inzercia, predaj, predám, bazár

Otec Goriot

Kategória: Pre mládež

Predám knihu od Honore de Balzac Otec Goriot...
Otec Goriot
Podobné inzeráty
Otec Goriot
Predám knihu od Honore de Balzac Otec Goriot...cena 1,50
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Cholera-Jožo Nižnanský-1969-román Cholera, odohrávajúci sa na začiatku 19. storočia na východnom Slovensku, v časoch protifeudálnych sedliackych povstaní... 2.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 3.Budatínsky Frgáčovci-Jozef Cíger Hronský-1970-Na rozhraní povesti a historickej poviedky. 4.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 5.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 6.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 7.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 8.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 2.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 3.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 4.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 5.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 6.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Šialene šialené prázdniny
Len pre čarodejnice! Autor: Thomas C. Brezina Tinka a Lissi sú v šoku: namiesto úžasných prázdnin v športovom klube alebo leteckého výletu do USA pôjde celá rodina stanovať! Doma vypukol absolútny chaos. Rodičia, bratia, batožina, ony dve a navyše morča aj s klietkou - to všetko sa musí zmestiť do neveľkého mikrobusu. V kempe pri Krivom jazere potom dievčatá stretnú toho najotravnejšieho chalana na svete. Keď sa z neho vykľuje Tinkin nevlastný brat a navyše sa onedlho objaví aj jej dávno stratený otec, je jasné, že tu pomôžu už jedine čary a kúzla. nová, len prečítaná V ponuke mám aj iné knihy. Pri odbere viacerých kníh odo mňa zľava. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty Viac kníh nájdete aj na carovnapolicka. sk/petrisha
Karl May - Hulánová láska
Ponúkam na predaj prvé tri diely z cyklu Hulánová láska. 1. Válečná pokladna 8€ 2. Otec a syn 8€ 3. V Paříži 8€ Výborný stav ! Spolu za 3 knihy 18 eur
Kniha Láska z ulice od Miroslavi Varáčkovej
Stredoškoláčka Tamara sa snaží najviac, ako sa dá. Školu zvláda ľavou zadnou. A keď sa potrebuje vyplakať či vykričať, vždy je poruke jej najlepší kamoš Robo. Doma žijú od výplaty k výplate. Mama je totiž duchom i telom, dňom i nocou po boku Tamarinej šesťročnej vážne chorej sestry. A otec? Ten vidí častejšie dno fľaše ako svoju rodinu. Ešteže je tu škola a kamaráti, ktorí ju privádzajú na iné myšlienky. No potom ju pred školou zrámuje neznámy mladík. Sympoš na nebezpečných inlajnoch so šiltovkou zarazenou hlboko do očí. Z nového spolužiaka sa nakoniec vykľuje zastupujúci učiteľ telesnej výchovy. Tamara naňho nedokáže prestať myslieť, úplne jej učaroval. A ona jemu tiež. Keď však dovolia letmým citom vzplanúť, na povrch sa derú tajomstvá z minulosti s vážnymi dôsledkami. Ani láska z ulice totiž nie je taká jednoduchá, ako sa na prvý pohľad zdá.