inzercia, predaj, predám, bazár

Opatrovanie seniorov, detičiek aj záskok

Kategória: Brigády

Ponúkam opatrovanie seniorov a detičiek.


Mám 45r,VŠ vzdelaná, som milá, empatická a diskrétna. Som šikovná kuchárka a technický typ. Mám auto.

Vzdelávanie a prax v zahraničí aj na Slovensku.

Skúsenosti s diagnózami - alzheimer, parkinson, onkologické ochorenia, mozgová príhoda, ADHD ,pooperačné stavy, cukrovka, zlomeniny,amputacie, downov syndróm, vývod hrubého čreva...

Ponúkam opatrovanie:

Hodinové 7€/hod (min. 5 hod za deň)

Celodenné 80€/24 hod,

Víkendové 8€/hod (min. 5hod za deň)

Týždňové 70€/24hod.

Služby ktoré ponúkam:

opatrovanie, asistencia v rehabilitačnom zariadení, hygiena, dávkovanie liekov, prechádzky,cvičenie - fyzioterapia, vypomôžem v domácnosti, zaveziem k lekárovi, navarím, upracem, vybavím veci na úradoch.



Stačí zavolať a dohodneme sa, nie je problém aj na záskok alebo po prepustení z nemocnice,chorobe dieťaťa, ďakujem.
Opatrovanie seniorov, detičiek aj záskok
Podobné inzeráty
Opatrovanie seniorov, detičiek aj záskok
Ponúkam opatrovanie seniorov a detičiek. Mám 45r,VŠ vzdelaná, som milá, empatická a diskrétna. Som šikovná kuchárka a technický typ. Mám auto. Vzdelávanie a prax v zahraničí aj na Slovensku. Skúsenosti s diagnózami - alzheimer, parkinson, onkologické ochorenia, mozgová príhoda, ADHD ,pooperačné stavy, cukrovka, zlomeniny, downov syndróm, vývod hrubého čreva... Ponúkam opatrovanie: Hodinové 7€/hod (min. 5 hod za deň) Celodenné 80€/24 hod, Víkendové 8€/hod (min. 5hod za deň) Týždňové 70€/24hod. Služby ktoré ponúkam: opatrovanie, asistencia v rehabilitačnom zariadení, hygiena, dávkovanie liekov, prechádzky,cvičenie - fyzioterapia, vypomôžem v domácnosti, zaveziem k lekárovi, navarím, upracem, vybavím veci na úradoch. Stačí zavolať a dohodneme sa, nie je problém aj na záskok alebo po prepustení z nemocnice,chorobe dieťaťa, ďakujem.
Opatrovanie seniorov, detičiek aj záskok
Ponúkam opatrovanie seniorov a detičiek. Trenčín, Bánovce, Piešťany,Trnava,Nové Mesto nad Váhom,Považská Bystrica, Žilina... Mám 45r,VŠ vzdelaná, som milá, empatická a diskrétna. Som šikovná kuchárka a technický typ. Mám auto. Vzdelávanie a prax v zahraničí aj na Slovensku. Skúsenosti s diagnózami - alzheimer, parkinson, onkologické ochorenia, mozgová príhoda, ADHD ,pooperačné stavy, cukrovka, zlomeniny,amputacie, downov syndróm, stómia... Ponúkam opatrovanie: Hodinové 7€/hod (min. 5 hod za deň) Celodenné 80€/24 hod, Víkendové 8€/hod (min. 5hod za deň) Týždňové 70€/24hod. Služby ktoré ponúkam: opatrovanie, asistencia v rehabilitačnom zariadení, hygiena, dávkovanie liekov, prechádzky,cvičenie - fyzioterapia, vypomôžem v domácnosti, zaveziem k lekárovi, navarím, upracem, vybavím veci na úradoch. Stačí zavolať a dohodneme sa, nie je problém aj na záskok alebo po prepustení z nemocnice,chorobe dieťaťa, ďakujem.
Opatrovanie seniorov, detičiek aj záskok
