inzercia, predaj, predám, bazár

Panel interkomu

Kategória: Ostatné audio video

Ponúkame na predaj tieto dnes už retro interkom paneli vyrobené anglickou firmou Robert Leacroft Systems.

K dispozícii 4 kusy. Uvedená suma je za kus.
Panel interkomu
Podobné inzeráty
Dverový IP interkom 2N® Helios IP Vario
Predám dverný interkom 2N Helios IP Vario, v dobrom stave plne funkčný. IP interkom 2N® Helios IP Vario je ideálnym produktom pre akékoľvek prostredie dvernej komunikácie. Uplatní sa ako pri firemnom, tak domácom užití a vďaka mnohým doplnkom, ako je displej, čítačka kariet, dochádzkový systém alebo klávesnica, nájde široké využitie. Celý systém interkomu i jeho ovládanie na displeji možno ľahko prispôsobiť vašim potrebám, pričom všetko nastavenie a ovládanie je možné vďaka pripojeniu do Internetu vykonávať i na diaľku. Interkom ktorý ponúkam obsahuje doplnkový modul ČÍTAČKA KARIET 125kHz, ktorý je už zohľadnený v cene. Technické špecifikácie: eshop./product/50084/Helios-IP-Vario K interkomu je možné dokúpiť rôzne doplnkové príslušenstvo, viac info tu: /produkt/2n-ip-vario/ K interkomu je možné u nás zakúpiť aj rôzne kancelárske IP (VOIP) telefóny, pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Osobný odber Ba, po dohode poštou, zásielkovňou (poštovné hradí kupujúci). Preferujem email, sms komunikáciu (nie som vždy k dispozícii na telefóne, v prípade otázok Vám následne zavolám). Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Philips WelcomeEye Compact video doorphone set, 4.3" screen
Pisat mail. Vlastnosti produktu: Monitor: farebný, ultraplochý 4,3-palcový LCD monitor bez slúchadiel plynulé nastavenie parametrov monitora ovládanie brány a elektrického úderu priamo z monitorovacieho panelu funkcia interkomu (po použití ďalšieho monitora) 6 zvonení na výber Vonkajší panel: CMOS kamera osvetlené vstupné tlačidlo a osvetlený priestor mien jasné IR LED diódy umožňujú nočné videnie (až 2,5 m) Technické špecifikácie: typ: jednoradový, drôtový typ napájania: AC adaptér systém pripojenia: 2-vodič počet vodičov: 2+2 napájanie elektrického úderníka: z externého panelu automatické ovládanie brány: áno rozšíriteľné o ďalší externý panel: áno možnosť rozšírenia o ďalší monitor: áno možnosť rozšírenia o ďalší unifón: č rozšíriteľné o ďalšiu CCTV kameru: áno Monitor: ploché, hands-free, hands-free farebný 4,3" LCD displej funkcia interkomu: áno (vyžaduje sa druhý monitor, nie je súčasťou dodávky) počet zvonení: 6 rozmery: 146 x 116 x 16 mm Vonkajší panel: typ: tradičná šošovka Rozlíšenie: 900 TVL pozorovací uhol: 90 stupňov (vertikálne), 100 stupňov (horizontálne) nočné osvetlenie: biele LED diódy Čítačka RFID bezdotykových kariet: nie rozmery: 82 x 168 x 38 mm
Philips WelcomeEye Compact video doorphone set, 4.3" screen
Vlastnosti produktu: Monitor: farebný, ultraplochý 4,3-palcový LCD monitor bez slúchadiel plynulé nastavenie parametrov monitora ovládanie brány a elektrického úderu priamo z monitorovacieho panelu funkcia interkomu (po použití ďalšieho monitora) 6 zvonení na výber Vonkajší panel: CMOS kamera osvetlené vstupné tlačidlo a osvetlený priestor mien jasné IR LED diódy umožňujú nočné videnie (až 2,5 m) Technické špecifikácie: typ: jednoradový, drôtový typ napájania: AC adaptér systém pripojenia: 2-vodič počet vodičov: 2+2 napájanie elektrického úderníka: z externého panelu automatické ovládanie brány: áno rozšíriteľné o ďalší externý panel: áno možnosť rozšírenia o ďalší monitor: áno možnosť rozšírenia o ďalší unifón: č rozšíriteľné o ďalšiu CCTV kameru: áno Monitor: ploché, hands-free, hands-free farebný 4,3" LCD displej funkcia interkomu: áno (vyžaduje sa druhý monitor, nie je súčasťou dodávky) počet zvonení: 6 rozmery: 146 x 116 x 16 mm Vonkajší panel: typ: tradičná šošovka Rozlíšenie: 900 TVL pozorovací uhol: 90 stupňov (vertikálne), 100 stupňov (horizontálne) nočné osvetlenie: biele LED diódy Čítačka RFID bezdotykových kariet: nie rozmery: 82 x 168 x 38 mm
Kamery 4-MPx HIKVISION DS-2CD2047G2-LU/SL 2,8mm
Ponúkam nové 4-MPx IP kamery Hikvision DS-2CD2047G2-LU/SL s objektívom 2,8mm. Ide o plne vybavené inteligentné kamery z rady Acusense s alarmovou funkciou, vstavaným mikrofónom, reproduktorom, svetelným stroboskopom a sirénou. Kamery sú typu ColorVU, teda obraz kamery je farebný aj počas noci. Kamery v noci svietia vstavaným bielym svetlom s dosahom do 40m, môžu tak slúžiť zároveň ako podsvietenie fasády/štablónu. Ide o kamery s vylepšeným a citlivejším CCD snímačom, preto je obraz aj v zlých svetelných podmienkach jasnejší. Integrované biele svetlo sa v kamere zapína automaticky po zotmení, resp až v úplnej tme. Intenzita tohto osvetlenia sa taktiež nastavuje sama podľa konkrétnych svetelných podmienok. Kamery HIKvision Acusense oproti konkurencii