inzercia, predaj, predám, bazár

OSTBA Sušička/potravín trhanov/ovocie/bylinky/zelenina/masa

Kategória: Ostatné

OSTBA
Sušička potravín OSTBA, sušička potravín a trhanov, ovocie, bylinky, zelenina, elektrická sušička potravín s ovládaním teploty, 5 podnosov bez BPA Vhodné do umývačky, 240 W, kniha receptov v
Sušička potravín je navrhnutá s jednoduchým ovládaním, stačí otočiť gombík na zapnutie/vypnutie a nastaviť optimálnu teplotu. Priehľadný kryt okna, aby ste mohli sledovať proces sušenia. 360 ° cirkulačný prúd vzduchu distribuuje teplo rovnomerne a efektívne.
Nastaviteľná teplota 96-158℉ Sušička suší rôzne potraviny s presnou teplotou od nízkej pre plátky jabĺk až po vysokú pre trhané, aby bolo možné pripraviť lahodné občerstvenie a zachovať viac živín. Dehydratácia potravín je osvedčená metóda konzervácie, zachováva v potravine Sušička na potraviny a jerky je dodávaná s 5 podnosmi bez BPA, ktoré je možné stohovať na seba, čo šetrí miesto. Otočením každej vrstvy získate 2 nastaviteľné výšky pre rôzne veľkosti potravín, čo vám poskytne dostatok priestoru na sušenie a kapacitu.
Podnosy a panel z nerezovej ocele je možné umývať v umývačke riadu, čo znamená ľahké čistenie (vlhkou handričkou alebo kefou/hubkou) po dokončení sušenia potravín,
byliniek, kvetinového čaju, zeleniny, mäsových trhavín, Balenie obsahuje knihy s receptami.
OSTBA Sušička/potravín trhanov/ovocie/bylinky/zelenina/masa
Podobné inzeráty
sada 2ks  Prima klima 1,8l nízka+ 1,8l vysoká  od tupperware
Vaša zelenina a ovocie sa budú v klimatických kráľoch cítiť ako doma! Praktický, nastaviteľný posuvný ventil na veku. Optimálny prívod vzduchu pre každé ovocie a zeleninu. Piktogramy pre správne nastavenie. Stohovateľné. Flexibilné veko pre ľahké utesnenie. Široké drážky na dne nádob zaisťujú, že ovocie a zelenina neprichádzajú do kontaktu s kondenzovanou vodou. Plochý 1,8 l Klimakönig je ideálny na uskladnenie mrkvy, kelu, špargle, byliniek, fazule, sóje, jarnej cibuľky alebo jahôd. Mimoriadne praktické: možno stohovať s 4,4 l vysokým klimatickým kráľom, aby sa ušetrilo miesto. Celoobvodová priehľadná nádoba vám umožní jasne vidieť obsah. Integrovaná tabuľka čerstvosti odolná voči poškriabaniu poskytuje dokonalý prehľad o tom, ktoré ovocie alebo zelenina potrebuje aké vetranie. Posuvný prvok, ktorý je na to určený na vrchnej časti veka, možno jednoducho zasunúť do 3 polôh a pri umývaní v umývačke riadu ho nemusíte vyberať. Tip: Klimatického kráľa môžete použiť aj na udržanie čerstvosti údeného mäsa, suchej klobásy, slaniny alebo syrových tyčiniek. (Posuvný ventil v polohe „otvorené“). Čistenie: Vhodné do umývačky riadu Na čistenie v umývačke riadu nie je potrebné demontovať ventil. Ak ho chcete vybrať, dajte ho do strednej polohy, otočte veko (správna poloha je tam označená 2 šípkami) a presuňte posúvač cez veko. Ak chcete vložiť, umiestnite posúvač na prednú časť veka nad štrbiny a stlačte iba v strede. Obsah: 1,8 l Rozmery: 28,5 x 19,0 x 7,0 cm Rozmery: vysoký objem 1,8 l - d 19,0 × š 14,0 × v 13,5 cm
Tupperware Prima  klima 1,8 L nízka
Prima klíma II je séria špičkových nádob na uchovávanie zeleniny a ovocia v chladničke v optimálnych podmienkach, aby vydržali dlhšie čerstvé. Vďaka technológii Prima klima II: - Nakupujete čerstvejšie a zdravšie ovocie a zeleninu. - Menej často vyhadzujete pokazenú zeleninu a ovocie a šetríte peniaze. - Vstavaná mriežka vnútri nádoby umožňuje skladovať potraviny mimo vlhkosť, ktorá sa často na dne nádoby usadzuje. Vďaka tomu neleží zelenina a ovocie priamo vo vlhku. - Mriežka tiež zaisťuje cirkuláciu vzduchu okolo potravín. - Tieto modulárne nádoby sa môžu kombinovať rôznymi spôsobmi a vďaka nim ušetríte miesto v chladničke, ktorá si tak udrží systém a poriadok. - Nádoby do seba pohodlne zapadajú, preto šetria miesto, aj keď ich práve nepoužívate. - Ak chcete ušetriť miesto pri skladovaní nádob rôznych výšok, vložte vyššiu nádobu do nižšej nádoby. Spôsob využitia: -Ovocie i zelenina dýchajú - niektoré viac, iné menej. Tie, ktoré dýchajú viac, potrebujú pre optimálne skladovanie viac kyslíka než tie menej-dýchajúce. Ventilačný systém výrobku Prima klima II zabezpečí pre ovocie i zeleninu optimalizované prostredie a to tým spôsobom, že reguluje vzduch prúdiaci nádobou a jeho intenzitu prispôsobuje druhu potraviny, ktorá je v nádobe uskladnená. Potraviny potom zostanú dlhšie čerstvé. Cena: 13,00 € (mám 1 ks)
