inzercia, predaj, predám, bazár

Oxalis - triangularis, iron cross

Kategória: Rastliny

Predám prebytky cibuliek oxalisu.
Typy:
"triangularis" (zelené listy, biele kvety)
"iron cross" (zeleno-bordové listy, ružové kvety)
Cibuľky sú z minulého roku (2022) takže s klíčením a rastom nie je problém. Oxalisy nemajú radi priame slnko, ja som ich pestovala v kvetináči na tienenom balkóne.
Množstvo: cca 8-10 cibuliek v balení
Cena: 1,50€
Posielam aj na dobierku ale uprednostňujem platbu vopred. Viem poslať aj cez Zásielkovňu (Packeta)

oxalis triangularis, oxalis iron cross, deppei
Oxalis - triangularis, iron cross
Podobné inzeráty
Oxalis
Ponukam na predaj rizomy Oxalis fialový(kyslička). 10ks. = 2,50€. + poštovné
Oxalis fialový
Ponúkam rizómy( cibulky) oxalisu fialového , 10 kusov 2€+ poštovné … Môžete ich prezimovat na chladnom mieste a na jar zasadiť , alebo ich môžete zasadiť aj teraz a budú Vám robiť radosť aj teraz v zime… - píšte mail, alebo volajte, do hc môžem priniesť - pozri moje ostatné inzeráty
Izbové rastliny.
Ponúkam pekné izbové rastliny (niektoré rýchlorastúce a čistiace vzduch). Vianočný kaktus a Lopatkovec, čistiace vzduch. Aglaonema a Uponka, rýchlo rastúce. Zamiokulkas, Voskovka biela, Voskovka ružová, Kyslička oxalis, Kalanchoe, Šeflera pestrá, Africká fialka fialová a ružová. Rastliny sú mladé, zobrazené sú druhy izbových rastlín.
Oxalis
Predám cibulky okrasnej izbovej rastliny, 10 ks -5e
Oxalis - Izbové rastliny - kvet
Ideálny dekoratívny prvok do interiéru. Osobný odber alebo možnosť poslať na odberné miesto packety, či domovskú adresu.
Oxalis corymbosa aureo - reticulata
Ponúkam drobne cibuľky raritného oxalisu. Cena je za 1 balenie/10 ks cibuliek. Cibuľky sa sadia asi 1,5 cm hlboko do vzdušného substrátu (napr. zemina na muškáty plus perlit) a to v marci. Poskytneme im dostatok svetla a slnka, najlepšie na južnom okne. Zeminu udržujeme primerane vlhku, príliš mokro môže zapríčiniť hnilobu. Neklicia rovnako, preto im doprajte čas a trpezlivost. Niektoré môžu vzísť cca za 2 týždne, ostatným to môže trvať aj 6 týždňov. Zoberte prosím tuto skutočnosť pri objednávaní na vedomie. Potom sa pestuje v polotieni a na zimu zaťahuje.