inzercia, predaj, predám, bazár

Ovládač na ps3 a nabijacka originál...1 ďalší kompatibilný i

Kategória: Herné zariadenia

Ponúkam funkčný bezdrôtový ps3 ovládač modrej farby originálny..
nabijaciu stanicu na 2 ovládače.
Ideálne osobne stretnutie videnie vyskúšanie funkčnosti..
Cena 20e ovládač 6e stanica

Ifyoo v911 bezdrôtový odskúšaný na ps3 aj ps4..
Cena 22e...

Dohoda možná....
Ovládač na ps3 a nabijacka originál...1 ďalší kompatibilný i
Podobné inzeráty
Bezdrôtový herný ovládač EasySMX 2.4G Joystick
Nový. Osobný odber BB okolie. Popis: ???? 【Skvelá kompatibilita】 Bezdrôtový herný ovládač funguje s PS3, Nintendo Switch a PC, Android, Vista, TV Box Steam, Upozornenie: Pre zariadenia s Androidom by mal byť Android 4.0 alebo vyšší s funkciou OTG. Nie je kompatibilný s Mac, iOS, Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Amazon fire stick a Amazon Fire TV. ????【Nastaviteľná duálna vibračná spätná väzba】 Bezdrôtový gamepad EasySMX, vstavaný somatosenzorický motor s asymetrickým dvojitým ovládačom vibrácií, tri úrovne intenzity vibrácií možno nastaviť pre skvelý herný zážitok! Tento ovládač tiež podporuje 6-osové gyroskopy a poskytuje presný pohybový senzor Nintendo. Je dokonale kompatibilný s hrami Nintendo, ako je The Legend of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, smash bros, Super Mario, Splatoon 2 atď. ????【5 nastaviteľných úrovní LED osvetlenia a 6-osový gyroskop】 Ovládač EsySMX PC/PS3/Nintendo s tlačidlom ABXY a priamym joystickom v módnom a pôsobivom LED svetle, 5 nastaviteľných úrovní osvetlenia. a podporuje funkciu gyroskopickej osi. Super citlivé snímanie tlačidiel poskytuje presný herný zážitok otáčaním herného ovládača. Dve analógové páčky a rozširujúce spúšťače poskytujú presné ovládanie pohybu ????【M tlačidlá a ergonomický dizajn】 Blutooth PC Switch Joystick ovládač s M tlačidlami, vďaka ktorým sa stanete majstrom manipulátora. Ako tlačidlo M môžete upraviť akúkoľvek zložitú operáciu. A pohodlné sú v ergonomickom protišmykovom prevedení, vďaka ktorému je úchop príjemnejší a pohodlnejší na používanie a nedovoľuje skĺznutiu, aj keď sa vám pri intenzívnom hraní potí ruka ????【Turbo funkcia a dlho-pohotovostné napájanie z batérie】Bezdrôtový herný ovládač s funkciou Turbo a programovateľnými tlačidlami sa môžete stať herným majstrom jediným kliknutím. · TURBO Button + Cross Button fungujú súčasne na úpravu intenzity vibrácií joysticku, vstavaná 600mAh kvalitná lítium-polymérová batéria, rýchle nabíjanie za 2 hodiny, ale podporuje 8-10 hodín pracovného času.
NES Classic Controller
Predám herný ovládač určený primárne pre konzolu NES: Nintendo Classic Mini. Ovládač nie je originál značky Nintendo, ale od výrobcu tretej strany. Funkcionalitou je totožný s originálnym ovládačom. Ovládač má pripojenie pomocou tzv "Wii Classic" portu, nie USB, takže je kompatibilný len s konkrétnymi zariadeniami. Ovládač je kompatibilný s: - konzolou NES: Nintendo Classic Mini - konzolou SNES: Nintendo Classic Mini - konzolou Wii (pripojenie cez Wii Remote) - konzolou Wii U (pripojenie cez Wii Remote) Osobný odber - Košice, alebo odoslanie cez Packetu (Zásielkovňu) pri platbe poštovného vopred na účet. Cena poštovného je 3,30 EUR pri úhrade celej sumy vopred na účet alebo 4,60 EUR pri platbe cez dobierku. Poprosím kontaktovať cez e-mail pomocou formuláru na Bazoši.
Xbox one originálny ovládač + 12 mesiacov záruka
