inzercia, predaj, predám, bazár

P premietacka

Kategória: Analógové fotoaparáty

NEVOLAT NA MOBYL LEN NA PEVNU LINKU . Predam plne funkcnu premietacku DIA pozytyvov a kinofilmov znacky MEDIREX a DIAX 3 . Cena dohodou . Zaslem aj na dobierku,plus postovne a balne .
P premietacka
Podobné inzeráty
EUMIG R 2000 INSTAPROJECTION
Premietačka Eumig R 2000 je určená na projekciu 8mm filmov typu Normal aj Super. Projektor je kompaktný a ľahko ovládateľný. Záznam sa premieta na obrazovke preto nie je nutné používať plátno a zatemňovať miestnosť. V prípade potreby je možné premietanie aj na plátno, stačí vyklopiť zrkadlo na boku projektora. Premietačka je plne funkčná a je k nej príslušenstvo: náhradné zrkadlá, náhradné žiarovky, zastrihávač filmu, cievka na film a návod na použitie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, tel.č. je vymyslené. POZRI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY
Premietačka 8mm Meolux 2
Ponúkam premietačku Meolux 2 v plne funkčnom stave po servise nová projekčná žiarovka remienky premietačka je pripravená na premietanie vašich filmov.
Premietačka
Premietačka.. zachovala .. zberatelsky kusok
Premietačka 8mm Meolux 2
Ponúkam premietačku Meolux 2 v plne funkčnom stave po servise nová projekčná žiarovka remienky návod pôvodná krabica + kotúč, premietačka je pripravená na premietanie vašich filmov.
Premietačka s filmami 8mm.
Predám retro premietaciu sústavu: premietačka Meos Duo, po generalnej oprave, výmena prevodov a nová žiarovka+náhradná, filmové plátno a asi 35 kotúčov filmov, najmä farebné rozprávky vo formáte normal i super 8mm, lepička a rezačka filmov, kazety na filmy a 2 náhradné voľné cievky, vrátane hlinikovej. Píšte mailom
Stará premietačka MeOpta 851150 MEOS Duo
Predám starú premietačka MeOpta 851150 MEOS Duo. Cena dohodou.