inzercia, predaj, predám, bazár

Ozdobné kreatívne dierovače

Kategória: Ostatné

Predám ozdobné dierovače ako nové. Motív do rohov kvetiny, ruže a oblý roh.

Predám dekoratívne dierovače / vysekávače v tvare soba a hviezdy.

Predám gumovú pečiatku na dreve s nápisom Hand Made. Rozmery pečiatky približne 4 x 1,8 cm. Rozmer motívu textu približne 3,5 x 0,6 cm. Bez pečiatkovej farby.

Pečiatka je ideálna na označenie vlastnoručnej tvorivej činnosti.

Cena ponúknite.
Ozdobné kreatívne dierovače
Podobné inzeráty
Ozdoby, menovky, stipce, drziaky
Predam: -ozdobne drziaky na menovky v tvare srdiecka zlatej farby (70ks)-cena:6e -ozdobne tvrde papieriky v slabo-ruzovej farbe so zlatym zdobenim (159ks)-cena:4e -ozdobne stipce zlatej farby (70ks) -cena:4e Pri odbere vsetkych ozdob spolu -cena: 12eur
Ozdobné papierové krabičky so srdiečkami
Ozdobné papierové ozdobné krabičky so srdiečkami previazané ružovou stuhou, do ktorých sa môžu dať bonbóny alebo iné drobné pozornosti. Farbia biela s ružovým, krabička je previazaná stužkou. Možné použiť ako dekoráciu na svadobný stôl, ako darček pre svadobných hostí, pri krste, oslave, rozlúčke so slobodou, zásnubách, narodeninovej párty, ai. Dodávam ich v rozobratom stave, poskladať ich je veľmi jednoduché, strany ktoré sa skladajú sú označené. Rozmer: 5cm x 5cm x 5cm. Cena 0,35€/ks.
Garníže
Ponúkam na predaj 4 sady jednoradových garníží v dĺžke 220cm. Prevedenie kovová tyčka, plastové ozdobné ukončenie a plastové krúžky so žabkami, všetko v matnej zlatej farbe. Plastové ozdobné ukončenie je odnímateľné, garníža je plne funkčná aj bez neho. 3 sady sú komplet s uchytením do steny a 22 krúžkami na každej garníži. 4.sade chýba jedno uchytenie do steny a jedno ozdobné ukončenie (viď foto).
Ozdobné taniere
Predám rôzne ozdobné staré ozdobné taniere na stenu kus 5 euro
Mix rôznych vecí
Predám mix 175 ks rôznych vecí, 2ks žalúzie 180x60,modrá sklená dóza,zlatá lampa na stenu,zelená cukornička, 2 ozdobné čierne fľaše, čierny stojan na svietnik, čierna vázička, ozdobné čierne mačky z filcu, nové, solnička kryštálová, stojan na svietnik, biela vázička s kvetmi, bordová váza s čiernymi pásmi, tácka červená s vianoč. motívom-nová, podložka pod horúce hrnce-nová,píšťalka z dreva, sada rôznych nátačiek na vlasy,žltá zástera, červený haluškovač, rozdúchavač ohňa na grilovačku, ešte v originál balení, drevené vešiaky, cestovný sivý vankúšik nafukovací, červená látková ľahká prezliekárěň na plavky, okrúhly rámček na obrázok, košík a v ňom výrobníky nanukov do mrazničky, miska na oriešky, strúhadlo na zeleninu a zemiaky-vlnkovač, nový zabalený držiak na stenu na poháre do kúpelne, bezdrôtový bytový zvonček, čistič na okná s nádobkou a odnímateľnou handričkou, 3 strieborné tácky, nový čistič na špinu, aj na skloker.sporáky, sada pre psa - šampón, spray proti blchám, kefa na chlpy, ampulka na zátylok proti kliešťom na 4 mesiace, MSM výživa na kĺby pre psa, 6 sáčkov na psie exkrementy, 15 m vodítko pre psa samonavíjacie, všetko nové nepoužité veci, 3 termotašky na prenos zmraz. vecí, zelené obliečky na 2 postele, klasický rozmer aj s vankúšmi, 2 hnedé ozdobné hrnčeky, 3 kusy závesov na obidve okná, sada rôznych látok a vankúšikov, rozmery viď aj iné moje ineráty.sms nie poprosím.Cena je 29+poštovné, kus Vás vyjde na 16 centov, to je symbolická cena... po prevode na účet, alebo osobný odber.
Dierkovacie a vyrezávacie strojčeky na kreatívne tvorenie
V prípade, ak nedvihám telefón, poprosím SMS alebo MAILOM. Ďakujem V prípade poslania poštou, bez podacieho lístka neposielam, nakoľko sa stalo, že obyčajná zásielka doručená nebola. Ručné dierkovacie a vyrezávacie strojčeky na papier pre vaše kreatívne tvorenie. Ceny strojčekov: 1.fotka - 0,50 eur 2. fotka - 0,90 eur 3. fotka - 1,90 eur / 1 ks 4. fotka - na obrázku je sada - všetky tri strojčeky vytvoria kvietok na obrázku - CENA: 3,90 eurá 5. fotka - 0,60 eur / 1 ks