inzercia, predaj, predám, bazár

Pančuchy pre duevcatko 19 kusiv

Kategória: Sukničky a šatočky

Darujem za postovne (poštovné je prevodom na účet)nosené pančuchy pre chudé mi to ľúto vyhodiť.niekomu urcite ešte posluzia.velkosti sú rôzne cca od 1,5 roka do cca 4 ich 19 kusov.
Uvedená cena je výška poštovného.posielam len poštou.
Pančuchy pre duevcatko 19 kusiv
Podobné inzeráty
Šaty, sukne, pančuchy, nohavice 4 roky
Predám šaty, sukne, pančuchy a nohavice pre dievčatko, veľkosť 4-5 r.
Šatky a pancuchy
Predám šatky a pancuchy.Velkost 86
Bodkované šaty 86 + pančuchy
Predám bodkované šaty veľkosť 86,plus srdiečkové pančuchy k tomu,cena 3 eurá,osobne BA Petržalka,prípadne plus pošta
Balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 110/116
Predám balík oblečenia pre dievča. Spolu 20 vecí ako šaty jednorožec, 2x sukňa, 2x tričko s krátkym rukávom, 5x tričko s dlhým rukávom, ruksak, ponožky, pančuchy atď. Veľkosť 110/116 Značky H&M, F&F, DopoDopo, Lupilu, Disney Frozen Anna Elsa, Pepco.. Cena za všetko spolu 10e Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Prosím kontaktovať iba mailom.
Balík oblečenia 25 vecí pre dievčatko
Predám balík oblečenia pre dievča na jar leto. Spolu 25 vecí: šaty, tričká, šiltovka, Speedo plavky, topánky do vody, suknička, pančuchy, mikina, slnečné okuliare... Veľkosť 110/116 Značky ako LittleKids, F&F, Reserved, Speedo, Kiki&Koko, Lupilu, Disney Minnie Mouse.. Cena za všetko spolu 25€ Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Prosím kontaktovať iba mailom.
Šaty pre batola
Predam krasne cervene saty, iba vyskusane..vel.0-3m. ale su vacsie..celkova dlzka šiat 34cm.vzadu na gombiky.K šatam sú biele pančuchy..a priložim červene capačky. Osobny odber Senec.