inzercia, predaj, predám, bazár

Outdoorová obuv olivová zn. LIU JO originál

Kategória: Topánky, obuv

Predám nepoužité zimné outdoorové zateplené topánky zn. LIU JO originál
Zapínanie na zips aj šnúrky
Veľmi príjemné na nosenie
Vrchná časť šušťák, odporúčam aj naimpregnovať aby boli úplne nepremokavé
Ideálne na chladné obdobie, na bežné nosenie ale aj ako snehule na voľný čas
Veľkosť 39 /sadnú na chodidlo 25,5 - 26 cm/
Presné rozmery poskytnem na požiadanie
Pôvodná cena 159,90 EUR
V zľave cena 93 EUR
Pri platbe vopred je poštovné grátis ♥
Outdoorová obuv olivová zn. LIU JO originál
Podobné inzeráty
Čierna outdoorová obuv Landrover s TEX membránou
Čierna outdoorová obuv Landrover s TEX membránou Predám čiernu outdoorovú obuv Landrover s TEX membránou, veľkosť 44 + boli impregnované v stroji. (odolnosť voči vode) Artiklové číslo 13121070 Obuv s TEX membránou udržuje optimálne prostredie pre chodidlá aj počas zhoršených klimatických podmienok. Funkčná vrstva membrány sa nachádza pod zvrškom a zamedzuje prenikaniu vody do vnútra obuvi. Póry v membráne sú zároveň dostatočne veľké na to, aby prepustili telesnú vlhkosť von z obuvi, vďaka čomu môže noha v topánke dobre dýchať. podošva: syntetický materiál vrchný materiál: syntetický materiál, textil (syntetické vlákno) vnútorný materiál: textil farba: čierna Vychádzková obuv Obuv lepená Viac info: Cena: 28 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY. :)
Čierna outdoorová obuv Landrover s TEX membránou
Čierna outdoorová obuv Landrover s TEX membránou Predám čiernu outdoorovú obuv Landrover s TEX membránou, veľkosť 44 + boli impregnované v stroji. (odolnosť voči vode) Artiklové číslo 13121070 Obuv s TEX membránou udržuje optimálne prostredie pre chodidlá aj počas zhoršených klimatických podmienok. Funkčná vrstva membrány sa nachádza pod zvrškom a zamedzuje prenikaniu vody do vnútra obuvi. Póry v membráne sú zároveň dostatočne veľké na to, aby prepustili telesnú vlhkosť von z obuvi, vďaka čomu môže noha v topánke dobre dýchať. podošva: syntetický materiál vrchný materiál: syntetický materiál, textil (syntetické vlákno) vnútorný materiál: textil farba: čierna Vychádzková obuv Obuv lepená Viac info: Cena: 26 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY. :)
Pracovná obuv, topánky, čižmy
Predám pracovnú obuv, topánky. Všetky sú nové nepoužité, boli len odskúšané a uskladnené. Ide o profesionálnu pracovnú obuv do priemyslu. ----------------------------------------- 1. Pracovná obuv neznámej značky. Kvalitné spracovanie. Pravá koža. vhodné do každej dielne. Vyrobené podľa STN. Veľkosť 41-42. Cena 13€ ----------------------------------------- 2. BENNON COMMODORE S3 NON METALLIC BOOT (Z93860) Celoročná poloholeňová taktická obuv bez kovových súčastí, opatrená vodeodolnou membránou REGI-TEX®. Obuv je vybavená dvojkomponentný nástrekovou podošvou PU / guma. Obuv je určená pre celoročné použitie v náročných vonkajších prevádzkach. Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO WR CI Veľkosť 42 Cena 48€ (cena v obchodoch 62€) ----------------------------------------- 3. PREDANÉ ----------------------------------------- 4. PRABOS S93872 S3 (vyrobené 03/2013) Antistatická obuv, bezpečnostná tužinka Odolnosť proti vode, prepichnutiu, olejom, pošmyknutiu, teplu do 300°C. Absorpcia energie v oblasti päty. Obuv NON METALLIC bez kovových súčastí PU/Guma. EN ISO 20345 S3 SRC. Ide o starší model náhrada je PRABOS (S93873 TOBIAS S3) Veľkosť 42/8 Cena 28€ (cena v obchodoch 51€) ----------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam po platbe prevodom celú sumu, na dobierku ale treba uhradiť poštovné vopred. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Na vyžiadanie zašlem viac foto. Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Terlik farebna orto  korková/EVA obuv - umývame zubky EU 39
