inzercia, predaj, predám, bazár

Original Apple kábel

Kategória: Nabíjačky

Nový nabíjaci kábel na iPhone

Original Apple kábel
Podobné inzeráty
Apple Lightning to USB kábel 1m ORIGINAL
Predám nabíjací / dátový kábel Originál Apple lighting to USB 1m. Kábel je nový. Možnosť overenia originality v každej Apple predajni. Kábel je vhodný pre každé Apple zariadenie s lightning (lighting) konektorom, či už iPhone, iPad, iPod, Apple TV ovládač, AirPods... Cena za kus len 9€ V ponuke aj iné originál Apple príslušenstvo ;) Pozri aj moje dalšie inzeráty Možný osobný odber v Košiciach, resp viem poslať poštou :) Som overený predajca viď feedback :)
Predám kábel USB Baseus 4v1 /Lightning/Micro/2xUSB-C , 1,2m
REZERVOVANÉ Predám kábel USB Baseus 4v1 /Lightning/Micro/2xUSB-C , 1,2m Vysokokvalitný kábel umožňuje rýchlo a jednoducho nabíjať štyri zariadenia súčasne - dve s konektormi USB C a po jednom s konektormi Lightning a Micro. Každý kábel má inú farbu, takže ich môžete ľahko rozlíšiť. Kábel podporuje nabíjanie až do 3,5 A (max. 2 A na kábel) a vďaka širokej kompatibilite je univerzálny. Hliníkové konce sú robustné a nylonový oplet je odolný voči poškodeniu a oderu a zabraňuje zamotaniu kábla. Priložený obal na kábel uľahčuje skladovanie a organizáciu kábla. Široká kompatibilita Kábel možno použiť s mnohými zariadeniami, ktoré majú rozhranie USB typu C (napr. Huwei, Xiaomi, Samsung atď.), Lightning (zariadenia Apple), Micro (napr. OPPO, Meizu, Lenovo, One Plus, Xiaomi, Huwei). Výrobca – Baseus Model – Rýchly kábel 4 v 1, CA1T4-B01 Materiál – Hliník, nylon Výstupný prúd – 3,5 A Farba – Čierna + farebné koncovky Konektory – USB na Lightning (čierna) + microUSB (zelená) + 2x USB-C (modrá, červená) Dĺžka – 1,2 m (90 cm k rozbočke + 30 cm ku konektoru ) Stav: 99% Dôvod predaja: kúpil som nesprávny, potrebujem 2x Lightning Cena: 8€ + kuriér alebo pošta, v ZA-osobný odber.
USB-C - USB-A nabíjací/dátový kábel 1m -
Na predaj USB-C kábel (druhá strana USB-A). Kábel podporuje nabíjanie aj dátový prenos. Dĺžka kábla 1m. Nové a nepoužité! Osobný odber (PO, KE kedykoľvek/ východ SK chodím cca raz za 2 týždne) alebo poštou iba po uhradení vopred na účet! Na dobierku neposielam z dôvodu nízkej sumy! Posielam najneskôr na druhý pracovný deň po obdržaní platby a v prípade záujmu aj prvou triedou. Mám viac ks (pri odbere viac kusov nižšia cena). Max. 3€/ks Vyhľadávanie: USB-C, usbc, usb c, usb kábel, usbc kábel, USB-C kábel, dátový kábel, nabíjací kábel, kábel k telefónu,
 Originál APPLE Power Adaptér USB-C 20W + Lightning USB-C k
Predám Originál APPLE Power Adaptér USB-C 20W + Originál Apple lightning kábel USB-C. Nabíjačka pre vaš iPhone, iPad atd.. Obe veci sú originálny Apple produkt . Cena spolu 20€. Prípadne samostatne Adaptér 15€ a kábel 7€ Osobný odber Bratislava Nové Mesto. Dobierky nie! Posielanie jedine po úhrade na učeť.
Nabíjaci adaptér Apple 5W + Lightning kábel 1M
Ponúkam na predaj kompletnú nabíjačku originál Apple nabíjací adaptér s klasickým USB 5W nabíjací prúd je šetrnejší ku batérii ako rýchlo nabíjacie 20w… Adaptér aj kábel je ako nový minimálne používaný vhodný na nabíjanie všetkých Apple zariadení Apple Watch , iPhone ,ipad , AirPod a podobne .. Mám od neho aj originál krabičku bol kupovaný v alze spolu aj s originál lightning káblom 1M .. pôvodná cena bola 45€ Platné do zmazania kľudne písať SMS alebo volať .
originál  Apple 5W USB Power Adapter MD813ZM/A + Apple Ligh
Kontakt len eMailom! Na SMS nereágujem.. Predám originál  Apple 5W USB Power Adapter MD813ZM/A + originál Apple Lightning to USB Cable 1m spolu za 9€ . Príslušenstvo je originál Apple produkt !. Osobný odber Bratislava časť Nové Mesto. Na dobierky neposielam!