Domáce Obložené misy a gazdovske denká na každú príležitosť
WINERY MISA - syrová misa plná jednohubiek, ideálna k vínu Gramáž 2000g Cena 49€ Alergeny: 1,3,7,8 - tvrdý syr eidam, údený oštiepok, Liptovský korbáčik, liptovská parenička,encian, ementál, niva, hrozno, jablká, orechy, údená domáca klobása. PARTY MISA - zážitok plný šunky, údenín, syrov a majonézového šalátu Gramáž 2000g Cena 43€ Alergeny : 3,7 - zemiakový majonezovy šalát,6x henry vajce, bravčová šunka, eidam, údené moravské mäso, malokarpatská saláma, saláma, ščipak, encian, zelenina - zdobenie CHEESE MISA - výber z tých najlepších syrov s ovocnou dekoráciu Gramáž 2000g Cena 43€ Alergeny : 7 - eidam, údený oštiepok, encian, niva, zelenina, cherry paradajky ROYAL MISA - misa pre náročných zákazníkov Gramáž 2500g Cena 99€ Alergeny : 3,4,7,8,10 - 15x kaviarove vajíčko, parížsky šalát, 15x lososove vajíčko, syrová roláda, šunkovy závitok s chrenom, uhorkove dukáty s nátierkou, foie grass ( galantina z husacej pečene), ementál, syr, orechy ELEGÁNT MISA - syrová obložená misa s henry vajíčkom Gramáž 2000g Cena 43€ Alergeny 3,7 - zemiakový majonézový šalát, henry vajce, bravčová šunka, eidam, zelenina - zdobenie OVOCNÁ MISA - čerstvé ovocie ktoré osvieži a pohladí oku Gramáž 2500g Cena 48€ - sezónne ovocie krájane, aranžované REZEŇ MISA - skvelé rezne, majonézový šalát Gramáž 3000g Cena 70€ Alergeny - 1,3,7 - 5x vyprážaný bravčový rezeň ( 1ks /150g v surovom stave), 5x vyprážaný kurací rezeň ( 1ks/150g v surovom stave), domáci zemiakový majonézový šalát, baranie rohy, feferónky, kyslé uhorky, citrón, paprika, paradajka, uhorky, bylinky FARMARSKA MISA - pravý zážitok z poctivých farmarskych surovín Gramáž 2500g Cena 70€ Alergeny : 1,3,7 - nárez z údenej šunky, bravčová šunka, domáca klobása, údená slanina, údená parenička, korbáčiky, vajíčko, oskvarkova nátierka, bryndzové nátierka, cesnaková nátierka, baranie rohy, kyslé uhorky, zeleninový dekor V ponuke aj gazdovske denka pre 3- 10 osôb. Ponuku zašlem v prípade záujmu kazdemu na email, facebook, sms ...
Plynový gril na kebab   elektrický gril na kebab gyros NOVE
Nové plynové grily na kebab / elektrické grily na kebab rôznych veľkostí Elektrické s motorom hore: 1 horák 5kg mäsa- 460€ 3horákový - 40kg- 900€ 4 horákový 60kg mäsa- 960€ 5horákový- 80 kg- 1150€ Elektrické s motorom dole: 3horákový - 40kg- 1000€ 4 horákový 60kg mäsa- 1090€ 4+4horáky - 120 kg- 2550€ Plynové s motorom hore: 1 horák 5kg mäsa- 325€ 3horákový - 40kg- 659€ 4 horákový 60kg mäsa- 740€ 5horákový- 80 kg- 849€ Plynové s motorom dole: 3horákový - 40kg- 780€ 4 horákový 60kg mäsa- 860€ 5horákový- 80 kg- 960€ Ceny sú vrátane dph, posielame kurierom Poštovné je vypočítané podľa váhy a veľkosti daného stroja. Celú ponuku nájdete na kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
plynový gril na kebab / elektrický gril na kebab NOVE
WWW. Nové plynové grily na kebab / elektrické grily na kebab rôznych veľkostí 1 Horákové, 3 horákové, 4 horákové 5 horákové Elektrické s motorom hore: 1 horák 5kg mäsa- 460€ 3horákový - 40kg- 900€ 4 horákový 60kg mäsa- 960€ 5horákový- 80 kg- 1150€ Elektrické s motorom dole: 3horákový - 40kg- 1000€ 4 horákový 60kg mäsa- 1090€ 4+4horáky - 120 kg- 2550€ Plynové s motorom hore: 1 horák 5kg mäsa- 325€ 3horákový - 40kg- 659€ 4 horákový 60kg mäsa- 740€ 5horákový- 80 kg- 849€ Plynové s motorom dole: 3horákový - 40kg- 780€ 4 horákový 60kg mäsa- 860€ 5horákový- 80 kg- 960€ Celú ponuku nájdeš na Poštovné je vypočítané podľa váhy a veľkosti daného stroja. kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Set MÁŠA a MEDVEĎ
Predám set posteľných obliečok pre deti s motívom Máša a medveď, obojstranná potlač:perina-obrazok/ružová potlač s bielymi guličkami a vankúš - Máša/Medveď, stav ako nové, oblečené 2x už táto téma dcéru omrzela... Pončo taktiež obojstranná potlač - Máša/Máša, stav ako nové, 2xpoužité/1xprané. Kniha 5-minútové rozprávky, stav ako nová 1x čítaná. Happy Fingers...3xMáša, Medveď Miško, Panda, Veverička. Prívesok 3ks + mini pečiatky Máša/medveď. Cena je uvedená spolu za všetko nafotené.