inzercia, predaj, predám, bazár

Ozón generátor

Kategória: Príslušenstvo

Dobry deň ponúkam na predaj ozónovy generátor....použitý max 30min


Klimatizáciu v aute za 10 - 15 minút.
Vydezinfikuje cca 1min 1m2

Ako funguje ozónový generátor a ako ho využijete?

Ozónový generátor alias ozonizér predstavuje prístroj, ktorý dezinfikuje priestory prostredníctvom „šokovej dezinfekcie ozónom“. Princípom je vyplnenie dezinfikovaného priestoru určitou koncentráciou ozónu.

Ozón vďaka svojím vlastnostiam likviduje s 99,9% úspešnosťou
- vírusy na 99,99%
- baktérie na 99,99%
- hmyz, roztoče, blchy, vši, atď.
- huby a spóry plesní

Odstraňuje rôzne zápachy a obnovuje čerstvý vzduch

- WC zápach
- kuchynský zápach
- cigaretový dym
- pot
- zvierací zápach
- potravinový zápach
- zatuchnuté priestory
- čiastočne chemický zápach.
Ozón generátor
Podobné inzeráty
OZONOVY GENERATOR
Praktický priemyselný generátor ozónu s výkonom neuveriteľných 60g/h   Ozónový generátor: -zbavuje interiér všetkého zápachu (z cigariet, ohňa, plesní, zvierat atď.)  -hlavne súži ako výborná a overená dezinfekcia, zbavuje interiér vírusov, plesní, baktérií   Ozónový generátor s výkonom 60g/h je vhodný na dezinfekciu prevádzok , reštaurácií, školských zariadení, menších výrobných hál.... Vhodné do miestnosti do 300m2 kde účinná dezinfekcia trvá cca. 1 hodinu    Pri dezinfekcii je potrebné uzavrieť miestnosť a v miestnosti sa nemôže nachádzať nič živé, teda ľudia, zvieratá a ani rastliny, po dezinfekcii je potrebné miestnosť dôkladne vyvetrať.   Technické parametre: -Výkon: 100w -Produkcia ozónu: 60g/h -Hmotnosť: 1,7kg -Rozmery: 20x15x14cm POSLEM AJ NA DOBIERKU +5€  
OZONOVY GENERATOR
Praktický priemyselný generátor ozónu s výkonom neuveriteľných 60g/h   Ozónový generátor: -zbavuje interiér všetkého zápachu (z cigariet, ohňa, plesní, zvierat atď.)  -hlavne súži ako výborná a overená dezinfekcia, zbavuje interiér vírusov, plesní, baktérií   Ozónový generátor s výkonom 60g/h je vhodný na dezinfekciu prevádzok , reštaurácií, školských zariadení, menších výrobných hál.... Vhodné do miestnosti do 300m2 kde účinná dezinfekcia trvá cca. 1 hodinu    Pri dezinfekcii je potrebné uzavrieť miestnosť a v miestnosti sa nemôže nachádzať nič živé, teda ľudia, zvieratá a ani rastliny, po dezinfekcii je potrebné miestnosť dôkladne vyvetrať.   Technické parametre: -Výkon: 100w -Produkcia ozónu: 60g/h -Hmotnosť: 1,7kg -Rozmery: 20x15x14cm POSLEM AJ NA DOBIERKU + 6€  
Čistenie interiérov OZÓNOM
Dezinfekcia a čistenie ozónom je moderná metóda, ktorá sa využíva pri odstránení zápachov, ničení baktérií, vírusov a plesní. Ozón je mimoriadne silná prírodná látka, ktorá čistí a dezinfikuje. Ozón je viac ako 50-100x silnejší než samotný chlór a zároveň omnoho bezpečnejší ako ostatné čistiace chemické prípravky. Ozónom precistime interiér vášho auta a klimatizáciu. Viac info ss.
Generátor PWM signálu
Predám generátor signálu na testovanie autokomponentov.(egr,motorčeky,drv,vstrekovače atd.)Rozsah nastavitelnej frekvencie:0,2-1200Hz a strieda 0-100%.
PWM generátor
Predám generátor signálu na testovanie autokomponentov.(egr,motorčeky,drv,vstrekovače atd.)Rozsah nastavitelnej frekvencie:0,2-1200Hz a strieda 0-100%.
Predám Generátor dymu na test tesnosti potrubí auta
Predám, generátor dymu (smoke leak detector) pre kontrolu tesnosti potrubí,vákuoveho vedenia na autách. Zariadenie umožňuje ľahko a rýchlo odhaliť netesnosti (napr. V spojoch, praskliny - i mikro pod.) V sacom systéme či palivovom potrubí pod. Po naplnení detským olejom (parafínom) vytvorí hustejšie dym, ktorý sa následne do uzatvoreného systému vozidla začne napúšťať. Jeho unikaniu potom signalizuje miesto závady. Napájanie je z autobatérie cez priložené svorky. Potrebné napojiť na prívod stlačeného vzduchu(kompresor)