disponujú technológiou algoritmov hlbokého učenia pre lepšie rozpoznávanie osôb a automobilov a tak eliminujú množstvo falošných poplachov ako pohyb lístia a stromov pri vetre, vlnenie vzduchu pri vysokých teplotách a podobne. Tieto kamery obsahujú okrem štandardných režimov detekcie pohybu (Motion detection) aké používajú všetci výrobcovia kamier aj množstvo analytických detekcií pre rôzne typy stráženia vyhranených objektov v zornom poli kamier (Line crossing detection, Intrusion detection, Region entrance detection, Region exiting detection (support alarm triggering by specified target types (Human and Vehicle)), Scene change detection). Komnbináciou vyššie spomenutých analytických detekcií je možné dosiahnúť efektívne stráženie akéhokoľvek priestoru. Kamera disponuje 2-ma obrazovo/zvukovými streamami, teda okrem bežného záznamu na rekordér alebo vstavanú microSD kartu kamery je možné túto kameru integrovať napr. do videovrátnika DS-KIS603-P Do kamery je možné nahrať aj vlastné zvukové upozornenia, napr. v prípade, že niekto zaparkuje na vyhradenom parkovacom mieste pred domom, tak sa spustí hláška, aby tam napr. neparkoval. Kamery má aj funkciu interkomu, viete napr. komunikovať cez mobilný telefón s manželkou relaxujúcou na terase kde sa nachádza kamera, pričom vy ste mimo domu. V prípade narušenia stráženého priestoru vie kamera spustiť stroboskopické blikajúce svetlo a sirénku na odstrašenie páchateľa a zasiela oznámenie na váš mobilný telefón so záznamom vniknutia takejto osoby do stráženého priestoru. V prípade záujmu viem celý systém namontovať, sprevádzkovať a to vrátane videovrátnika a dátových rozvodov na kľúč. Pri kompletnej dodávke možná zľava.
8-Mpx 4K kamery HIKvision DS-2CD2386G2-ISU/SL
Ponúkam nové 8-Mpx (4K) vežičkové IP kamery Hikvision DS-2CD2386G2-ISU/SL s fixným objektívom 2,8mm/4mm/6mm. Ide o plne vybavené profi celohliníkové inteligentné kamery 2. generácie z rady AcuSense so Smart IR nočným prísvitom do vzdialenosti 30m, s alarmovou funkciou, vstavaným mikrofónom, reproduktorom, svetelným stroboskopom a sirénou. Kamery HIKvision Acusense oproti konkurencii disponujú technológiou algoritmov hlbokého učenia pre lepšie rozpoznávanie osôb a automobilov a tak eliminujú množstvo falošných poplachov ako pohyb lístia a stromov pri vetre, vlnenie vzduchu pri vysokých teplotách a podobne. Tieto kamery obsahujú okrem štandardných režimov detekcie pohybu (Motion detection) aké používajú všetci výrobcovia kamier aj množstvo analytických detekcií pre rôzne typy stráženia vyhranených objektov v zornom poli kamier (Line crossing detection, Intrusion detection, Region entrance detection, Region exiting detection (support alarm triggering by specified target types (Human and Vehicle)), Scene change detection). Kombináciou vyššie spomenutých analytických detekcií je možné dosiahnúť efektívne stráženie akéhokoľvek priestoru s minimálnym dopadom na falošné spúšťanie alarmu. Kamera disponuje 3-ma obrazovo/zvukovými streamami, teda okrem bežného záznamu na rekordér alebo vstavanú microSD kartu kamery je možné túto kameru integrovať napr. do videovrátnika KIS602,603,604 Do kamery je možné nahrať aj vlastné zvukové upozornenia, napr. v prípade, že niekto zaparkuje na vyhradenom parkovacom mieste pred domom, tak sa spustí hláška, aby tam napr. neparkoval, resp. ak niekto vstúpi do stráženého priestoru ozve sa vami nahraná hláška napr. Pozor, objekt je monitorovaný kamerovým systémom! Kamera má aj funkciu interkomu, viete napr. komunikovať cez mobilný telefón s manželkou relaxujúcou na terase kde sa nachádza kamera, pričom vy ste mimo domu. V prípade narušenia stráženého priestoru vie kamera spustiť stroboskopické blikajúce svetlo a sirénku na odstrašenie páchateľa a zasiela oznámenie na váš mobilný telefón s video záznamom vniknutia takejto osoby do stráženého priestoru. Kamera disponuje externým alarmovým vstupom a výstupom a tak je možné kameru integrovať do vášho zabezpečovacieho systému, resp. vášho Smarthome systému alebo iba prepojiť s vašim monitorom videovrátnika odkiaľ budete vedieť spúšťať stráženie kamier napr. pri odchode z domu resp. na noc pred spaním. V prípade záujmu viem celý systém namontovať, sprevádzkovať a to vrátane videovrátnika a dátových rozvodov na kľúč. Pri väčšom odbere možná zľava. Kamery sú dostupné ihneď, s 2-ročnou zárukou a faktúrou k nákupu. Som platcom DPH, čiže je možný aj odpočet DPH.
Bezdrôtový domáci video telefón - predaj
KIVOS KDB400 WIFI. Domáci videotelefón Wi-Fi / IP umožňuje diaľkové ovládanie elektromagnetickej zámky s pomocou smartfónu alebo tabletu. Zariadenie odosiela obraz a plní funkciu interkomu s vybraným mobilným zariadením a tiež ukladá dáta na telefóne / tablete a na microSD karte bránového telefónu.