inzercia, predaj, predám, bazár

otvorený kolimátor

Kategória: Paintball

mám na predaj tento kolimátor
otvorený kolimátor
Podobné inzeráty
Kolimátor Crosman Red Dot Sight 11mm
Predám cisto nevé Kolimátror. Vobec nepouzité iba vybalene na fotenie Cena je z postovnim Kolimátor Crosman Red Dot Sight 11mm Crosman Red Dot Sight je kolimátor s otvorenou konštrukciou pre montáž na lištu alebo do drážok 11mm Dovetail. Zámerný bod kolimátora Crosman, červená bodka. Kolimátor je nastaviteľný výškovo aj stranovo za pomocou točítek UP and Right. Napájanie tu zabezpečuje batéria CR2032, ktorá je súčasťou balenia. Rozmery kolimátora: 120 mm x 150 mm x 40 mm.
Kolimátor Trijicon RMR + Offset + ACOG montáž
Predám kolimátor Trijicon RMR s originálnym značením. Kolimátor je nepoužívaný, len osadený na zbrani. Batéria vydrží asi 3-6 mesiacov, kolimátor sa nevypína tak, ako skutočný RMR. Dôvod predaja – po vyskúšaní sa mi nehodí do retro setu. Je k tomu offset mount / šikmá montáž na RIS lištu + AIM-O montáž na optiku ACOG. Pôvodná cena: HM mini red dot 59,99€ AIM-O acog mount 15,89€ Offset mount 7,99€ Predám spolu za 45€, chcem sa toho zbaviť. Tel. č. je vymyslené, prosím, píšte na mail.
Kolimátor Red Dot
Predám momentálne nevyužívaný plnefunkčný kolimátor Red dot od značky Valken. Kolimátor má červenú bodku ktorej sa dá nastavovať senzitivita. Kolimator je plne nastavitelny. Dôvod predaja: nevyužitie Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Kolimátor a magnifer
Predám minimálne používaný kolimátor ET552 Guerilla Optics + magnifer ktorý už má niečo za sebou /oškretý používaním/ ale plne funkčný + doma vyrobená krytka proti prestreleniu. Predám len spolu! Odkaz na kolim a magnifer: Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty
Airsoft Kolimator 1x30 na weaver listu 22mm a 11 mm
Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! ! ! Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! Airsoft Kolimator Red Dot 1x30 na weaver listu 22mm a 11 mm 5 úrovní svitu zelenej / 5 úrovní svitu červenej Kúpený a odložený - použitý 1x ( vymenený za puškohlad ) Na batériu: 1ks CR2032 ( súčasť ) Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! Predaj len osobne Detva / Zvolen / Bratislava ( poštou nie ) PODOBNÝ Cena 25€ Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky ! ! ! Kontakt e-mailom a následne sa môžeme dohodnúť telefonicky !
G&G ARP 556
Predam 4x hranu airsoftovu zbran idealnu na CQB. Zbran je stock, bez uprav. K zbrani pridavam extension pre bateriu a kolimator RIS THO-213 [Theta Optics]. - Zbran kupovana na 1.12.2019 (350e) - Kolimator airso 12.8.2019 (56e) - Extension na baterku 8.1.2020 (26e) Info: Idealne KE a okolie (pre vyskusanie). Je mozne poslat aj na dobierku.