímača: - zosilovač 20W/kanál, 6 Ohm, 1 kHz IEC, (digitálny obvod = menšie zahrievanie, spotreba, rozmery) - prehráva disky - audio CD a CD mp3 (CD-R a CR-RW) - prehráva wav a mp3 súbory z USB kľúčov (čelný port) / CBR aj VBR kódovanie - prehráva hudbu cez bluetooth - verzia 4.0 (spárovanie s mobilom aj pomocou NFC technológie) - zadný analógový audio vstup (2x CINCH) - napr. pre káblové pripojenie mobilu, streameru, PC, TV, gramofónu, DAB+ tuneru, hracej konzoly apod. - predný slúchadlový výstup (3,5mm jack) - úprava výšok/basov, +funkcia "Super Bass" v dvoch úrovniach - podpora pre USB pripojenie iPod/iPhone (digitálny stream priamo do DA prevodníka / prepínanie skladieb aj cez D.O.) - FM tuner s pamäťou pre 30 staníc, funkcia Auto Preset - podporuje RDS (PS/RT) / názov stanice, relácie, interpret a názov prehrávanej piesne - možnosť stlmiť jas displeja v troch úrovniach - pôvodné miniatúrne diaľkové ovládanie (typ RC-892S) Parametre reproduktorov: - 2-pásmové, 10cm stredopásmový menič, 2cm výškový menič, magneticky tienené, bass reflex (predný) - impedancia 6 Ohm, 20W IEC, max. výkon 30W, rozsah 55 Hz-50 kHz Veľmi zachovalý vizuálny stav ako na foto, zopár menších škrabancov z bežného používania, nič vážne. Jediná chyba je nefunkčná CD mechanika (dvierka otvára, ale vypisuje "no disc"). Ostatné funkcie idú bez problémov. Testoval som 64GB a 128GB USB kľúč (väčšie už nemám), načítava bez problémov (akceptuje len FAT32 formát, NTFS nie), podporuje adresárovú štruktúru. Bluetooth prehrávanie z mobilu tiež ide (skladby sa dajú prepínať cez mobil aj cez dieľkový ovládač). Prístroj má solid state spínanie (pri zapínaní a vypínaní necvakajú mechanické relé). Výhodou repro je pevná kovová mriežka chrániaca meniče pred poškodením deťmi/domácimi zvieratami a taktiež predný bassreflex otvor (repro nemusia byť odsadené od steny a môžu byť plne zasunuté v poličke/obývacej stene apod.). Vhodný aj ako systém ku stolnému PC alebo k TV ako alternatíva k soundbaru. IPod/iPhone pripojenie bohužiaľ nemám s čím odskúšať (možné otestovať s vaším zariadením pri prevzatí). Cena nového bola 250 Eur. - oficiálna web stránka (+pdf leták / návod): - servisný manuál: Kontakt mailom cez formulár nižšie (číslo nefunkčné), najlepšie osobný odber v BA Petržalke cez prac. dni 8-16. hod.(blízko pošty Furdekova). Pri zaslatí úhrada poštovného vopred. Inzerát platí do zmazania.