Ponúkam opatrovanie seniorov a detičiek. Trenčín, Bánovce, Piešťany,Trnava,Nové Mesto nad Váhom,Považská Bystrica, Bratislava,Žilina... Mám 45r,VŠ vzdelaná, som milá, empatická a diskrétna. Som šikovná kuchárka a technický typ. Mám auto. Vzdelávanie a prax v zahraničí aj na Slovensku. Skúsenosti s diagnózami - alzheimer, parkinson, onkologické ochorenia, mozgová príhoda, ADHD ,pooperačné stavy, cukrovka, zlomeniny,amputacie, downov syndróm, stómia... Ponúkam opatrovanie: Hodinové 7€/hod (min. 5 hod za deň) Celodenné 80€/24 hod, Víkendové 8€/hod (min. 5hod za deň) Týždňové 70€/24hod. Služby ktoré ponúkam: opatrovanie, asistencia v rehabilitačnom zariadení, hygiena, dávkovanie liekov, prechádzky,cvičenie - fyzioterapia, vypomôžem v domácnosti, zaveziem k lekárovi, navarím, upracem, vybavím veci na úradoch. Stačí zavolať a dohodneme sa, nie je problém aj na záskok alebo po prepustení z nemocnice,chorobe dieťaťa,prázdniny, ďakujem.
Opatrovanie seniorov, detičiek aj záskok
Ponúkam opatrovanie seniorov a detičiek. Trenčín, Bánovce, Piešťany,Trnava,Nové Mesto nad Váhom,Považská Bystrica, Bratislava,Žilina... Mám 45r,VŠ vzdelaná, som milá, empatická a diskrétna. Som šikovná kuchárka a technický typ. Mám auto. Vzdelávanie a prax v zahraničí aj na Slovensku. Skúsenosti s diagnózami - alzheimer, parkinson, onkologické ochorenia, mozgová príhoda, ADHD ,pooperačné stavy, cukrovka, zlomeniny,amputacie, downov syndróm, stómia... Ponúkam opatrovanie: Hodinové 7€/hod (min. 5 hod za deň) Celodenné 80€/24 hod, Víkendové 8€/hod (min. 5hod za deň) Týždňové 70€/24hod. Služby ktoré ponúkam: opatrovanie, asistencia v rehabilitačnom zariadení, hygiena, dávkovanie liekov, prechádzky,cvičenie - fyzioterapia, vypomôžem v domácnosti, zaveziem k lekárovi, navarím, upracem, vybavím veci na úradoch. Stačí zavolať a dohodneme sa, nie je problém aj na záskok alebo po prepustení z nemocnice,víkendy,chorobe dieťaťa,výpomoc, ďakujem.
Opatrovanie seniorov a deti
Ponúkam opatrovanie seniorov a deti v okolí Čadce táto práca ma baví mám s ňou aj skúsenosť opatrovanie 94 ročná babička ležiak 95 ročný dedko šedý zákal deti 4 a 5 ročné deti 4 a 7 ročne sprievod k lekárovi písanie úloh není problém mám vlastné auto Cadca a okolie 5€ na hod.
SPOĽAHLIVÝ ZÁSKOK VAŠEJ DONÁŠKOVEJ SLUŽBY
Dobrý deň, ponúkam spoľahlivý záskok vašej donáškovej služby podľa potreby a dohody. Moja služba je pre vás vhodná pokiaľ napr.: • By sa vám zišiel spoľahlivý človek na občasnú výpomoc s rozvozom. • Hľadáte človeka na záskok počas čerpania voľna vašich zamestnancov. • Nechcete znížiť svoje zárobky pri vypadnutí svojho zamestnanca. • Vám vypadne človek na poslednú chvíľu a nemáte za neho adekvátnu náhradu. • Potrebujete rozšíriť svoj tím o zodpovedného človeka prevažne na silnejšie víkendy. ATĎ. • Muž, 26r • Zodpovednosť, spoľahlivosť • Komunikačné schopnosti a slušné vystupovanie • Vodičský preukaz 8r+ • Dobrá znalosť Nitry • K dispozícii vlastné auto • Skúsenosti s prácou "rozvozáka" K dispozícii SO a NE POĎLA DOHODY. V pracovné dni skôr výnimočne, prípadne až po 17:00 - max do 21,30. Požadujem: 5,50€ / NETTO + tringelty s vyplatením po smene + v prípade využitia môjho vlastného auta 0,13€/km alebo podľa DOHODY Na vykrytí vašej smeny sa vieme dohodnúť ideálne 5-7+ dní dopredu. V prípade, že by ste potrebovali vykryť rozvoz na poslednú chvíľu, V PRÍPADE DOHODY si účtujem do plusu: 12h a menej pred: +15€ 24h a menej pred: +10€ 48h a menej pred: +5€ tel : email: vozarikmichael@ Pevne verím vo vzájomnú spokojnosť. Rozvoz / Pizza delivery By Michael. Nitra a blízke okolie. rozvoz, kuriér, food delivery, donáška, jedlo, pizza, čokoľvek