inzercia, predaj, predám, bazár

OSTROV VIR, luxusná 2-podlažná apartmánová villa v blízkost

Kategória: Domy

Kontakt: Eduard Číž Telefón: E-mail: ciz@

176973 - Realitná kancelária Vaše Reality vám ponúka na predaj krásny 2-podlažný apartmánový dom, kompletne moderne a elegantne zariadený a vybavený nachádzajúci sa na Ostrove Vir v Chorvátsku.
Ostrov Vir je dlhodobo vyhľadávané miesto na oddych a pre turistický ruch.
Apartmánový dom je kompletne zariadený a vybavený a nachádza sa na ostrove Vir, ktorý sa nachádza 25 km od mesta Zadar. Od mora je vzdialený 85 m. Celková rozloha domu je 260 m².
Celá oblasť je urbanizovaná, vybavená a prispôsobená pre bývanie v rodinných domoch, určená na relaxovanie pri mori, nachádza sa na rovinatom teréne.
Cesty v okolí sú asfaltové a komunálne zabezpečenie je priamo na ulici (voda, elektrina, kanalizácia). V okolí nehnuteľnosti sa nachádzajú objekty občianskej vybavenosti.

Nehnuteľnosť je dispozične rozdelená:
• 3- izbový apartmán
• 3-izbový apartmán
• 1-izbový apartmán
• posilňovňa
• priestor na odkladanie vecí
• strešná terasa
• jedáleň
Nehnuteľnosť pojme až 14 osôb.

Vila kompletne obsahuje:
• 7 spální, všetky sú elegantne zariadené
• 4 kuchyne kompletne zariadené a vybavené technickým zariadením
• 3 denné oddychové miestnosti s gaučom a stolíkom
• 5 kúpeľní so sprchovým kútom
• 3 WC

APARTMÁN Č. 1.1 - 1. poschodie, vchod z vonkajšej strany
• kuchyňa, jedáleň, obytná miestnosť, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom

APARTMÁN Č.2 - prízemie
• kuchyňa, jedáleň, oddychový kút, spálňa č.1 s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, spálňa č.2
a č.3 so spoločnou kúpeľňou so sprchovým kútom
• schody do suterénu, kde sa nachádza posilňovňa

APARTMÁN Č.3-1 - 1. poschodie
• kuchyňa, jedáleň, oddychový kút, spálňa č.1 s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, spálňa č.2 a č.3 so spoločnou kúpeľňou so sprchovým kútom

STREŠNÁ TERASA
• Na vrchu nehnuteľnosti sa nachádza strešná terasa s jakuzzou pre 6 osôb, malá kuchyňa, chladnička, ležadlá, TV. Z terasy je krásny výhľad na more a mesto Vir. Ideálne rovnako ako pre večernú párty, alebo na pokojné romantické rodinné večery pod hviezdami.

JEDÁLEŇ

• V prvej časti vily pod apartmánom č.1 sa nachádza jedáleň, ktorá je kompletne zariadená, kuchynská linka s veľkým jedálenským stolom pre 18 osôb, posteľ pri stene pre 2 osoby. Pred priestorom sa nachádza veľký gril.

Parkovanie pre 5 áut.

Cena
Cena nehnuteľnosti je 670 000 € aj s províziou pre realitnú kanceláriu.
Nehnuteľnosť sa predáva výlučne celá, nie je možnosť si kúpiť zvlášť apartmán

Pre všetkých tých, ktorí si chcú užívať pohodlie ako vo vlastnom dome, apartmány v tejto ville plne uspokoja všetky želania.

Vynikajúca investičná príležitosť!

