inzercia, predaj, predám, bazár

Pánska bunda zn. Hugo Boss

Kategória: Bundy a Kabáty

Veľkosť 50 / M, nosená, veľmi dobrý stav, pôvodná cena 500 eur, odolná proti dažďu a vetru, pozrite aj moje ďalšie inzeráty, mám v ponuke množstvo značkových a exkluzívnych kúskov oblečenia za super ceny !!!!!
Pánska bunda zn. Hugo Boss
Podobné inzeráty
Predám rôzné pánske prechodné bundy
Predám pánske prechodné bundy rôzné druhy/ veľkosti, všetky sú nové, ešte s visačkami 1.Pánska bunda zn. Kilpi sivá Veľkosť: XL, XXL Cena: 59€ (Pôvodná: 139€) 2.Pánska bunda zn. Kilpi zelená Veľkosť: M Cena: 59€ (Pôvodná: 139€) 3.Pánska bunda zn. Berg zelená Veľkosť: M Cena: 70€ (Pôvodná: 127€) 4.Pánska softshellová bunda zn. Berg tmavošedá Veľkosť: L Cena: 95€ (Pôvodná: 149€) 5.Pánska bunda zn. Envy modrá Veľkosť: L Cena: 65€ (Pôvodná: 169€) 6.Pánska bunda zn. O'style čierna Veľkosť: M Cena: 55€ (Pôvodná: 159€) 7.Pánska bunda zn. O'style tmavosivá Veľkosť: M Cena: 35€ (Pôvodná: 61€) 8.Pánska bunda zn. Mons modrá Veľkosť: L Cena: 60€ (Pôvodná: 125€) 9.Pánska bunda zn. Fob čierna Veľkosť: M Cena: 25€ (Pôvodná: 67€) 10.Pánska bunda zn. Northland tmavomomodrá Veľkosť: L Cena: 20€ (Pôvodná: 55€)
HUGO BOSS,, KRÁSNA PÁNSKA JARNÁ BUNDA
Ponúkame na predaj krásnu pánsku kvalitnú jarnú OBOJSTRANNÚ BUNDU ZNAČKY HUGO BOSS - HUGO..Bunda je OBOJSTRANNÁ, prispôsobená výrobou na obojstranné nosenie.Zipsy, kapucňa sú na štýl obojstrannej bundy.Z jednej strany čierna a červený napis HUGO,,z druhej strany modrá s červeným nápisom HUGO..Bunda je vhodná na jar/ jeseň.Skrasli aj Ohreje. veľkosť bundy je XL/XXL .,,,NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..
Nová dámska zimná bunda Hugo Boss
Na predaj nová dámska zimná pérová bunda Hugo Boss v zlatej farbe. Veľkosť S, v zadnej časti schovaná kapucňu, zapínanie aj na zips aj gombičky. Logo Hugo Boss je na prednej strane a veľký nápis na chrbte BOSS. Na živo je oveľa krajšia, bunda je úplne nová s komplet balením, výsačkou a účtom na necelých 200€. Vhodná ako dar, nebola ani vyskúšaná. Bližšie info email.
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Riflová pánska bunda. Veľkoš: M.
Riflová pánska bunda. Veľkoš: M. - [23.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Riflová pánska bunda. Veľkoš: M. - 1 Riflová pánska bunda. Veľkoš: M. - 2 Riflová pánska bunda. Veľkoš: M. - 3 Táto pánska rifľová bunda má zapínanie pomocou gombíkov. Bunda je na viacerých miestach štýlovo roztrhaná. Je doplnená praktickými štyrmi vonkajšími vreckami. Je ľahká, elegantná a praktická. Táto pánska rifľová bunda je vyrobená z kvalitných materiálov, takže sa v nej budete cítiť pohodlne a príjemne. Skvelý kúsok, ktorým doladíte akýkoľvek jednoduchý, ale aj náročný outfit. Módny kúsok, ktorý by mala mať každá žena / muž vo svojom šatníku. Veľkosť: M Možnosť poslať 1-triedou a do 24 hodín máte doma,alebo osobný odber.
Predám rôzné pánske zimné vetrovky
Predám pánske zimné/ lyžiarske vetrovky rôzné druhy/ veľkosti, všetky sú nové, ešte s visačkami 1.Pánska vetrovka zn. Envy zelená Veľkosť: XL Cena: 69€ (Pôvodná: 160€) 2.Pánska vetrovka zn. O'style tyrkysovočervená Veľkosť: L Cena: 89€ (Pôvodná: 200€) 3.Pánska vetrovka zn. Envy žltá Veľkosť: L Cena: 85€ (Pôvodná: 189€) 4.Pánska vetrovka zn. Envy modrá Veľkosť: XL Cena: 89€ (Pôvodná: 199€) 5.Pánska vetrovka zn. Envy kockavá Veľkosť: XL Cena: 55€ (Pôvodná: 139€) 6.Pánska vetrovka zn. Envy biela so vzorom Veľkosť: XL Cena: 75€ (Pôvodná: 170€) 7.Pánska vetrovka zn. Treksport čierna Veľkosť: XL Cena: 80€ (Pôvodná: 210€) 8.Pánska vetrovka zn. Kilpi čierna Veľkosť: XL Cena: 75€ (Pôvodná: 169€) 9.Pánska vetrovka zn. O'style čierna Veľkosť: L Cena: 89€ (Pôvodná: 199€) 10.Pánska vetrovka zn. O'style čierna Veľkosť: M Cena: 70€ (Pôvodná: 189€) 11.Pánska vetrovka / vesta zn. Milo čiernošedá Veľkosť: L Cena: 110€ (Pôvodná: 260€)