inzercia, predaj, predám, bazár

Overal 62

Kategória: Kombinézy

Predám overal, iba 1 krát použitý a vyprany, veľkosť 62. Iba osobný odber prosím.
Overal 62
Podobné inzeráty
Detský zimný overal LEGO WEAR 74 a rukavice LEGO TEC 74/80
Ponúkam na predaj detský zimný overal značky LEGO vo veľkosti 74 (vhodný pre dieťa vo veku 9 až 12 mesiacov). Kto pozná produkty LEGO WEAR vie, že ide o veľmi kvalitný, teplý a nepremokavý overál resp. kombinézu. Ako je možné vidieť na fotkách, overal je maximálne zachovalý bez známok používania - stav nového kusu (bol nosený iba jedným dieťaťom). K overalu pridám aj detské rukavice LEGO TEC veľkosť 74/80 (vhodné pre dieťa vo veku 9 až 18 mesiacov). Cena za overal a rukavice je 39 eur. Kontakt 0904 74 40 40 som z BA. Prosím iba seriózny záujem. overal detský overal zimný overal chlapčenský overal kombinéza detská kombinéza zimná kombinéza chlapčenská kombinéza rukavice detské rukavice zimné rukavice LEGO LEGO WEAR LEGO TEC veľkosť 74 vek 9 až 12 mesiacov
Overal - Blue seven KIDS - 98
Predám bledomodrý zimný overal s kapucňou. Overal je na zips, zips je prekrytý cvokmi a je k nemu aj opasok. Kapucňa nie je odnímateľná. Overal nie je dodatočne zateplený flisom. Overal je bez poškodenia, akurát posledný vnútorný cvok chýba. Látka nie je poškodená. Z vonkajšej strany to vôbec nie je vidieť (priložené foto). 100% polyamid Značka: Blue seven KIDS Veľkosť: 98 Dĺžka rukávu: 42 cm Šírka overalu: 38 cm Dĺžka overalu: 84,5 cm Dĺžka overalu po rozkrok: 45 cm Dĺžka nohy od rozkroku dole: 36 cm Šírka stehna: 22 cm Viac fotiek viem poslať do e-mailu. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam aj poštou. Posielam obyčajne, 1.triedou, doporučene, 1.triedou doporučene. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a ani na prezváňania.
Zimny overal 62 - 68
Predam velmi prijemny a teply zimny overal, velkosti 62-68 (na 3-6mesiacov), dlzka od krku k nozickam je 57cm. Overal obsahuje vonkajsiu aj vnutornu vrstvu z hrejiveho polyesteru, medzi ktorymi je este vo vnutri zateplujuca vypln. Kapucna obsahuje okrem polyesteru aj vnutornu vrstvu z bavlny. Overal je poddajny, pekne sa prisposobi autosedacke. Znacka FF, zapinanie je na zips od krku az k jednej nozke. Overal je vo velmi dobrom zachovalom stave.
Zimny overal F&F 9-12 mes. / 74-80
Predam velmi prijemny a teply zimny overal, velkosti 74-80 (na 9-12 mesiacov), dlzka od krku k nozickam je 64cm. Overal obsahuje vonkajsiu aj vnutornu vrstvu z hrejiveho polyesteru, medzi ktorymi je este vo vnutri zateplujuca vypln. Kapucna obsahuje okrem polyesteru aj vnutornu vrstvu z bavlny. Overal je poddajny, pekne sa prisposobi autosedacke. Znacka FF, zapinanie je na zips od krku az k jednej nozke. Overal je vo vybornom stave.
Overal Next modrý, overal F&F čierny
Predám krásny overal Next a overal F&F Veľkostne 1/1,5 roka Poôvidna cena 49,90€ Ponúkam za 25€ Reagujem len na mail
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko
Predám balík oblečenia na zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 23€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x plyšový hrubý overal na zimu (68) 1x plyšový tenší overal (74 ale veľkostne rovnaký ako ostatné veľ. 68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.