inzercia, predaj, predám, bazár

Orsay

Kategória: Nohavice

Červené dámske Orsay nohavice,veľ.na foto,ako nové.Cena 5 eur.E mail/sms ,viac inzerátov.
Orsay
Podobné inzeráty
Nohavice Orsay
Nenosené nohavice Orsay veľkosť 32, tmavomodré s malými bodkami.
Dámske bledoružové nohavice ORSAY, veľkosť 38
Predám dámske, bledoružové nohavice ORSAY, veľkosť 38. Dĺžka: 93cm Osobný odber po dohode možný v BA-Rača,PK, SC, TT, Smolenice. Poštou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim.
Nohavice Orsay
Bez poškodenia. Veľkosť 44. Značka ORSAY.
Džínsy Orsay
Veľkosť: S/36 Značka: Orsay Stav: veľmi dobrý, vzaté jedenkrát Cena: 3€ Pozrite sa aj na moje iné inzeráty (kliknutím na meno), pri kúpe viacerých vecí je možná zľava. Veci sú v super stave (úplne nové s visačkou, prípadne málo nosené alebo v zachovalom stave). Ceny sú symbolické. Niektoré veci dávam zdarma k nákupu. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať emailom, telefónne číslo je vymyslené.
Sivé džínsy Orsay
Darujem pri nákupe vecí z mojich inzerátov aspoň za 3€. Veľkosť: L/40 Značka: Orsay Stav: dobrý Cena: zdarma k nákupu z dôvodu, že majú záplatu medzi nohami, kde bola predtým diera (viď posledná foto), pri nosení to nie je vidieť a budem rada, ak niekomu urobia radosť Dajú sa nosiť vyhrnuté alebo v celej dĺžke (ako na foto). Pozrite sa aj na moje iné inzeráty (kliknutím na meno), pri kúpe viacerých vecí je možná zľava. Veci sú v super stave (úplne nové s visačkou, prípadne málo nosené alebo v zachovalom stave). Ceny sú symbolické. Niektoré veci dávam zdarma k nákupu. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať emailom, telefónne číslo je vymyslené.
Dámske nohavice Orsay č. M
Predám nohavice Orsay č.M, sú teplejšie legínového tvaru, boli oblečené 1x vo veľmi zachovalom stave bez poškodení Miery: obvod pása 2x 36 cm, dĺžka 91cm