pOSLEDNE 1 X EU 39, 25.5cm noha NOVE, V KRABICI, NENOSENE Charakteristika: Obľúbene u zdravotných sestier, zdravot presonalu, medikov, lekárov, laborantov Farebná pracovná obuv Rozširená uzavretá obuv korková/EVA pena Vhodná na denne nosenie v praci, či doma Vďaka laminovanej koži vydržia dlhšie ako iná obuv Unikatny originálny vzor Nastaviteľná pracka Výhodou je uzatvorena špička, takže pri zakopnuti,stupnuti na prsty sa neporaníte. Vzor: umyvame zubky Material: Vrch: Laminovaná koža, ktorá vydrží dlhšie ako bežná Podrážka: Korok/EVA pena podrážka vďaka tvaru sa nešmýka na mokrej podlahe Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky. #LEKAR #SESTRA #ZDRAVOTNA #OBUV #SLAPKY #FAREBNESLAPKY
Pracovná obuv, topánky, čižmy
Predám pracovnú obuv, topánky. Všetky sú nové nepoužité, boli len odskúšané a uskladnené. Ide o profesionálnu pracovnú obuv do priemyslu. ----------------------------------------- 1. Pracovná obuv neznámej značky. Kvalitné spracovanie. Pravá koža. vhodné do každej dielne. Vyrobené podľa STN. Veľkosť 41-42. Cena 10€ ----------------------------------------- 2. BENNON COMMODORE S3 NON METALLIC BOOT (Z93860) Celoročná poloholeňová taktická obuv bez kovových súčastí, opatrená vodeodolnou membránou REGI-TEX®. Obuv je vybavená dvojkomponentný nástrekovou podošvou PU / guma. Obuv je určená pre celoročné použitie v náročných vonkajších prevádzkach. Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO WR CI Veľkosť 42 Cena 35€ (cena v obchodoch 62€) ----------------------------------------- 3. PREDANÉ ----------------------------------------- 4. PRABOS S93872 S3 (vyrobené 03/2013) Antistatická obuv, bezpečnostná tužinka Odolnosť proti vode, prepichnutiu, olejom, pošmyknutiu, teplu do 300°C. Absorpcia energie v oblasti päty. Obuv NON METALLIC bez kovových súčastí PU/Guma. EN ISO 20345 S3 SRC. Ide o starší model náhrada je PRABOS (S93873 TOBIAS S3) Veľkosť 42/8 Cena 25€ (cena v obchodoch 51€) ----------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam po platbe prevodom celú sumu, na dobierku ale treba uhradiť poštovné vopred. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Čierna outdoorová obuv Landrover s TEX membránou
Predám čiernu outdoorovú obuv Landrover s TEX membránou, veľkosť 44 + boli impregnované v stroji. (odolnosť voči vode) Artiklové číslo 13121070 Obuv s TEX membránou udržuje optimálne prostredie pre chodidlá aj počas zhoršených klimatických podmienok. Funkčná vrstva membrány sa nachádza pod zvrškom a zamedzuje prenikaniu vody do vnútra obuvi. Póry v membráne sú zároveň dostatočne veľké na to, aby prepustili telesnú vlhkosť von z obuvi, vďaka čomu môže noha v topánke dobre dýchať. podošva: syntetický materiál vrchný materiál: syntetický materiál, textil (syntetické vlákno) vnútorný materiál: textil farba: čierna Vychádzková obuv Obuv lepená Viac info: Cena: 24 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.