inzercia, predaj, predám, bazár

Panasonic Lumix DMC-L1 - rezervovaný

Kategória: Zrkadlovky

Unikátna 4/3 zrkadlovka ktorá vznikla v spolupráci s Leicou. Na svoju dobu nezvyčajne navrhnuté a rozložené ovládacie prvky ktoré obsluhou mali bližšie ku klasickým filmovým telám. Telo sa predávalo spolu s výborným objektívom Leica D-Vario Elmarit 12-50mm/f2.8-3.5 ktorý navyše obsahoval stabilizáciu obrazu.

Objektív aj telo je v plne funkčnom a výbornom estetickom stave. Všetko pracuje ako má a fotoaparát je samozrejme schopný fotenia, aj keď vzhľadom rok výroby 2005 a senzor 4/3 o rozlíšení 7.5 MPx, čo na dnešnú dobu nie sú veľmi pozoruhodné čísla, nebude všetkým asi moc vyhovujúci. Je to skôr by som povedal pre niekoho do zbierky alebo niekoho koho zaujímajú práve takéto neštandartné koncepcie tiel.

V cene je telo, objektív, nabíjačka, 2 batérie (jedna v tele), popruh a SD karta.

Ak by ste mali záujem alebo ďalšie otázky môžete ma kontaktovať. Je možnosť ich odoslať poštou alebo zásielkovňou, poprípade je možný aj osobný odber.
Panasonic Lumix DMC-L1 - rezervovaný
Podobné inzeráty
Panasonic Lumix GH4
Predám bezzrkadlovku Panasonic Lumix GH4 samozrejme s pôvodným balením + dve Patona batérie. Stále akruálna, zvláda aj 4K a vhodná najmä na video. Bajonet je Micro4/3 na ktorý sa dá adaptovať takmer každý objektív. Dôvod predaja je nevyužitie. Preferujem kontakt emailom. Keď mi pošlete telefónne číslo zavolám. Pri rýchlom jednaní darček! Prípadné osobné stretnutie môže byť v Starej Ľubovni alebo v Košiciach. Základné technické špecifikácie: - 16MP Four Thirds Sensor - 4K recording - DCI 'Cinema 4K' (4096 x 2160) or UHD 4K (3840 x 2160) - 2.36m dot OLED viewfinder - 1.04m dot OLED rear screen - 1/8000th maximum shutter speed - 1/250th flash sync speed - Continuous shooting 12fps, 7pfs with focus tracking Úplne špecifikácie môžete nájsť tu (niektoré funkcie boli pridávané pomocou aktualizácií): Recenziu môžete nájsť tu: Pozri aj moje ostatné inzeráty kvôli prípadnému príslušenstvu.
Panasonic Lumix DMC-FZ1000
Predam v super stave plne funkčný Panasonic Lumix DMC-FZ1000. Fotoapát sa predáva len tak ako je na fotkách to je fotoaparát, batéria (bez krabice a podobne…). Cena za Panasonic je 250€ V prípade vážneho záujmu som ochotný fotoaparát priniesť do okolia: Šaľa, Galanta, Trnava, Nitra, Sereď, Bratislava a podobne.
LUMIX Panasonic DMC-FZ 38
LUMIX Panasonic DMC-FZ 38. Len osobný odber.do Bratislavy viem doniesť.
LUMIX Panasonic DMC-FZ72
LUMIX Panasonic DMC-FZ 72. Len osobný odber.
LUMIX Panasonic DMC-FZ. 72.
LUMIX Panasonic DMC-FZ 72. Je zachovalý.
LUMIX Panasonic DMC-FZ 38
LUMIX Panasonic DMC-FZ 38. Je zachovalý.