inzercia, predaj, predám, bazár

Pánska polokošeľa

Kategória: Košele

Predám pánsku polokošeľu (MEDICINE) slim fit v skvelom stave.
Veľkosť S
Cena 4€
Pánska polokošeľa
Podobné inzeráty
Pánska polokošela La Martina
Pánska polokošela La Martina - veľkosť M (slim fit) Bola nosená ale je v dobrom stave, nemá žiadne poškodenia ani viditeľné známky nosenia
Pánska ležérna polokošeľa
Pánska ležérna polokošeľa značky F&F s dlhým rukávom. Veľkosť XXL. Bledomodro-bila s drobnými pásikmi. Predný vačok, s nastaviteľnými rukávmi na 3/4. Rozmery: dĺžka 79 cm, šírka v podpazuší 2x68 cm, dĺžka rukáva od podpazušia 53 cm, od ramena 65 cm. Bez poškodenia, vo veľmi dobrom stave, málo nosená.
Panska polokosela velkost L 52/54, NOVA
Panska polokosela velkost L 52/54, NOVA, nenosena, kupena zla velkost, material 100% bavlna. Dlzka 80 cm, podpazusie 60x2 cm. Neposielam, odber BA Ruzinov. Prvy kontakt prosim len cez formular.
Pánska polokošeľa Nike veľ M
Malo nosena, zachovala pánska polokošeľa nike , veľkosť M , cena 3+pošta Volať poobede , Uprednostňujem mailovú komunikáciu, na dobierku neposielam
Pánska letná polokošeľa, modrá, L/XL a 2XL/3XL
Pánska bledomodrá letná polokošeľa/polotričko s krátkym rukávom, s okrúhlym výstrihom a gombičkami. Na hrudi malé vrecko. Spodok je strihaný do oblúka. Materiál je uvedený na foto. Látka je tenšia, letná, príjemná, takého krčkavého vzhľadu. K dispozícii 2 veľkosti: 1. Veľkosť na košeli je písaná L, na visačke je XL, porovnajte si hlavne rozmery Rozmery: Šírka pod pazuchami - 57 cm (x 2), natiahne sa ešte o cca 2-3 cm. Dĺžka od pleca dole - na okraji - 57 cm - v strede - 67 cm 2. Veľkosť na košeli je písaná 2XL, na visačke 3XL, porovnajte si hlavne rozmery Rozmery: Šírka pod pazuchami - 63 cm (x 2), natiahne sa ešte o cca 2-3 cm. Dĺžka od pleca dole - na okraji - 58 cm - v strede - 68 cm Cena 5,50 eur/kus + 2,50 euro doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Pánska polokošeľa
Gant krásna polokošeľa, tehlová farba. Iba odskúšaná. Veľkosť S. Na dobierku neposielam.