inzercia, predaj, predám, bazár

Osprej Poco AG Premium

Kategória: Nosiče

Turistická sedačka pre dieťa.
Vybavenie:
- sedačka má 3D chrbtový systém so sieťoviny
- odnímateľný batoh
- integrovaná pláštenka a slnečná clona
- nosnosť 22 kg
Osprej Poco AG Premium
Podobné inzeráty
Pláštenka Osprey Poco Raincover
Predám pláštenku na turistický nosič Osprey Poco lime (zelená ako na obrázku). Úplne nový, len rozbalený a vyskúšaný vo vnútri. Na náš bazárový nosič (staršia verzia poco) však nesedí uchytenie na konštrukciu. Kúpený 27.10.2022, v prípade záujmu pošlem aj faktúru na email. Cena 20€ + poštovné. Po dohode osobný odber BN alebo ZA.
Detsky nosic Osprey Poco prenajom
Prenajmem detsky turisticky nosic Osprey Poco,cena za den
Osprey poco AG
Prenajmem nosic, osprey poco ag, perfektny, pohodlny pre nosiaceho aj dieta. 8€ den 12€/ 2 dni V prípade záujmu prenajmj na dlhsie sa na cene dohodneme. Odber v Slovenskom Grobe/ po dohode BA Vratná záloha 180€
Rischino Flexi XXL PREMIUM
Predám 3x použitý čisto nový nosič Rischino Flexi XXL Premium vhodný až do 25kg. Pri vážnom zaujme pošlem aj bližšie fotky. Nefajčiarska domácnosť, bez zvierat.
Predám be Lenka premium ergonomicky nosič
Predám be Lenka premium ergonomicky nosič úplne nový v pôvodnom balení kupovaný 29.12.2021 ešte rok v záruke samozrejme aj s dokladom.
Predám Nosič Rischino xxl premium
Predám nosič Rischino xxl premium. Pár krat použitý, kupovaný ked mala dcéra rok, začala chodiť a už sa nechcela nosiť. Vhodny od veľkosti 86.Vsetky informácie su krasne popisane na stranke vyrobcu.Dohoda možná.