inzercia, predaj, predám, bazár

Orientálne, fantasy a LARP odevy a kostýmy

Kategória: Doplnky

Predám kostýmy a doplnky na orientálne brušné tance alebo LARP / fantasy:


-Čierny závoj Melaya: 12 € PREDANÝ

-Modrý závoj melayového charakteru (flitríky sú len po obvode a niektoré už majú zotretú časť farby), rozmer 200*115 cm: 10 € PREDANÝ

-Bolerko veľkosť XL: 3 €

-Tanečné kostýmy inšpirované Čínou (3 topy a 2 sukienky): 10 € spolu (pre viac čínskych doplnkov pozrite druhý inzerát)

-Indický kostým, zložený z čoli (blúzky), sukne a vestičky. Vzadu viazanie, ktoré umožňuje rozšírenie blúzky. Predná časť blúzky ja zahnutá, pôvodne bola šitá do rovna (je možné vypárať do pôvodného vzhľadu). Kostým je nosený.
Veľkosť M. Cena: 16 €

Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :-)
Orientálne, fantasy a LARP odevy a kostýmy
Podobné inzeráty
Orientálne, fantasy a LARP odevy a kostýmy
Predám kostýmy a doplnky na orientálne brušné tance alebo LARP / fantasy: -Čierny závoj Melaya: 12 € -Modrý závoj melayového charakteru (flitríky sú len po obvode a niektoré už majú zotretú časť farby), rozmer 200*115 cm: 10 € -Bolerko veľkosť XL: 3 € -Tanečné kostýmy inšpirované Čínou (3 topy a 2 sukienky): 10 € spolu (pre viac čínskych doplnkov pozrite druhý inzerát) -Indický kostým, zložený z čoli (blúzky), sukne a vestičky. Vzadu viazanie, ktoré umožňuje rozšírenie blúzky. Predná časť blúzky ja zahnutá, pôvodne bola šitá do rovna (je možné vypárať do pôvodného vzhľadu). Kostým je nosený. Veľkosť M. Cena: 18 € Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :-)
Orientálne, fantasy a LARP odevy a kostýmy
Predám kostýmy a doplnky na orientálne brušné tance alebo LARP / fantasy: -Čierny závoj Melaya: 12 € -Modrý závoj melayového charakteru (flitríky sú len po obvode a niektoré už majú zotretú časť farby), rozmer 200*115 cm: 10 € -Bolerko veľkosť XL: 3 € -Tanečné kostýmy inšpirované Čínou (3 topy a 2 sukienky): 10 € spolu (pre viac čínskych doplnkov pozrite druhý inzerát) -Indický kostým, zložený z čoli (blúzky), sukne a vestičky. Vzadu viazanie, ktoré umožňuje rozšírenie blúzky. Predná časť blúzky ja zahnutá, pôvodne bola šitá do rovna (je možné vypárať do pôvodného vzhľadu). Kostým je nosený. Veľkosť M. Cena: 16 € Pozrite aj ďalšie moje inzeráty :-)
Orientálne vankúše 2 ks
Predám 2 ks orientálne vankúše, rozmery: 45 x 45 cm. Cena je aj s výplňou. Cena za 1ks: 12e. Cena za 2ks: 21e.
taska na odevy samsonite
Na predaj uplne nova taska na odevy znacka samsonite.
Predám stojan na odevy na kolieskach
Predám veľmi praktický stojan na odevy. Chrómový, kovový, pevný, s poličkou, tri plastové šuplíky. Poskytuje veľa úložného priestoru. Rozmery: šírka: 96cm, hĺbka 52cm, výška je nastaviteľná. Zakúpené za 69€. V prípade Vášho záujmu píšte prosím tu do formuláru alebo volajte na po 18tej hod., ďakujem.
Vešiak na odevy /hotel izba/
Predam vešiak na odevy v drevennom rame, demontovany v Rakuskom 4* hoteli. Rozmery 195 x 66 cm. Celkom 26 kusov V rovnakom rame mam aj zrkadla po 50,-€/ks 195 x 87 cm