Dobry deň, ponúkam na predaj bezdrôtový ovládač pre xbox one. Ideálny je pre tých, ktorým ovládač doslúžil, alebo by radi rozšírili počet týchto ovládačov v domácnosti. Set pozostáva s nasledujúcich častí. 1x originálny ovládač Xbox one 1x box Bez batérii. Ovládač je v stave B - použivaný no vo veľmi dobrom stave. Na ovládač sa vzťahuje ročná záruka. Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry na xbox one za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Cena je uvedená za 1 kus. Ovládač je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ho vieme priniesť, zapojiť.
Letecký ovládač Thrustmaster T.Flight Hotas X v2
Herný ovládač – s plynovou pákou (oddeliteľná), úplne programovateľný, POV hat switch, pre PC a PS3, USB Kľúčové vlastnosti joysticku Thrustmaster T.Flight Hotas X Precízny joystick s nastaviteľným odporom Odnímateľné ergonomické ovládanie so skutočnou veľkosťou Duálny systém aerodynamického ovládania - otáčanie rukoväti/sklopná páka Vynikajúca stabilita 12 programovateľných tlačidiel Rýchla a jednoduchá inštalácia Plug & Play USB rozhranie Kompatibilný s PC a PS3 Počet osí 5 ks Funkcie Plynový pedál , Všesmerový klobúčikový prepínač , Programovateľné tlačidlá , Nastaviteľný odpor Dokonale ovládnite každý letecký simulátor Joystick Thrustmaster T.Flight HOTAS X sa postará o perfektný zážitok pri ovládaní leteckých simulátorov, ale skvele sa uplatní aj v ďalších herných tituloch. Vďaka presnému snímaniu s možnosťou nastavenia odporu je zaistené precízne ovládanie s vynikajúcou ergonómiou. Súčasťou je aj oddeliteľná plynová páka, vďaka ktorej získate nad strojom dokonalú kontrolu. Precízne ovládanie a perfektná stabilita Joystick je vybavený duálnym systémom aerodynamického ovládania, ktoré umožňuje otáčať rukoväťou (s integrovaným blokovacím systémom) alebo páku postupne nakláňať. Vďaka zaťaženej základni je počas hrania zaistená vynikajúca stabilita zariadenia. Plne programovateľný Thrustmaster T. Flight Hotas X disponuje 12 programovateľnými tlačidlami, ktoré si spoločne s 5 osami môžete prispôsobiť na mieru hernému titulu. K dispozícii je prepínač PRESET pre rýchlu zmenu funkčnosti tlačidiel. Nechýba ani ovládanie spúšte pre brzdy (civilné lietanie), rýchle paľby (vojenské lietanie) či ovládanie smerového klobúčika.
Ovládač Microsoft Xbox One Wireless Čierny
Funguje na Xbox / PC / Telefon / Tablet (bluetooth) Bezdrôtový ovládač pre konzolu Xbox prináša väčšie pohodlie a istotu, štíhlejší a ergonomickejšia dizajn a protišmykový povrch. Užite si vlastné mapovanie tlačidiel a až dvojnásobný bezdrôtový dosah. Do 3,5 mm stereofónneho konektora môžete pripojiť ľubovoľný kompatibilný headset. A s technológiou Bluetooth® budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10. Funkcia Väčšie pohodlie a istota Zažite akciu s funkciou Impulse Trigger. Funkcia Impulse Trigger vám rozvibruje končekmi prstov, takže dokonale ucítite aj ten najmenší otras, o prípadnej búračke ani nehovoriac. Protišmykový povrch Dokonalá presnosť a bezchybné ovládanie Rýchlo reagujúci páčky a vylepšený smerový ovládač prináša intenzívnejšie zážitky a lepšiu presnosť. Lepšie ovládateľnosť spúšťa a ďalších ovládacích prvkov. Tlačidlá Ponuka a Zobraziť zrýchľujú a uľahčujú navigáciu. 3,5mm stereofónny konektor umožňuje pripojiť akékoľvek kompatibilné slúchadlá s mikrofónom priamo do ovládača. Ďalšie súčasti a funkcie Až dvojnásobný dosah oproti predchádzajúcim ovládačom. Ku konzole je možné súčasne pripojiť až osem bezdrôtových ovládačov. Bezproblémové párovanie profilov a ovládačov. Kompatibilný s dobíjacie sadou pre konzolu Xbox One, chatovacom headsetom pre Xbox One a stereofónnym headsetom pre Xbox One. Možnosť premapovania tlačidiel v aplikácii Xbox Accessories Pokiaľ máte otázky, neváhajte ma kontaktovať Emailom pripadne SMS.
PS MOVE ovládač PS4 / PS3
Predám plne funkčný pohybový ovládače PS MOVE. Funguje na PS 4 (aj na virtuálnu realitu) a aj na PS3. Cena 35,- EUR + zadarmo 1 ks ovládača na PS3