inzercia, predaj, predám, bazár

Overaly jar,jeseň, zima

Kategória: Kombinézy

Predám jarné, jesenné a zimný overal 3-6 mesiacov.
Osobný odber Zvolen a okolie.
Overaly jar,jeseň, zima
Podobné inzeráty
Zimne overaly
Predam nenarocnej maminke zimne overaly a zimnu ciapku (34-36 cm)veľkosť 62,68,74 po synovi. Su bez poškodení, ciže tam nie su flaky,diery. Su tam dva klasicke overaly, a 3x nohavice. Cena je za všetky overaly a čiapku - 16€. 6ks
Overaly jeseň/zima v.74 a 80
Predám: 1. Hnedý plyšový overal (jar/jeseň) - nosený, bez poškodenia, bez flakov. Vo veľmi dobrom stave. Vyteplený. Veľkosť 74. Cena 5 €. 2. Sivo oranžový zimný overal, je to vynosený kúsok ale ešte poslúži. Bez poškodenia. Veľkosť 80, ale je trochu väčší cca 86. Značka Name It. Cena 2 €. Osobný odber Humenné, alebo poštou (cena+poštovné)
Chlapčenske zimne overaly (2 ks)
Ponúkam na predaj 2 zimne overaly vo velkosti 62/68, to je 2-6 mesiacov. Cena oboch overalov spolu je 8 euro. Overaly sú v top stave, minimálne nosené. V prípade záujmu možnosť kúpiť aj jednotlivo.
Detské overaly veľ. 80
Predám detské overaly, dráčik trošku viac nosený, opička a tiger sú v 100% stave, ako nové.. oblečené dva tri krát. Vhodné sú na bežné nosenie, po prípade na karneval ???? Našim deťom sa v nich veľmi páčilo, nosili sme ich ale hlavne po dome, na spestrenie programu. Veľkost všetkých troch overalov je 80tka. Opička a tiger majú aj chvost. Na dobierku neposielam. Poštovné 4e. Cena 10e za všetky 3 overaly spolu.
Balík oblečenia pre dievčatko 74 - jeseň - zima
Predám balík oblečenie !jeseň-zima" po dcérka,všetko veľkosť 74: - kombinéza do kočíka - biela bunda zn. Coccodrillo - ružová vesta - waflový overal Zara - úplne nový s vysačkou - hrubý pletený svetrík - mikina s kapucňou - tenký svetík - zimná čiapka tmavošedá - pridám ešte legínky, pančušky Gugenino a ponožky. Osobné prevzatia BA Satré Mesto alebo Zásielkovňa
Overal jar/jeseň v. 68
Predám overal jar/jeseň , veľkosť 68, farba je ružová, na kapucni sú ušká. Cena je 5 eur, k cene treba pripočítať poštu vo výške 2,5 eur.