inzercia, predaj, predám, bazár

Pánska mikina GYMSHARK

Kategória: Mikiny

Predám novú pánsku mikinu značky GYMSHARK.
Veľkosť XS.
Pôvodná cena 60€.
Predám za 20€.
Dôvod predaja,objednala som si ju pre seba, ale je mi veľká.
Povedala by som, že je veľkosťou ako pánske M.
Pánska mikina GYMSHARK
Podobné inzeráty
KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR
KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - [6.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 1 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 2 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 3 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 4 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 5 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 6 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 7 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 8 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 9 KRÁSNA FUNKČNÁ MERINO MIKINA značky KARI TRAA, PC 100 EUR - 10 Predám túto krásnu a hlavne funkčnú merino mikinu nórskej značky KARI TRAA. Štítok s veľkosťou som odstrihla, lebo mi zavadzal, ale mikina sedí na veľkosť S-M. Šírka v podpazuší v kľude je 47cm, natiahne sa ešte do 52cm. Mikina bola oblečená asi tak 3x, je v skvelom stave. Mikina pôvodne stála 100 EUR, dávam za menej ako polovicu. Je to dámska termo mikina značky Kari Traa v elegantnom ženskom vzhľade. Mikina so zipsom pri krku je vyrobená z veľmi jemnej 100% merino vlny so 4-way stretch pružným materiálom. Je príjemná na dotyk, priedušná a prirodzene odolná zápachu. Tenšie bočné panely v podpazuší zvyšujú priedušnosť. Termo mikina je dobrou voľbou ako základná vrstva do chladných dní alebo pod lyžiarske oblečenie. Detaily produktu: polovičný zips žakárová tkanina 4-way stretch elastický materiál CENA: 40 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
predam viacere damske, mikiny, bundy velkost 34-36-38
z dovodu upratovania skrine predam parkrat oblecene, ciste, neposkodene damske svetre, bundicky, mikiny - na postavu velkosti cca 34-36 prip. 38: 1. FOTO SPODNA RADA: - biela pasikova mikina s limcom, dole maly kamienkovy vzor, Trigema, M, 5e - biela dekovinova tepla mikina so sivymi hviezdickami, Love to lounge, 38/40, 6e - siva dekovinova tepla mikina s vlockami, kapucna, Lily & Lise, M, 6e - siva dekovinova tepla mikina s macom, vacky po bokoch, Tissaya, 34/36, 6e 1. FOTO STREDNA RADA: - zelenohneda dekovinova mikina na zips a vpredu vacky na zips, Quechua, 6e - ruzova dekovinova mikina na zips, kapucna, Crane, 36/38, 6e - biela dekovinova mikina Quechua, 6e - zelena dekovinova mikina na zips, vacky vpredu, Janina, 36, 6e - ruzova dekovinova mikina na zips, stahovaky dole, vacky na zips, True North, 34, 6e 1. FOTO VRCHNA RADA: - hrubsia cervena mikina Adidas s kapucnou, vacky, 36, 30eur - biela mikina s ciernymi pasmi Adidas, kapucna, vacky, na zips, 38, 30eur - tmavohneda tenka bundicka na sport, behanie, na zips, S sports, M, 5e - ruzova dekovinova mikina na rozopnutie hore, Etirel, 36, 6e - cierna dekovinova mikina na rozopnutie hore, Quechua, S, 6e pri odbere uvedenych mikin bez 2 Adidas bund je cena 60e 2 mikiny Adidas samostatne 50 eur vsetko spolu 105e Moznost vyskusat, predam vacsie mnozstvo siat velkost 36, vhodne aj do obchodu, pozrite dalsie moje inzeraty - vsetko oblecenie na postavu cca 34-36 prip. 38 Moznost vyskusat v BA Ruzinove pri odbere vacsieho mnozstva veci mnozstevna zlava vhodne aj na predaj do obchodu s oblecenim PROSIM VOLAT - CEZ PRACOVNE DNI PO 16.00 ALEBO CEZ VIKEND, NA SMS NEREAGUJEM
Pánske dámske súpravy a mikiny všetky velkosti
