inzercia, predaj, predám, bazár

OrthoMatra Junior-Duo hybridný madrac

Kategória: Nábytok pre deti

Dobrý deň , mám na predaj hybridný madrac pre dieťa vo velskoti 120x60 cm . Madrac používala svokra , keď bolo mala u nej , čiže dieťa na ňom nespalo stále , ale iba občas .

Z madraca sa da dať dole poťah pri nočných nehodách , ale to už považujem za samozrejme u madracov pre deti.

Hybridný známe , že jedna čas je pre deti do 2 rokov , kde madrac dokáže cirkulovat viac vzduchu a druha strana ne od 2 rokov , kde dieťa potrebuje stabilnejši madrac . Hrúbka madraca je 12 cm .

S Madridom sme boli veľmi spokojný .
OrthoMatra Junior-Duo hybridný madrac
Podobné inzeráty
Predám postel a madrac spolu
Predám postel ma 3 polohy ma tri tyčky ktoré idú otvoriť. Je v peknom stave po 1dietati. Madrac je v peknom stave nevilezany. Dávam k nemu aj obliecku. Plus ikea ochrana na madrac a hráci sloník.
Postieľka GULLIVER
Ponúkam na predaj postieľku GULLIVER z IKEI po jednom dieťati. K postieľke sme dokupili kokosový madrac. Postieľka aj madrac sú vo výbornom stave. Spodný diel detskej postieľky môžete umiestniť do dvoch rôznych výšok. Jednu stranu postieľky možno sňať, keď dieťa bude dostatočne veľké, aby postieľku preliezlo. Rošt detskej postieľky je dobre vetraný, čím vytvára dobré podmienky pre spánok vášho dieťatka. Rozmery: 60 x 120 cm Cena novej postieľky 129,-€ + 60,-€ madrac. V komarnanskom a novozámockom okrese vieme dovoz zabezpecit bezplatne.
IKEA postieľka Sundvik a madrac Krummelur
Predám postieľku a madrac. Madrac v záruke blok priložím, syn na ňom nikdy nespal lebo spával spolu s nami a postieľka má miestami škrabance. Predaj spolu. Postieľka je demontovaná. Vramci Nitry viem priniesť
Predám postel a madrac zadarmohraci slon, chránič, 3 plachty
Predám postel ma 3 polohy ma tri tyčky ktoré idú otvoriť. Je v peknom stave po 1dietati. Madrac je v peknom stave nevilezany. Dávam k nemu aj obliecku. Plus ikea ochrana na madrac a hráci sloník, 3 napínacie plachty.
Predám postel a madrac zadarmohraci slon, chránič, 3 plachty
Predám postel ma 3 polohy ma tri tyčky ktoré idú otvoriť. Je v peknom stave po 1dietati. Madrac je v peknom stave nevilezany. Dávam k nemu aj obliecku. Plus ikea ochrana na madrac a hráci sloník, 3 napínacie plachty. Všetko v super stave.
Detský madrac 120x60
Predám madrac do detskej postielky Madrac 120x60x9 kokos- molitan 15€ Kontakt: maros.belicka@