inzercia, predaj, predám, bazár

Ozubený hrebeň na štiepačku dreva.

Kategória: Vybavenie dielne

Ponúkam nafotený ozubený hrebeň. Vhodné použiť na priamočiaru štiepačku dreva. Pripadne iné kutilstvo. Nafotený pastorok už nemám predáva sa len hrebeň. Cena 6 euro. Osobný odber. Viac info volať. Ak sa nedovoláte napíšte sms. Klikni na moje moje inzeráty. Ukážu sa všetky moje inzeráty. Je tam toho viac na domáce kutilstvá.
Ozubený hrebeň na štiepačku dreva.
Podobné inzeráty
Velké remenice na štiepačku.
Ponúkam nafotené remenice. Je ich vhodné použiť napríklad na štiepačku dreva alebo pri zhotovovaní traktora prípadne iného mechanizmu. Remenice maju svoju hmotnosť takže dodajú zhotovenému mechanizmu potrebnú krutiacú silu. Niečo ako zotrnačník. Rozmery večšéj priemer 500 mm diera je na 50 mm hriadeľ. Je na 17 mm remene. Menšia má priemer 410 mm a diera 38 mm. Rovnako je na 17 remene. Cena 70 euro kus. Pri odbere oboch remenic 55 euro kus. Môžem poslať kurierom. Poštovné pri jednom kuse16 euro. Viac info volať ak sa nedovoláte napíšte sms zavolám. Klikni na moje inzeráty ukáže sa celá ponuka.
Remenica na štiepačku
Ponúkam nafotenú remenicu. Je ju vhodné použiť napríklad na štiepačku dreva. Alebo iného mechanizmu. Rozmery priemer 500 mm Diera je na 50 mm hriadeľ. Je na 17 mm remene. Cena 75 euro. Môžem poslať kurierom. Poštovné 16 euro. Alebo osobne cena dohodou. Viac info volať ak sa nedovoláte napíšte sms zavolám. Klikni na moje inzeráty ukáže sa celá ponuka.
Velká remenica na štiepačku.
Ponúkam nafotenú remenicu. Je ju vhodné použiť napríklad na štiepačku dreva. Alebo iného mechanizmu. Rozmery priemer 500 mm Diera je na 50 mm hriadeľ. Je na 17 mm remene. Cena 70 euro. Môžem poslať kurierom. Poštovné 16 euro. Viac info volať ak sa nedovoláte napíšte sms zavolám. Klikni na moje inzeráty ukáže sa celá ponuka.
Predám štiepačku 2 v jednom.
Predám štiepačku 2 v jednom ktorou je možné stiepat drevo do dĺžky 33 a vitahovat vinutie z elektromotorov.Dohode na cene sa nebránim.
Kužel na drevo na kuželovú štiepačku závitový štiepací
Kužel na drevo na kuželovú štiepačku závitový štiepací .
Štiepačka dreva
Predám štiepačku dreva na metrovicu, štiepačka je vyrobená z hrebeňového zdviháka s elektromotorom a prevodovkou, dôvod predaja je nevyužitie. Cena je 600e.