Pozrite všetky moje inzeráty !!! Dámska Dior (S,M,L,XL) 40€ Dámska Hugo Boss (S,M,L,XL,2XL) 40€ Philipp Plein (S,M,L,XL) 40€ Dámska TH mikina čierna (S) 35€ Dámska TH mikina ružová (S,L,XL,2XL) 35€ Dámska mikina Louis Vuitton (S,M,L,2XL) 35€ Detská Guess (2-3roky, 4-5rokov) 35€ Pánska súprava Nike (M,S) 40€ Pánska súprava Hugo Boss (M) 40€ Pánska mikina Hugo Boss biela-čierna (S,M,L,XL,2XL) 25€ Pánska mikina Guess biela-čierna (S,M,L,XL,2XL) 25€ Pánska mikina TH (2xM, 1x2XL) 33€
Pánska crewneck mikina | Adidas | Sivá | S
Pánska crewneck mikina | Adidas | Sivá | S - [29.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Pánska crewneck mikina | Adidas | Sivá | S - 1 Pánska crewneck mikina | Adidas | Sivá | S - 2 Pánska crewneck mikina | Adidas | Sivá | S - 3 Dobrý deň. Ponúkam na predaj pánsku mikinu Adidas - Crewneck vo veľkosti S, sivá farba. Mikina je ako nová, mal som ju 2-3 krát. Preferujem komunikáciu cez mailovú adresu vzhľadom na časovú vyťaženosť, balík odosielam cez slovenskú poštu, poprípade osobné stretnutie v Ružomberku. Ďakujem za pochopenie. Cena: 9.00€ ————————————————————— UPREDNOSTŇUJEM KONTAKT CEZ MAIL. KONTAKT: esevcik27@ KONTAKT: esevcik27@ KONTAKT: esevcik27@ V prípade záujmu môžem odoslať viac fotografií a informácií o inzeráte. V prípade záujmu môžem priviesť v okolí Ružomberka. Pri dobierke je potrebné pripočítať náklady na dopravu. V prípade záujmu si dohodneme bližšie podmienky a zodpoviem Vám všetky otázky a informácie. V prípade otázok viem poskytnúť taktiež telefónne číslo, pre časovú vyťaženosť však prvotná komunikácia prebieha cez email. Nemám čas si vyvolávať a zdvíhať xy telefonátov. Ďakujem za pochopenie. Ušetrite čas sebe aj mne, pokiaľ mi do mailu napíšete priamo názov inzerátu, meno, adresu a telefónne číslo, odosielam balík zväčša na druhý deň formou slovenskej pošty. V prípade záujmu ma stačí kontaktovať.
Pánska mikina Thor Steinar
Dobrý deň prajem. Predávam túto krásnu mikinu obľúbenej značky Thor Steinar.Mikina má frajerský golier (stojáčik). Tým pádom je mikina štýlová a bez kapucne.Mikina má zapínanie na zips. Mikina je pár-krát nosená,nie často! A preto je fakt, že v super stave! Viď foto. V skutočnosti je, ešte krajšia.Mikina je vo veľmi peknom farebnom prevedení biela, tmavomodrá, červená. Na chrbte názov značky v 3D prevedení. Tak isto na pravom rukáve. Mikina,poslúži niekomu, ešte veľmi, veľmi dlhý čas. Predávam ju, nakoľko obmieňam šatník a už ju nenosím. Mikina je pánska, ale môže byť kľudne, aj unisex. Oblečená vyzerá fakt, že úplne perfektne. Mikina je vo veľkosti ,L, Rozmery mikiny, sú medzi priloženými foto. Cena 30€ Len osobný odber v BA. V prípade vášho seriózneho záujmu, ma kontaktujte telefonicky. Na maily, už neodpovedám!
Pánska mikina Thor Steinar
Dobrý deň prajem. Predávam túto krásnu mikinu obľúbenej značky Thor Steinar.Mikina má frajerský golier (stojáčik). Tým pádom je mikina štýlová a bez kapucne.Mikina má zapínanie na zips. Mikina je pár-krát nosená,nie často! A preto je fakt, že v super stave! Viď foto. V skutočnosti je, ešte krajšia.Mikina je vo veľmi peknom farebnom prevedení biela, tmavomodrá, červená. Na chrbte názov značky v 3D prevedení. Tak isto na pravom rukáve. Mikina,poslúži niekomu, ešte veľmi, veľmi dlhý čas. Predávam ju, nakoľko obmieňam šatník a už ju nenosím. Mikina je pánska, ale môže byť kľudne, aj unisex. Oblečená vyzerá fakt, že úplne perfektne. Mikina je vo veľkosti ,L, Rozmery mikiny, sú medzi priloženými foto. Cena 30€ Osobný odber v BA. V prípade vášho seriózneho záujmu, ma kontaktujte telefonicky. Na maily, už neodpovedá.