Robíme bezpečné obhliadky:
- pri obhliadke máme vždy rúško a prípadne aj rukavice
- už pred obhliadkou byt riadne prevetráme a necháme vetrať aj počas celej obhliadky
- dodržiavame odstup
- ruky si nepodávame
- kľučky dezinfikujeme
- robíme aj bezkontaktné, prípadne aj virtuálne
OSTROV VIR, luxusná  2-podlažná apartmánová villa v blízkost
Podobné inzeráty
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky- 2kk vo Villa Romana
Ponúkame Vám na kúpu 2 + kk (1/4 domu), s jednou spálňou na predaj vo Villa Romana Elenite, 500 m od pláže Reality Bulgaria Sunny Beach si dovoľuje ponúknuť tento plne zariadený byt v komplexe Villa Romana. Jedná sa o uzavretý komplex, obklopený borovicovým lesom a nachádza sa v krátkej pešej vzdialenosti od nádhernej pláže v Elenite Sea Resort. Villa Romana má vynikajúcu infraštruktúru moderného letoviska. Areál má pekný veľký bazén, detské ihrisko, upravené záhrady, plochy na rekreáciu, parkovanie, celoročnú ostrahu a údržbu. Elenite je krásne letovisko s fantastickou klímou, ktoré kombinuje čerstvý horský vzduch s morským vánkom. Rezort ponúka viac ako 10 reštaurácií a barov, tavernu, obchody a mnoho ďalšieho. Je to pokojná oblasť a ideálna pre rodinnú dovolenku. Villa Romana sa nachádza 250 m od aquaparku Atlantída. Byt je na 1. poschodí o veľkosti 56 m2 a pozostávajú z obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, jednej spálne, kúpeľne s vaňou, WC a umývadlom. Nehnuteľnosť sa predáva so všetkým nábytkom a spotrebičmi a je pripravená na okamžité nasťahovanie alebo prenájom. Služby a vybavenie vo Villa Romana, Elenite: – Plavecký bazén - Detské ihrisko – Zelené plochy – BBQ – Parkovanie – Volejbalové ihrisko Atrakcie a zariadenia v okolí Villa Romana: – 250 m od aquaparku Atlantída – Viac ako 10 reštaurácií a barov – Taverny – Nákupné centrum – Pristávacia plocha vrtuľníka – Jazdecké centrum – Škola surfovania – SPA centrum – Lekárske a zdravotné strediská – Tenisové kurty – Minigolf – Galéria umenia – Amfiteáter – Parasailing – Fitness centrum s indonézskou masážou – turecké kúpele a sauna. Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 € A čo k tomu potrebujete ❓ ????jeden doklad totožnosti ????akontáciu od 10% z kúpnej ceny ????žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní ????žiadne daňové priznania ????žiadne výpisy z účtu ????nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie ????proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou Neváhajte ma kontaktovať na Tel: Email: slovakia@
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky, 2 + kk za 53.000 €
Ponúkame na predaj tento nádherný byt 2 + kk za 53.000 € (1/4 domu), s jednou spálňou na predaj vo Villa Romana Elenite, 500 m od pláže Reality Bulgaria Sunny Beach si dovoľuje ponúknuť tento plne zariadený byt v komplexe Villa Romana. Jedná sa o uzavretý komplex, obklopený borovicovým lesom a nachádza sa v krátkej pešej vzdialenosti od nádhernej pláže v Elenite Sea Resort. Villa Romana má vynikajúcu infraštruktúru moderného letoviska. Areál má pekný veľký bazén, detské ihrisko, upravené záhrady, plochy na rekreáciu, parkovanie, celoročnú ostrahu a údržbu. Elenite je krásne letovisko s fantastickou klímou, ktoré kombinuje čerstvý horský vzduch s morským vánkom. Rezort ponúka viac ako 10 reštaurácií a barov, tavernu, obchody a mnoho ďalšieho. Je to pokojná oblasť a ideálna pre rodinnú dovolenku. Villa Romana sa nachádza 250 m od aquaparku Atlantída. Byt je na 1. poschodí o veľkosti 56 m2 a pozostávajú z obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, jednej spálne, kúpeľne s vaňou, WC a umývadlom. Nehnuteľnosť sa predáva so všetkým nábytkom a spotrebičmi a je pripravená na okamžité nasťahovanie alebo prenájom. Služby a vybavenie vo Villa Romana, Elenite: – Plavecký bazén - Detské ihrisko – Zelené plochy – BBQ – Parkovanie – Volejbalové ihrisko Atrakcie a zariadenia v okolí Villa Romana: – 250 m od aquaparku Atlantída – Viac ako 10 reštaurácií a barov – Taverny – Nákupné centrum – Pristávacia plocha vrtuľníka – Jazdecké centrum – Škola surfovania – SPA centrum – Lekárske a zdravotné strediská – Tenisové kurty – Minigolf – Galéria umenia – Amfiteáter – Parasailing – Fitness centrum s indonézskou masážou – turecké kúpele a sauna. Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 € A čo k tomu potrebujete ❓ ????jeden doklad totožnosti ????akontáciu od 10% z kúpnej ceny ????žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní ????žiadne daňové priznania ????žiadne výpisy z účtu ????nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie ????proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou Neváhajte ma kontaktovať na Tel: Email: slovakia@