Predam hifi micro system Onkyo CS-245
Predam hifi micro system Onkyo Onkyo CS-245, plne funckny, Original dialkove ovladanie - Fm radio - Aux - Cd mechanika - USB - Sub Out - 30-pin ipod konektor Technické parametre *********************** Zosilňovač ============== Výkon: 2x 15 W RMS Frekvenčný rozsah: 40 - 20 000 Hz Odstup signál / šum: 84 dB Impedancia: 6-16 ohm Obvody digitálneho zosilňovača Funkcia: Active Bass Control, Super Bass Prehrávač CD / USB ================ Prehráva: Audio CD, MP3 CD, CD-R, CD-RW, MP3 formát cez USB 3 režimy prehrávania na CD (normálne / náhodne / opakovanie) 2 režimy opakovania CD (disk / skladba) Ovládanie tónu (basy / výšky) Konektory ============ USB na čelnom paneli Výstup na slúchadlá na čelnom paneli Video výstup pre prehrávanie videa z prístrojov iPod / iPhone na TV Pre-out výstup pre Subwoofer Analógový audio vstup (2x RCA) Port pre anténu Dokovacia stanica pre iPod / iPhone ===================================== Pri prehrávaní nabíja pripojené zariadenia Prehráva video na TV prostredníctvom výstupu kompozitného videa Ovládanie prehrávania z prístrojov iPod / iPhone prostredníctvom diaľkového ovládača Podporuje alarm z iPodu / iPhone pre zapnutie systému a následnému prehrávanie hudby (závisí od modelu a inštalovaných aplikáciách v prístroji) Kompatibilita dokovacia stanica =========================== iPhone: iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G iPod touch (1-4. generácie) iPod classic (6. generácia) iPod nano (2-6. generácie) Tuner ========= Pásma: FM Počet predvolieb: 30 Automatické ladenie Frekvenčný rozsah: 87,5 - 108 MHz RDS (PS / RT) Ďalšie funkcie ============= Programovateľný časovač (na každý deň) Časovač vypnutia Dve nastavenia jasu displeja (normálny / stlmené) Zálohovanie pamäte bez potreby batérie Reproduktory =============== Max. vstupný výkon: 30 W Frekvenčný rozsah: 55 000 - 50 000 kHz Deliaca frekvencia: 4 500 kHz Citlivosť: 82 dB Impedancia: 6 ohm 10 cm basový kužeľ 2 cm Kalotové výškový menič Magneticky tienené Napájanie ============== Vstup: AC 220-240 V, 50/60 Hz Spotreba: 30 W Spotreba v stand-by bez pripojeného iPhone / iPodu: 0,2 W Spotreba v stand-by s funkciou alarmu z iPhone / iPodu: 1,2 W Rozmery a hmotnosť ====================== FM anténa Reproduktorové káble Diaľkové ovládanie Manuál
Predam hifi micro system Onkyo CS-245
Predam hifi micro system Onkyo Onkyo CS-245, plne funckny, Original dialkove ovladanie - Fm radio - Aux - Cd mechanika - USB - Sub Out - 30-pin ipod konektor Technické parametre *********************** Zosilňovač ============== Výkon: 2x 15 W RMS Frekvenčný rozsah: 40 - 20 000 Hz Odstup signál / šum: 84 dB Impedancia: 6-16 ohm Obvody digitálneho zosilňovača Funkcia: Active Bass Control, Super Bass Prehrávač CD / USB ================ Prehráva: Audio CD, MP3 CD, CD-R, CD-RW, MP3 formát cez USB 3 režimy prehrávania na CD (normálne / náhodne / opakovanie) 2 režimy opakovania CD (disk / skladba) Ovládanie tónu (basy / výšky) Konektory ============ USB na čelnom paneli Výstup na slúchadlá na čelnom paneli Video výstup pre prehrávanie videa z prístrojov iPod / iPhone na TV Pre-out výstup pre Subwoofer Analógový audio vstup (2x RCA) Port pre anténu Dokovacia stanica pre iPod / iPhone ===================================== Pri prehrávaní nabíja pripojené zariadenia Prehráva video na TV prostredníctvom výstupu kompozitného videa Ovládanie prehrávania z prístrojov iPod / iPhone prostredníctvom diaľkového ovládača Podporuje alarm z iPodu / iPhone pre zapnutie systému a následnému prehrávanie hudby (závisí od modelu a inštalovaných aplikáciách v prístroji) Kompatibilita dokovacia stanica =========================== iPhone: iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G iPod touch (1-4. generácie) iPod classic (6. generácia) iPod nano (2-6. generácie) Tuner ========= Pásma: FM Počet predvolieb: 30 Automatické ladenie Frekvenčný rozsah: 87,5 - 108 MHz RDS (PS / RT) Ďalšie funkcie ============= Programovateľný časovač (na každý deň) Časovač vypnutia Dve nastavenia jasu displeja (normálny / stlmené) Zálohovanie pamäte bez potreby batérie Reproduktory =============== Max. vstupný výkon: 30 W Frekvenčný rozsah: 55 000 - 50 000 kHz Deliaca frekvencia: 4 500 kHz Citlivosť: 82 dB Impedancia: 6 ohm 10 cm basový kužeľ 2 cm Kalotové výškový menič Magneticky tienené Napájanie ============== Vstup: AC 220-240 V, 50/60 Hz Spotreba: 30 W Spotreba v stand-by bez pripojeného iPhone / iPodu: 0,2 W Spotreba v stand-by s funkciou alarmu z iPhone / iPodu: 1,2 W Rozmery a hmotnosť ====================== Diaľkové ovládanie