Predaj dom v Top lokalite len 150m od mora Chorvátsko Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj rodinný dom na predaj v top lokalite na ostrove Vir Dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí je obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a kúpeľňou. Schodisko vedie na prvé poschodie domu, kde sú 3 spálne, kúpeľňa a terasa. Súčasťou je aj podkrovie, ktoré slúži ako sklad. Dom je napojený na mestský vodovod a kanalizáciu. Nachádza sa na výnimočnom mieste na ostrove Vir. Všetky potrebné zariadenia sú v bezprostrednej blízkosti. Vzdialenosť od mora je cca 150 m Dohoda na cene možná.Výhodné na kúpu letného sídla. Záujmové aj na investíciu za účelom prenájmu, ktorí Vám vieme zabezpečiť. Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@ Vážení klienti, v prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti podľa Chorvátskeho zákona kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny. Naša spoločnosť Vás prevedie celým procesom kúpi nehnuteľnosti v Chorvátsku.
Predaj dom Top lokalita len 150m od mora, Chorvátsko - Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj rodinný dom na predaj v top lokalite na ostrove Vir Dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí je obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a kúpeľňou. Schodisko vedie na prvé poschodie domu, kde sú 3 spálne, kúpeľňa a terasa. Súčasťou je aj podkrovie, ktoré slúži ako sklad. Dohoda na cene možná. Dom je napojený na mestský vodovod a kanalizáciu. Nachádza sa na výnimočnom mieste na ostrove Vir. Všetky potrebné zariadenia sú v bezprostrednej blízkosti. Vzdialenosť od mora je cca 150 m Dohoda na cene možná.Výhodné na kúpu letného sídla. Záujmové aj na investíciu za účelom prenájmu, ktorí Vám vieme zabezpečiť. Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@
Predaj nádherný dom blízko mora, Chorvátsko Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj dom s dvoma apartmánmi na ostrove Vir. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 201 m2. Na prízemí sa nachádza apartmán s obývacou izbou, kuchyňou, dvomi spálňami, kúpeľňou a krytou terasou. Vonkajšie schody vedú na poschodie domu, kde sa nachádza ďalší aparrtmán s rovnakou dispozíciou ako na prízemí. Vo dvore je garáž a gril. Oba apartmány sú moderne vybavené. Dom sa nachádza v pokojnej časti ostrova Vir a je ideálny pre pokojný a relaxačný pobyt Vzdialenosť od mora a ostatného potrebného vybavenia pre pobyt je cca 350m Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Na Vire bude do konca budúceho roka dokončená kanalizácia aj vodovod, takže ani problém z vodou už nieje. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@
Predaj dom s dvoma apartmánmi , Chorvátsko Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj dom s dvoma apartmánmi na ostrove Vir. Nachádza sa na pozemku o výmere 202 m2 a pozostáva z prízemia a prvého poschodia Na prízemí sa nachádza apartmán s obývacou izbou, kuchyňou, dvomi spálňami, kúpeľňou a krytou terasou. Vonkajšie schodisko vedie na poschodie domu, kde sa nachádza identický apartmán. Dom sa nachádza v pokojnej časti ostrova Vir a je ideálny pre pokojný a relaxačný pobyt. Vzdialenosť od mora je cca 500 m, ako aj od ostatných potrebných zariadení pre pobyt. Parkovacie miesta dve. Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na loPardiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Na Vire bude do konca budúceho roka dokončená kanalizácia aj vodovod, takže ani problém z vodou už nieje. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@